İlişkilerim Neden Hep Aynı Bitiyor Sizce?

Arkadaşlar çevremdeki herkes bana iyisin hoşsun diyor 1.82 falan boyum spora da başladım devamlı yapmak istiyorum zaten elimden geldiğince bakımıma dikkat ediyorum zaten. Şimdi sorun şu. Fazla utangaçım kızın yanına gidip tanışamıyorum. Gitsem zar zor açılıyorum çok fazla heyecan yapıyorum. Fakat bir şekilde başardım zaman karşımdaki insan zaten beni beğendini söylüyor bir şekilde konuşma flört falan derken sevgili oldumu burada ben değişiyorum. Çok fazla sahiplenip bağlanıp kendimi kaptırıyorum. Bu sefer hep benimle konuşsun hep merak etmeler niye geç cevap vermeler neredesinler derken kavgalara başlıyor ortada bir şey yokken ilişki kısa sürede yıpranmaya başlıyor. Son 2 ilişkin böyle bitti. En sonuncu eski sevgilim çok güzel çok temiz kızdı bana ilgi gösteriyordu. Ama ne zaman üniyi kazandı benim bu davranışlarım onunda herhalde ünide arkadaş gazı uzak mesafe derken 2 ayda bitti güzelim ilişki. Oysa ne kadar güzel başlamıştı her şey. Ayrıldıktan sonra birde kabullenmeme durumu var. Hani gitmez diyorsun hala seviyordur uğraş gelir kafasında hareket ediyorum daha çok soğuyor birde bugün engel yedimi gördüm o kızla bu duruma geldiğime üzüldüm gerçekten hep saçma şeyler yüzünden ne hale geldik. Soğumuş bildiğin herkesleştim yani. Önceki de böyle olmuştu yazdım yazdım en son polise vericem falan dedi bana. Ama o sevmiyordu zaten param yokken gelmiyordu. Ama bu çok koydu gerçekten hatalarımı biliyorum hem ilişki hem ilişki sonrası ama genel olarak bana tavsiyeleriniz hem tanışma konusu hem ilişki hem sonrası için?