Arkadaşlar çevremdeki herkes bana iyisin hoşsun diyor 1.82 falan boyum spora da başladım devamlı yapmak istiyorum zaten elimden geldiğince bakımıma dikkat ediyorum zaten. Şimdi sorun şu. Fazla utangaçım kızın yanına gidip tanışamıyorum. Gitsem zar zor açılıyorum çok fazla heyecan yapıyorum. Fakat bir şekilde başardım zaman karşımdaki insan zaten beni beğendini söylüyor bir şekilde konuşma flört falan derken sevgili oldumu burada ben değişiyorum. Çok fazla sahiplenip bağlanıp kendimi kaptırıyorum. Bu sefer hep benimle konuşsun hep merak etmeler niye geç cevap vermeler neredesinler derken kavgalara başlıyor ortada bir şey yokken ilişki kısa sürede yıpranmaya başlıyor. Son 2 ilişkin böyle bitti. En sonuncu eski sevgilim çok güzel çok temiz kızdı bana ilgi gösteriyordu. Ama ne zaman üniyi kazandı benim bu davranışlarım onunda herhalde ünide arkadaş gazı uzak mesafe derken 2 ayda bitti güzelim ilişki. Oysa ne kadar güzel başlamıştı her şey. Ayrıldıktan sonra birde kabullenmeme durumu var. Hani gitmez diyorsun hala seviyordur uğraş gelir kafasında hareket ediyorum daha çok soğuyor birde bugün engel yedimi gördüm o kızla bu duruma geldiğime üzüldüm gerçekten hep saçma şeyler yüzünden ne hale geldik. Soğumuş bildiğin herkesleştim yani. Önceki de böyle olmuştu yazdım yazdım en son polise vericem falan dedi bana. Ama o sevmiyordu zaten param yokken gelmiyordu. Ama bu çok koydu gerçekten hatalarımı biliyorum hem ilişki hem ilişki sonrası ama genel olarak bana tavsiyeleriniz hem tanışma konusu hem ilişki hem sonrası için?
Demek ki sevginden çok onları sıkıyorsun. Öncelikle kendine güvenmelisin. Karşındaki de senin gibi bir insan. Utanılacak birşey yok. Çekingenlik normaldir ama konuştukça da açılabilmelisin bence. Ayrıca yakışıklı adamsın, bunu bilerek hareket et.
Kızla sevgili olduğunda da, yok onu kaybederim, yok o bırakır filan demeyeceksin. Sev, ama orantılı sev. Kendini daha çok sev.
Evet çok sıkıyorum hatta kendimi unutuyorum kendimi sevmeyi bu sefer acı çeken hep ben oluyorum ama kız ortamı yok yani ortada kız olmadan nasıl tanışılır ki
Hayatını kızlara göre yaşamamalısın. İlla sevgiliye ihtiyacın yok. Sabredeceksin. Kendi hayatını yaşayacaksın. Her gördüğün kızı ''Acaba sevgili olunulur mu'' gözüyle bakmayacaksın. Kendini her anlamda geliştireceksin. Hedeflerine odaklanacaksın. Hayatın sana ne çıkartacağı belli olmaz :)
Abi zaten üni sınavına hazırlanıyorum kazana kadar hiç bir kızla konuşmıycam maazallah yine biriyle sevgili olup ayrılırsam aşk acısı falan hedeften şaşmayalım diye ama o zamana kadar hatalarımı kapatmam lazım yoksa hep aynı şeyler yaşıycam
Aga sen kral çocuksun be senin gibi olmayanlar çok var :( kendini fazla yorma ama cidden seviyorsan bırakma kız sevmiyosa oynamış zaten en başından lan şu an üzüldüm bak ben birini 4 yıl sevdim O 4 yıl benle oynadı kandırdı duygularımla oynadı keşke oda senin gibi sahiplenseydi yalandan sevilmek insana çok koyar :/
Ya şöyle bir şey bizim ilişki 3 ay oldu olmadı bitti. Üniye gitmeden önce iyiydik takmazdık bir şeye sonra ben işte böyle yapmaya başlayınca o da üni gözden uzak gönülden ırak yoruldum demeye başladı. Oysa ben o yurtta üşüyorum hasta oldum diyince evden battaniyemi yolladım ayrıldım barışalım aramız yumuşasın diye hediye yolladım bir şey değişmedi. Ama artık öyle biri olmıycam üzülen ben oluyorum sadece
Şu hayatta asik olmak kdar birini sevip baglanmak kdar ona tum hayatini herseyini adayacak kdar cok sevmek tutulmak bunlar güzel seyler. Keske herkes deger bilse...
Bilmiyorum beğenilmezsem diye yaklaşamıyorum kimseye tanışamıyorum zar zor giriyorlar hayatıma birileri kaçmasınlar diye bu sefer onların üzerine düşüyorum
Ya ben doğal güzellikte kızlardan hoşlanıyorum yüz güzelliği önemli ne kısa ne uzun hani o çok cıvık kızlar var ya 2 kız yan yana gelince kakakara kikiri olan onlardan nefret ediyorum seviyeli aklı başında hareket edicek
En İyi Cevaplar