Aşk bende bitince onda başladı herhalde?

Şimdi olayı kısaca özetleyecek olursam, kızı uzun zamandır tanıyordum ve büyük bir sevgi besliyordum. Bir gün cesaretimi toplayıp ondan hoşlandığımı söyledim ve bana ''Arkadaş kalalım... '' dedi. Bunun üzerine ben çok büyük acılar çektim uzun süre buda onun farkındaydı. Uzun süre konuşmadık hatta aynı sınıfta olduğumuz için ben sınıfta kimseyle konuşmuyordum. Neyse aradan gel zaman git zaman kızla böyle bir kaç kelam eder gibi olduk ve şimdi asıl olaya gelecek olursak: Kız arkadaşlarıyla avm'ye gidecekmiş ve benimde gelmememi istemiş bende salak gibi kalktım gittim yanlarına böyle üç kızın arasında kafede kahve falan içtik sonrada onlar oturmaya devam etti ben ayrıldım yanlarından eve geldim ama aklımda şu sorular vardı :
''Bu kızın niyeti neydi beni oraya çağırırken? Aklından neler geçiriyordu? Acaba beni hala avucunun içindeymişim gibi mi görüyor? '' Bunlar aklımda dolaşıp duran milyarlarca sorudan birkaçı. Şimdi şu arkadaşınıza edindiğiniz birkaç tecrübeyi paylaşırsanız bende ne yapacağım konusunda fikir sahibi olmuş olurum şimdiden teşekkürler...
Aşk bende bitince onda başladı herhalde?