Kızlar; Erkek arkadaşınızın motoruna biner misiniz?
Erkekler; Kız arkadaşınızı motorunuza bindirir misiniz?
Erkekler; Kız arkadaşınızı motorunuza bindirir misiniz?
daha önce eski sevgilim bindirmişti ama baya işkence olmuştu ikimiz içinde ilişkinin ilk zamanları olunca beline sarılsan dert sarılmasan dert yaşadığım yer zaten küçücük iki güne dedikodu çıkacak o ayrı dert ama yine de güzel kendim kullanmak ıstiyorum ben ama
Kasksız binmem
Bende bir tane kask var canımı sana feda ederim onu da sen tak ben kasksız olurum derdim.
ben motora binersem uzun yasamam bunun tartısması bile yok muhtemelen asvalttan cesedimi bıcakla kazırlar
bana birisi vurmaz muhtemelen ben birine vururm yada sürünürüm sırf bu yüzden uzak durdum motordan aslında severim ama ona binince biliyorum bütün limitleri zorlayacağım yaşama sansım mucize gibi bişi:)
Cevap
9Cevap
Motorum olmayacak, o da binemeyecek. İsterse sedona 741'ime binebilir. Fakat ikimiz birlikte binemeyiz benim garibana :D
hiç binmedim=(
motoru olan bir arkadaşım bilem yok
Motoruma su koyarsan bindiririms seni bir tur.
sevgılı ıle degılde yalnız arkadasımı alıp gezdırdıgım oldu
tuhaflığa bak yha ingilizce karakterlerle yaz ya da türkçe. bende sinirlendim şimdi.
ewwttttt :)
bayılırm hemde sevgilimle hep gezeriz motorla,tehlikeli ama hız felan tutku bi yandan bizim için :)
4 teker çok daha iyi motor güzel ama riski çok değmez :)
hahahahahahahaha hadi ordan.
gençliğimde bir kaza geçirdim. tövbeliyim.
la üstümden at arabası geçti. nasıl bineyim?
Atlar seni görünce gaza mı geldi o zaman hahahahahahaha
vurmayalim diye motoru yatirdik.kayarak at arabasinin altina girdik.yukari bi baktim atin john benjamin tosaklari ile goz goze geldik allahima. allah dusman basina vermesin
ben motorlara binmeyi çok severim. motorları çok severim. motorlar candır. hatta motora binerken kaşar yemişliğim bile vardır.
Motora binerken kaşar neden yedin çok mu acıktın.
Son model bi motor lisede sevgilin tabi herkes sizin sevgili olmanıza hasta ve sizi çok kıskanıyor herkese okul çıkışında bin ve yardır :D
yardır derken hız sınrını aş
Dar pantolonla bindirme.
motora bınmek ısterım
ah hayallerimden biriside bu motora binmek
benim gibi sexy oldugu için kadin resmini koydum, kendi resmimi koymam ben oyle her siteye, siteye guvenim yok, arkadas meselesine gelincede, arkadas olurm tabi, senin motor hangi marka? Nasil bir motor ?
Motoruma su koyarmısın.
motoruna mi?
aga 2 teker ayağıg*tayağı.kaydımı hayatın kayar.
bindirmem :) araba varken ne gerek motora :)
Binerim ama korkarak.
Benim gözümde Emre'yle bindiğim canlandı dlkgjdfgkldjfgl
Benim motoruma su koyarsan bir tur atarız.
sevglmle bınmek ısterdim.
kinaye var gibi sanki bu soruda :=)
Aklın hemen kötü şeylere gelmesin ne var yani motorda sevgulunle gezmekte.
ewet binerim ben
Bir tur atalım o zaman?
:))
Binerim.
Evet bindirdim.
Ceketini çıkart koy arkasına.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar