Motor sürüyorum diye etraftan çok tepki alıyorum kız motormu sürermiş yok ölürsün bilmem ne her mahalleye girdiğimde cama çıkanlar bile oluyo bir an önce eve girmek için kaskımı sokağa girmeden çıkarıyorum çok sıkıldım artık bu laflardan napmam lazım
Motor süren kızlar?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
yalnız motor sürmüyorsun, o motor senin değil birincisi, ikincisi o mont senin değil , üçüncüsü o kask hiç senin değil, elindeki kask 9-9.5 cvarı, kafan içinde tur atar. lütfen ego tatmin etmek için onu bunu yapıyorum diye atmayın burda. cross süren hiçbir insan oyle bol mont giyip o kaskı takmaz, hele o ayakkabıyla hayatta binmez, tabi bir de motorun önünde ki ömer uygunu da biliyoruz :)
İnsanların ne dediğine aldırma da, çok dikkatli kullan sonuçta vücudun senin kaportan iki teker olması birazda öyle aptal insanlar var ki kazaya sebebin olur, trafikte normal araçlar bile birbirlerine saygılı değiller motor ve bisiklete hiç saygı yok, trafikte yok sayılıyorsun o yüzden de endişe olur çevrende
Hayalimi yaşıyorsun resmen. Ya salla gitsin. Motorun var, hız yapıyorsun, rüzgar bedeninde. Kimin umrunda kalan dedikoducular. İnan sen motor sürmesen de perde arkasından bakıp laf edecek insan müsveddesi çok. 😉
Ben çok olumlu bakıyorum kadınlar her alanda olmalı.. yıllar evvel motorum vardı ama büyük bir kaza sonucu artık tövbe ettim :D 4 tekerlek iyidir diyorum.. sürat sevdiğimden bu tutkumu ertelemek zorunda kaldım.. 2. kez hayattayım :) kazasız sürüşler dilerim..
kimin ne dediğine bakma millet her şeyi biliyor ya huyuna tükürüyüm onların sen devam et dikkat et bana da öğret lütfen iki tur bineyim ne olacak sanki benzin alırım yaaa lütfen
En İyi Cevaplar