Sevgilime karsi baskin oldugumu nasil belli edebilirim. Ne yapmaliyim sozumu dinletebilirim. Sozunu dinletmeyi bil diyor bana
Ne yapmaliyim lutfen cevap verin
Ne yapmaliyim lutfen cevap verin
yani sana demişki beni oyle bır ıkna etkı etkısınde kalaym anlasana dostum kız dyorkı ılk kendıne cekı duzen ver bana soyleyecegn seylerı ılk sen duzelt sora agrlgını koy
Aynen kardesim eyvallah. Peki ne yapabilirim
oncelıkse bırbırınze saygı gosterlmeısınz kızla cıddıysenz ılerye yonelk planlarnz varsa onun ıstemedgıı alıskanlıklarnı bırakıcaksın sora sende ondan bısıyler ıstıyceksın kız tam bunu demıs ana
Tamamdir tesekkur ederim :))
İçinde korku mu var kısıtlarsam veya sözümü dinlemezse ayrılır falan diye korkuyormusun ?
Kısıtlıyorum ama soz dinlemiyor. O benden korkmak istiyor, bunlari yapamiyim diyor
Hemen dinlemicek tabi yaşlar 17 18 arasında sanırım bu yaşlarda kızların biraz daha ilgi beklediği zamanlardır biraz üstüne giderek aşabilirsin eğer seviyorsa zaten istediğini yapar emin ol
Baskın olmami istiyor bu iliskide. O konuda napabilirim
Gözünün kara olduğunu ispatlaman lazım biraz yani eğer dediğini yapmazsa aklına gelebilecek herşeyi yapacagına inandırman lazım mesela sende onun dediklerini yapmamaya başlayarak sen yapmazsan ben niye yapayım hesabı ?
Haklisin kardesim eyvallah
Dediğin gibi kız maço erkeklerden hoşlanıyor olduğun gibi ol sen illa onun istediği biri olmana gerek yok ben şahsen birinin isteği üzerine değişemem neysem oyum ama kişiden kişiye değişir bu hadi bakalım gerisi sana kalmış :)
Bu zamana kadar sevdigimden sesimi cikarmadim kisiligimden ödün verdim o ara ipleri eline verdik ama kiz iplerin bende olmasini istiyor:)
Yani tabiki doğru olanda budur ama fazla abartmamalısın bu durumu eğer ipleri eline alırsan götün kalkmasın yani :D
Yok kardesim seviyorum:D bir alalim da:D
Allah yardımcın olsun o zaman :)
Amin :))
Bu ne ergen bir ilişkidir ya
kız sözünü dinletmeyi bil mi dedi o nasıl bir istek
sen söz dinlemeyi bil ki oda dinletebilsin dimi ama
Hani ben korkayim bir bakisindan falan diyor, inat edemiyim icimden bile gelmesin korkayim soz dinliyim istiyorum diyo
e tamam maço ol istiyor
Aynen evet ama ne kadar ciddi oldugumu nasil belli ederim
madem kız hoşlanıyo maçoluktan
herşeyine karış giyme etme gitme onla konuşmayacaksın falan de
Fazla kisitlanmayi da sevmiyor. Buyuk bir ironi:) Ben sadece nasil soz dinletirim, nasil ciddi oldugumu yapmasini istemedigimi belirtip sozumu dinletebilirim
eğer beni seviyorsan sözümü dinliceksin de onu yapmıcaksn onu giymiceksin ya da bana haber vermeden dışarı çıkımıyacaksın gibi
İste dinlemediginde napabilirim diyorum
Olur mu o zaman
Cevap
1Cevap
yazık la sana
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar