Çok kişi görücü usulü evlenmiş, bir çoğu sevmediği halde evlenmiş. Hani sevmediği deyince, nötr durumda kalmış nefret etmiyor. Düşünmesi bile şu an boynumdaki kravatın sıktığı gibi sıktı.

Mutlu değiller, sadece eşim dediği insana ve içinde bulundukları o evliliğe alışıyorlar zamanla. Aksi takdirde kimsenin sevmediği biriyle ömrünü mutlu mesut geçirmesi mümkün değil.
Yoo, gayet doğrusun.
Herhangi biri sevmediği biriyle evleniyorsa ya aileler uygun gördüğü içindir ya da şartlar öyle gerektiriyordur. Yoksa sevmediği biriyle neden evlenir ki bir insan? Herkes sevdiği insanı yanında, hayatında ister. Sevmediği insanı değil...
Nasıl bir çıkmaz o?
Tabi, ne zaman istersen anlatabilirsin 😊
Benim çevrem hep sonradan birbirlerini sevenlerle dolu. bir çok örnekte verebilirim tabi ama bunlar hep eski evlilikler şimdi durum nasıldır bilemiyorum. 😊
Şimdi etrafımda görücü usulü evlilik yok o yüzden bilemedim 🙈🙄
Sanmıyorum ama kader 😊
Sonradan birbirlerini sevenler de olabiliyor.
O da olabilir, birbirlerini sonradan tanıyınca gerçekten sevenlerde oluyordur. Sonuçta ilk başta karşındakini tanımıyorsun ki yani belki seveceksin ama tanımadığın için bu gerçekleşmiyor. Evlendikten sonra bu tanışma olayı gerçekleştiğinde “iyi ki” veya “keşke” deniliyor. Allah herkesin karşısına “iyi ki” diyeceği kişileri çıkarır umarım. :)
Mutlu olamıyo
#emre00
Cevap
0Cevap
Görücü usulü evlenmek eskindenmiş fazla seçenek yok ortam böyle olmayınca sorunda çıkmıyormuş demekki şimdi herkes aç kurt gibi ilişkide az bir boşluk olduğunda dolduran birileri oluyor...
Şimdi ise sevmeden evlenenler genelde maddiyata bakıyor.
severek evlenenler bile zar zor mutlu olabliyorken :D
nebilm.. mutlusunu goremedim
Sonradan aşık oluyorlar şahit oldum
Hayır, teyzemle eniştem görücü usulü evlendi sonra bir aşık olmuşlar şimdi eniştem öleli kaç sene oldu teyzem hala ayağa kalkamadı hala yasta :( ve komutandı öyle bişeydi eniştem ve her yere çağırıyolardı onun için her yere gitti çabaladı doğu'da yaşadı vs baya seviyolardı birbirlerini
Olamıyor
olmuyor
Olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar