Ben dürüst bir insanım bu yüzden sevdiğim kişiden kizacagini da bilsem hiçbir şeyi saklamam gizlemem söylerim. Bu soruya da kesinlikle doğru cevabı verdim. Yalan söyleyip kaybedecegime kendim olup dürüst bir şekilde kaybetmeyi tercih ederim. Hem o şu an benim hayatimdaysa benimle ilgili olan her şeyi gelmiş geçmiş her şeyi bilmek hakkıdır benim gözümde. Aynı şekilde bende ona davranırım çünkü. İnsanlar madem flört yaşamak istiyor o halde bence bu konuda dürüst olmalı. Kabul eden eder etmeyene de yol verirsiniz zor değil😉
Bu zamana kadar net bir sayı vermedim. Çünkü flört edip sevgili olmadıklarım da var uzun ilişkilerim de. Hepsini tek tek anlatsam adam "bana ne" der yani.
Geçmişi umrumda değil diyeni anlamam bazısı var ciddi ciddi 100 sevgiliden fazla yapmış çoğuyla yatmış falan ulan merak etmek de mi suç söyle hayatına alacaksın tanımaya çalışıyor daha ciddi daha anlamlı ne sorabilir var ki bir 0v0puluğun söylemiyorsun yan çiziyorsun
Dürüstlük her zaman daha iyi bence ayrıntılarına girmesine geçmiş ilişkilerin pek hakkı yok ama kaç flörtün oldu şeklinde soruyorsa bu söylenebilir geçmişinin de arkasında durmak gerek. En kötü gerçek bile bir yalan dan iyidir. He soru sadece yanıt vermekse çok Sık kurcalamadıgı haddini aşmadığı takdırde cevap verilebilir. Da bu tip sorularında bir dozu vardır
Valla 1 günlük, 1 aylık ve 10 günlük olmak üzere 3 ilişkim oldu hepsine de dürüstçe diğerlerini söylemiştim ama onlar ilişkiden sayılmıyomuş galiba ya 😂
Buseler hariç mi diye sorarim sen de herkesi elekten gecirmissin der bende derim kızım ne alakası var ben unumu Eledim elegimi astım derim sonra ayriliriz
sorulmasın böyle sorular saçma yani olmuşsa olmuştur ne değişek ki :) papaz değilseniz günah çıkarmak gibi bir işiniz yoksa sorulmaması gerekn sorular.
Tabiki de evet. Ayrıca 1 tane olduğu için bu soruya cevap vermekte hiç zorlanmiyorum. Saymadim falan diyor ya bazıları. Ben net ve anlamlı şeyleri duymak isterim.
Sen buna degisik diyosan bende keske herkes boyle degisik olsaydi diyorum . dusunsene gercekten bir seyler yasamak istiyosun biriyle ama elden ele daldan dala gecmis hepsi bundan aci bir sey var mı baskasinin elleyip koklayip dokundugu bir kizi kabul etmeyide nasil yakistirir biri dusunmek bile istemiyorum
En İyi Cevaplar