Sürekli senin hatalarını yüzüne vuran biriyle sevgili olabilir misin?

Asil konu sizin neden boyle birini yasaminiza cektiginizdir :) hayattaki her sey bizim bir yansimamizdir.. Hersey bizimle ilgili.. Acaba kendinize karsi cok mu elestirel bir tavirdasiniz? Veyahut olabildigine mukemmelliyetci misin? Yaptiginiz seylerden memnun degil onlari begenmiyor musunuz? Bu sorulari kendinize yoneltin :) Kendinize karsi elestirel olmanizin temeli cocuklugunuza dayaniyor.. Cocukken iyi ve kotu ayrimimiz yoktur, ayirt edemeyiz.. Annemiz bize "Bu hatayi yaptin cunku salaksin"diyebilir cok zeki bir cocuk olmamiza ragmen.. Ve biz buyuklerimizi karar merci olarak aliriz.. Cunku onlara guveniriz.. Lakin 'ogrenim' acisindan onlara guvenmememiz gerektigini bilmeyiz "su hatayi yaptim demek ki salagim"dedirtmeye baslar bu durum.. Ve derin yaralara sebep olur.. Ve kendimizi hep yargilayan biri olarak hep bizi yargilayan insanlari yasamimiza cekeriz.. Burada o kisi vasitasiyla sana verilen bir mesaj var :) Deniliyor ki "Kendi uzerine cok fazla gidiyorsun buna hakkin yok.. Oysa ki sen cok tatli ve yeterli birisin" :)) Tum bu olanlarda bizim hicbir sucumuz yok.. Hicbir cocugun sucu yok ama bunu degistirebiliriz.. Buna mahkum veyahut mecbur degiliz.. Zihnimizde cehennemi yaratabiliyorsak cenneti neden yaratamayalim.. Zihnini arindirmalisin :).. Bu kotu bir durum degil aksine sana verilmis bir mesaj.. Bilincini ve travmalarini temizle buna yonelik muthis calismalar var.. Bizzat etkisini gormus biri olarak esefle oneririm hatta link dahi verebilirim isterseniz :))
Abla ne diyon ya 😀
Ben de bunu anlamıyorum.. Hataları kabullenip, ilişkiyi devam ettirmeyi seçip, sonra her fırsatta hataları yüze vurmak neyin kafasıdır? Yüze vurmak intikam biçimi mi acaba? Affedemeyen ayrılsın. Bu tip saçmalıklar iki tarafında fazlasıyla yorar. Öyle biriyle ilişki yürümez.
kızların hepsi olmam demiş ya siz siz olun hatunların hatalarını yalanlarını suratlarına vurmayın. burada hayır hayır siz yapınca biz suçluyuz. kusura bakmayın ama hepiniz iki yüzlüsünüz.
Ağrıyan dişe dolgu bile yaptırmayıp, direk çektiren biri olarak ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
Cevap
38Cevap
Hayır olmam iyi tarafimi goremiyorsa aşkindan da şüphe ederim
Hatam olursa güzel bir dille uyarsın ki yapmiyim. Yüzüme vuranın yüzüne vururum.
Ne için söylediğine ve üslubuna bakarım. İyi niyetle ve tatlı bir dille fark etmediğim bir hatamsa mutlu olurum :) ama aşağılar ve beni kırmak ister gibiyse önce kırılıp sonra sinirlenirim. Sürekli bir durumdaysa ayrılırım
Hatalarını vursun ki, gelişesin... çat çat ayı gibi değil tabii, güzel dille.. bu karşılıklı olmalı... hep ben hep ben derse olmaz... gına gelir... o da kabul edecek hatası olduğunda...
Sevgi olmazsa tabi tüm hatalarını yüzüne vurur öyle bir insanla sevgili olunmaz,
Sevgi tüm hatalara kusurlara rağmen sevmektir ayrıca hata da varsa güzel bir dille uyarılır
Ben hemen ağlarım benden şikayetçi misin derim aşağılıyo gibi gelir ama açıklama yaparsa yumuşarım hemen ama tabi hatamı sürekli yüzüme vurursa gücüme gider istemem
Sevdiğin insanların kusurlarını görmezsin. Ayrıca bırak sevgiliyi ben öyle biriyle arkadaş bile olmam.
Kirildigi konular var ve duzeltmen icin senjn icin mucadele ettigi icin yuzune vuruyor olabilir... Ama huyu boyleyse guzel bir huy dgil...
O kisiyle omur gecmez ki sahsen ben bitirdim ve yoluma bakiyorum boyle insanlar degeri de hak etmiyor bence
seven insan hataları yüze vurmaz örtmeye çalışır onları hatta bazen görmezden bile gelir, sevmek bu demek
Sürekli hatalrimi yüzüme vuran insanlar sayesinde kendimi buldum, sürekli hatalarimi yuzume vuranlar ise etrafımdan kayboldu
Kesinlikle hayır bence geçmişi ya da hataları önde tutan bı kişilik mutlulukl tadamaz ve yasatmaz karsindakinede
Öyle saçma bir kişi ile sevgili değil arkadaş bile olmam.
Eğer benim hatalarımı benim iyiliğim için insanlar karşısında küçük duruma dusmemem için ve nazik bir dille bana bunlari anlatiyorsa sorun etmem hatta mutlu bile olurum beni düşündüğü için ama ohnk ohnk ise zate direk yolll veririm
Hatalarımı vuruyorsa olurum. Sonuçta hata... Demek ki düzeltilmeli
Olabilirim 😂 hatalarimi. Söylemeyip kendimi mükemmel sanmamdan daha iyi
Olamam. Bu bir nevi kendini eksik hissedip herhangi bir konuda ezmeye çalışmaktır
Sabrederim ama artık çok abartiyorsa herşeyi ondan vazgeçerim ve vazgeçtiğimde oldu bu konu yüzünden
Hayır mümkün değil, sürekli şikayet ve memnuniyetsiz bir insanla.
Bende onun hatalarını yüzüne vururum. İşine gelirse devam, gelmezse yollar ayrılır
bir süre sonra hatasız birine dönüşürüm zaten 😂 Pek sıkıntı olacağını zannetmiyorum
Hatalarımı söylesin ama süreklk aynı hatayı hatırlatmak anlamsız
Çok seviyorsan emin ol katlanırsın 😂
Kendimden biliyorum 😉
Bu yapması için onun kendisinin hatasız olması gerek. Mümkünsüz yani
Benim hatalarımı kapatması lazımken yüzüme vuruyorsa bitiririm
Herşeyin bir söyleniş tarzı var canımı sıkacak gibi konuşursa o ilişkiyi sürdürmem.
Hatalarımı yüzüme vuracağına yardımcı olsn hata yapmayayım
Hayır olmam. Kimse de olmasın.
Oldum ama bir süreden sonra baktım olmuyo ne yapsam yaranamıyorum bende bitirdim.
Üslubunda sorun yoksa olurum.
Bu davranışının beni rahatsız ettiğini söylerim. Devam ediyorsa ayrılacağımı söylerim.
Sevıyosam katlanırım ama sacma seyler ıcın kavga çıkarıyorsa ayrılırım
Seviyorsam evet ama bir insanın da bir sabr sınırı var
Asla.
Olamam ama ben yapıyorum biraz galiba
Yapıcı olmadığı sürece olmaz.
Mazoşist değilsen hayir
Hyr seven hataları örter alttan alırr
Olamam.
öyle biriyle arkadas bile olmam
Söylemek ayrı, yüzüne vurmak ayrı.
Hayır ben hassasım ufak kelime beni yıkıyor
Olmaz bence o ne öyle
Dünyanın en güzel insani bile olsa olmaz
Çekilmez olur bir zaman sonra
İşim olmaz böyle insan benden uzak olsun
Olabilir sonuçta hatalarimi gören insandır.
Olmam, seven hataları görmezden gelir. :)
Hayirrrrrr mümkün degil
Mümkün değil.
hata yapamaya çalışırım bende
Hayır kendini beğenmiş bir insanla asla
Mümkün değil bazen hoş karşılamak gerekir
Öyle biriyle arkadaş dahi olmam bırak sevgiliyi.
Olurum
O yüzüme vursun ben mabadına
Çok isterim varsa tanisalim
Kesinlikle olmam ona asik olsam bile olmam datlum
Iyiligi icin soyluyorsa sorun degil
Özgü ven sarsılır derim
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar