DÜRÜSTÇE İTİRAF EDİYORUM EŞİMİN ABLASI (BALDIZIM)'DAN ÇOK HOŞLANIYORUMz?

ARKADAŞLAR merhaba , ister bana küfredin ister beni recm edin, büyük bir sıkıntıdayım, mecbur kaldım burdan yazıyorum.. eşimin evli çocuğu olan ablası çok güzel, hatta dünya güzellik derecesine girecek şekilde güzel bir kadın.. ben eşimle görücü usulu evlendim bu ablasını hiç görmemiştim. şimdi kadına aşık olmuşum içimde ona karşı müthiş bir his var, buna rağmen eşimden tiksinyorum ilgim alakam bitti. benimde bir çocuğum doğdu kendimi toparlamyorum arada bir evlerine gideriz oda bize gelir kocasıyla. gizli gizli bakıyorum
kesiyorum kadını. elimde değil, tebi kimsenin haberi yok bundan herşeyi içimde yaşıyorum.. büyük bir imtihan içindeyim. delirecek gibiyim, nolursunuz bana insani bir izahat yapın, bir yol gösterin. hatta bir pislik yapmaktan kortuğum için eşimi işiimi terk edip uzak bir ülkeye bile gitmeyi düşünüyorum... yoksa ben bu kadına açılmaktan korkuyorum. kadın da hayatından pek mutlu değil zaten, kocasıyla sıkıntıları var.. yüce allaha sığınıyorum, yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
gençleri herkes bişeler söylemiş olum-olumsuz saygı duydum, lakin ben intahara bile karar verdim, ya da dediğim gibi yurtışına gitcem , ki bir daha görmeyeyim kimseyi. ama çocuğum daha küçük bir iki yaş daha büyüsün. gitçem buralardan. kafaya koydum, başkalrını üzüp kahretmek istemiyormm..
DÜRÜSTÇE İTİRAF EDİYORUM EŞİMİN ABLASI (BALDIZIM)'DAN ÇOK HOŞLANIYORUMz?