neden seven çok acı çekiyor neden neden cevaplarr
not:benim sorum değil arkadaşımın bilin yaniii
not:benim sorum değil arkadaşımın bilin yaniii
Bir ilişkide her iki tarafta aynı derece asla sevemez, muhakkak biri dğerinden daha fazla sever ve fedakardır.. Acı da sonrasında hep bu daha çok sevene ve fedakarlık edene kalır..
Ve sonunda anladım..! Ben kocaman Sevgimi Bazı İnsanların, Fukara Yüreğine ; Sadaka olarak bağışlamışım!..
seven acı çeker çünkü;
-Karşı taraf sevildiğini bildiği için rahat olur,
-Kıymet bilmez,
-Tek taraflı bir sevgi olabilir:(
-Sevdiğini kaybetme korkusu vardır...
vee ne kadar çok seversen o kadar çok acı çekersin...
seven acı çeker nedenmi kurdugun hayaller yapmayı planladıgın okadr şey belki hazırlıklar ibşeyler için ama birden bire bir mesaj telefon ben seni istemiyorum falan filan sen ugraşırsın bitmemesi için ama nafile..unutmayın seven herzaman acı çeker zaten gerçek sevgide budur...
çünkü seven bir şeyler veriyor hayatta ki en saf en temiz olan duygularını veriyor ve karşı taraf bu hayatın anlamı olan duyguları kabul etmeyince acı çekiyor.
Cevap
9Cevap
bildik tamam..
ederinden fazla değer verince acı olarak geri dönüyoo
Seven ve sevilen mutlu olması gerek aslında acı çekmek doğru değil.
insan en çok kurduğu hayaller yıkıldığında acı çekermiş.Sen onunla hayal kuruyorsun fakat olmayacağını söylediği zaman bütün umutların hayallerin yıkılıyor yani bencillik..
Sana Sadece Şunu Söylemek İstiyorum..Seven Her ZMn S.kilir...
Çünki olması gerekenden fazla değer veriyorsun karşılığını göremeyince acı çekiyorsun.
sever ve sevdiği için güvenir ;hayatında ki planların bir çoğu onun üzerine kurulur.onunla mutludur paylasır.kaybettigin ise herşey tam tersine döner.
karşıdaki seven kadar sevmediği için acı çektiriyor
senın sorun arkadasına camur atma:) cvbını vermişsin ztn başlıkda cok sevgı = turkıyede acı
Ne farkedecek ki; ha senin ha arkadaşının.Ayrıca o da onu seven birisini sevsin ve acı çekmesin.
karşı tarafın sevgisi..sevenin verdiği kadar olmadığı için sanırım
Onu sevmeyeni seviyordur. EHEHEHE.
Sevmeyi bilmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar