Flört ettiğiniz kişi ilk buluşmada evlilik konusu açıyor ve bir şeyler anlatmaya çalışıyor.Bakma bana öyle :)Ne hisseder ve ne tepki verirsiniz? #Ankaralı #Aşkİlişkileri
Flörtünüzün ilk buluşmada evlilik konusu açması size ne hissettirir?
Böyle ani daha tanımadan büyük kararlar almayı isteyen kişiyi baya sorgularım baya hata yapma potansiyeli vardır çünkü sonuçta oyuncak değildir bu evlilik yani. Biraz süre geçmeli eğer diretiyorsa yollarımı ayırırım.
Kızların birçoğu boş konuşmuş, ciddiyet iyidir ve olmalıdır ama ilk buluşmada evlilikten bahsedip şu var bu var diyen erkeklerden hoşlanacaklarını sanmıyorum. Ne istedikleri belli değil; evlilik konusu açılsa "dur yavaş" derler, açılmasa ciddiyetsiz derler..
Bence gayet normal bende söylerim sonuçta ilk görüşme oluyor bu ne kadar çok hakkında bilgi verirsen seni o kadar çok yakından tanır 2. 3. seferde de söylenebilir ama o an konuşma nereye geliyosa onun üzerinden devam eder bunda abartılıcak bişey yok
Ben zaten iliskilere evlilik gözüyle baslanmasindan yanayim.. Oylesine takilmalar. Ates almaya gelmis gibi kisa sureli iliskiler 'flörtler bana uygun degil.. Hatta ben cebimde tek taşla geziyorum iste bakin burda 💍💍💍
Niyetinin asiri 😂 ciddi olduğunu, net birisi olduğunu, bahaneler arkasına sığınmadığını , evlilik hususunda kendine ve bana tam olarak güvendiğini düşünürdüm. ya da yangından mal kaçırdığını 😂🤣😜✋
Eskiden bu konularda cok paniklerdim, hatta gelinlik resmi gonderen bir kiz arkadasimdan aninda ayrildigim da oldu. Fakat su an bu tip konulari cok iyi, karsi tarafida kirmadan puskurtebiliyorum.
En İyi Cevaplar