Flört ettiğiniz kişi ilk buluşmada evlilik konusu açıyor ve bir şeyler anlatmaya çalışıyor.
Bakma bana öyle :) Ne hisseder ve ne tepki verirsiniz?
#Ankaralı
#Aşkİlişkileri

#Ankaralı
#Aşkİlişkileri
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle ani daha tanımadan büyük kararlar almayı isteyen kişiyi baya sorgularım baya hata yapma potansiyeli vardır çünkü sonuçta oyuncak değildir bu evlilik yani. Biraz süre geçmeli eğer diretiyorsa yollarımı ayırırım.
Evlilik için buluştuğum için gayet normal konuştuğu?
Başka bir amaç için mi buluşuyorlar?
#Vesselam
Arkadaşımın başına geldi. İlk buluşmada çocuk evim var, şuyum var, niyetim ciddi diye konuşmuş. Bu yaz evlendiler. 😄
Bazen cidden net olmak gerekiyor.
Bize şöyle çıkmıyor
@duruduyarli Sen daha çözülsün.
*çocuksun
İngaaaaaa ingaaaa @ProofStriker06
@duruduyarli :))
Ilk görüşmede konuşabilir önemli olan sonra ki görüşmelerde ya da ilerde ilişki ilerledikçe aynı fikirde olacak mi önemli olan o
Cevap
42Cevap
Acele. varmiki böyle ilk buluşmada bu teklifi yapan
Kızların birçoğu boş konuşmuş, ciddiyet iyidir ve olmalıdır ama ilk buluşmada evlilikten bahsedip şu var bu var diyen erkeklerden hoşlanacaklarını sanmıyorum. Ne istedikleri belli değil; evlilik konusu açılsa "dur yavaş" derler, açılmasa ciddiyetsiz derler..
Evde kalmıştır ve bir an önce kendini başkasına yanamak istiyodur.
Bence gayet normal bende söylerim sonuçta ilk görüşme oluyor bu ne kadar çok hakkında bilgi verirsen seni o kadar çok yakından tanır 2. 3. seferde de söylenebilir ama o an konuşma nereye geliyosa onun üzerinden devam eder bunda abartılıcak bişey yok
Ben zaten iliskilere evlilik gözüyle baslanmasindan yanayim.. Oylesine takilmalar. Ates almaya gelmis gibi kisa sureli iliskiler 'flörtler bana uygun degil.. Hatta ben cebimde tek taşla geziyorum iste bakin burda 💍💍💍
Niyetinin asiri 😂 ciddi olduğunu, net birisi olduğunu, bahaneler arkasına sığınmadığını , evlilik hususunda kendine ve bana tam olarak güvendiğini düşünürdüm. ya da yangından mal kaçırdığını 😂🤣😜✋
Oda birşey mi ben görüşmeden ederim NİKOLAS CAGENİN MELEKLER ŞEHRI FILMINI IZLEMEYE VARMİSIN BENIMLE
Evet cok begendiğim bir film aslında o adamın filmlerine hayranım eski dersen aamir khanın oynadığı gajini filmini izleyelim mendil vetirmeyi unutma
İyi hissettirmez. kaçma isteği uyandırır. hiçbir olasılıkla ikinci buluşma olmaz. Şakasını yapan oldu, ama ciddiyse ruh hastası olduğunu düşünürüm
Bir şeyleri hızlı yaşamayı sevdiğini pek akışına bırakmayı sevmeyen biri olduğunu ama en azından ciddi düşündüğünü düşünürdüm bir şey hissettirmezdi .
hosuma gider.
bir iliskiden ne istedigini beklentisini ogrenmis olurum.
Ciddi olursa görüşürüm zaten... öylesine bir ilişkiye başlamam. Bana göre doğru davranış.
Katılıyorum
Evlilik konusunu açmasaydı zaten kafasına zopaynan vururdum
Gülerim 😄 hosuma gidiyorsa bu tüt konusmalar da ilerde gelir. Demek niyeti ciddiymis derim, yoluma devam ederim
Hosuma gider yani benle ciddi oldugunu dusunurum ama oyle seyler icinde cok erken gibi duruyor
Ciddi olması güzel bişi
Yersiz olduğunu düşündüm. Hiç hoş değildi. Beni tanımıyor sonuçta, ezbere konuşmasına gerek yok.😊
Ciddi olduğunu anlarım ki bu beni ona daha çok yaklaştırır
Ben mutlu olurum. En azindan "karakteri sağlam ki evlilik amaçli gorusuyor" derim
İyi biri olduğunu , ciddi olduğunu düşünürüm bende ısındıysam kafa olarak uyduysak değerlendiririm.
Ya aklahini seversen hemen kanip benim. gibimi olmak istiyosun
Amacı hayirli iş. Hastalik derecesinde degilse güzel olur
Evde kalmış demek ki bana malın kötüsünü itelemeye çalışıyor diye düşünürüm.
fazla sorumluluk hissederim biraz akışına bırakmak tanımak lazım
Hayatta ne istediğini bilmeyen biri oldugunu ve buyuk ihtimalle cevresinin kac yasındasın evlen artık demesinden dolayı mutsuz olcak biri
Ohvvv çok hızlı. Hayat kısa ne olacaka bir an evvel olsun ama sağlam olsun lütfen 😉😉😊
Uzun uzadiya konusmamasi sartiyla sorun olmaz. Hayirdir dedirtecek kadar olmasin yani
Napıyorsun yiğidim daha 19um derim param var şunun var derse tamam lan gel evleniyoruz derim.
Tam kafama göre derim. Lay lay lom bir insan olmadığını anlarım.
Beni tatmin eden bir gerekçesi yoksa ki muhtemelen olmayacak.. Yol veririm.
25 yas alti icin ters etki yapabilir.
Biliyoruzda konusuyoruz burda😄
Görüşünü almak isterim. Baktım konu başka yere gidiyor laf çevirme sanatı devreye girer😅
Erken bir durum ama evlilik hakkinda biraz fikrini almis olurum bahsederse
Rahatsız edici konuyu değiştirip ortamdan uzaklaşmaya kalkarım.
Eskiden bu konularda cok paniklerdim, hatta gelinlik resmi gonderen bir kiz arkadasimdan aninda ayrildigim da oldu. Fakat su an bu tip konulari cok iyi, karsi tarafida kirmadan puskurtebiliyorum.
Yavrum filört milört nedir bilmem ben ama evlilik güzel bişey evladım evlen sen
Yalan la yalan , ciddi sevmezler , ciddi olmayan ama zaman öldürenleri sever bunlar , ama yorumlarda , oyyş dan geçilmez 😀😀
Bugün flortumle bulusacagim kizla konusmaya basladigimdan beri bana söz yapalim diyor daha bir 1 hafta oldu konusmaya başlayalı
Valla benim için farketmez hatta iyi bile, bu durumdan korkanlar erkekler
Mutlu olurum zaten o açmaz ise ben açarım.
Beni sıkar ya be bileyim ev yok araba yok para yok yoka gelecek varsa buyursun
Ciddi olduğunu hayel kurduğunu düşünürüm.
Kandirmaya calisiyordu diye dusunurumm
Ciddi dusunuyor net demekki
Ciddi olmasi hoşuma gider
Çok erken diye düşünürüm
Evlenilecek kız derim
Kaçma hissi uyandirir.
İkinci buluşmaya gelmezdim 😁
Benim için sorun olmazdı
Mekanı terk etmek gerek
İlkinde olması sıkıntılı bence 🙄
kafasına vurup bayıltırım
Ne kadar da hızlı bir hanım derim
Biraz kuşku uyandırır
Çok hoşuma giderdi. Zaten amaç evlilik olmalı.
İlk buluşmada evlilik 🤔 bilmem olabilir heralde
Kendimi özel hissettirir.
Sahtekarlık 😒
Evde kalmış diye düşünürüm
Yok artık daha neler.
Buda mı gol değil duygusu
Evde kalma korkusu olduğunu düşünürüm 😂
Aceleci diye düşünürüm.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar