Eşimin jigolo geçmişi var evlendikten 3 sene sonra öğrendim napmalıyım?

Evde eşimin evlenmeden önceki eski pc yi çocuklar oyun oynasın diye tutuyordum böyle eski model bildiğin kasalı. bir gün çovukşatın yanlıilıkla sildiği oyunu geri getirmek için geri yükleme vs yapınca mail adresleri çıktı sistemde oyunla alakalıdr diye düşünüp belki şifre vs lazımdır deyip mailin geri yüklemesini yaptım. Aaa eşimin evlenmeden önceki mail adresi önümde açık duruyordu bende tüm eski yıllara ait maillere bakarken eşimin bir yığın jigolo sitesine üye olduğunu ordan yazıştığını kocaman kadınlarla birlikte olduğunu tuhaf fiyat tekliflerine hayretle baktım hayatımda hiç görmediğim duymadığım tüm sitelere parola yenileyip bu mail adresine göndertip o sitelerede girdim. Bir çocuğumuz var ve ben şu an ondan acayip tiksindim 22 23 yaşlarındayken 30-40 yaş arasındaki bir çok kadınla birlikte olmasına tahammül edemiyorum söylesem sorsam yer yerinden oynar ve ucu boşanmaya kadar gider. Ne yapacağımı şaşırdım evde mutsuz mutsuz dolaşıyorum ne yapacağımı şaşırdım. şimdi eşim 30 yaşında ve anneme teyzeme karşıda böyle bakıyor mudur diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Sırf gençlik merakı mıdır, ergenlik midir, sapıklık mıdır, kadın sevicilik midir, para kazanmak mıdır, eğlence midir bilemedim? kocaman kadınların gencecik çocuklara bakmasınınada anlam veremedim hoş kocaman erkeklerin 18 yaşındaki kızlara bakmasıda aynı şey ama ne yapmalıyım işin içinden çıkamadım ki ben
Eşimin jigolo geçmişi var evlendikten 3 sene sonra öğrendim napmalıyım?