Bazı şeyler paranoya ve şüphe duygularını arttırıp onunlayken görüştüğüm geçmişte olan sırf bağımlı olduğumdan görüştüğüm arkilerim vardı ve onları hala konu haline getiriyor benim o varken kimseyle ilişkim olmadı geçmişimi dürüstlükle anlattım hatta gereksiz fazla dürüstçe ama sanmayın kızmak için filan da sormuyor meraktan soruyormuş birde kendini kıyaslıyor bana eski eşimin ve sevglilerimin penis boyutlarını soruyor hepsinin. Görmedim, yapmadım, yaşamadık dediğim zqman inanmıyor tekrar sonra bir gün içtiğimizde anlatayım diye tuzağa düşürmeye sanıyor aynı şeyleri tekrar sürekli soruyor. Yeni şeyler sorsa neyse ama geçmişte onun soruları kadar ilişki yok yani sorduğu sorular yaşadığım ilişkilerden fazla. Ben biseksüelim bu arada kızlarla da çok ilişkim oldu o kızları da tanıdı geçmişte ama hayatımda yoklar o kızlarla bazı erkeklerin önünde izlettiğimi vs anlattım sonra pişman oldum keşke ben olsaydım onun yerinde dedi ben izlemek isterdim benimle beraber ol kızlara da izlet isterdim diyor beni dedirtiyor resmen yaa 3. Kişi mi istiyor anlamadım ama sorduğumda sen dışında kimseyle yapmak istemiyorum bir ya da bir kaç kadın izleyebilir seni kıskanırlar ben seni vermem, benim kaşlı vücudumu, performansımı da kıskanırlar diyor. Eski anıları onunda normal değil ama ben o kadar çok merak edip sormadım benimle olan bir şey olursa zorlarım anlattırırım ki geçmişi zaten sıradan bence her erkeğin yaptığı şeyler mesela grup yapamamak içinde kalmış o belli 2 3 kızla filan neyse ben dürüst olmakla hatalı mıyım anlatmadığım şey kalmadı ama beni hiç yargılamadı hiç eleştirmedi bile ama hepsinde kıskancak birşey buldu. Psikolojik yardıma mı ihtiyacı var üzülüyor erkeklerle yaptığıma ses etmiyor ve hatta ben çocuk aldırdığım zaman yeni tanışmıştık o zaman bile istersen doğur evlencem seninle diyipte beni hiç bırakmadı bana bağımlı olduğum şeyleri bıraktırdı artık bağımlılık yapıcı birşey değil yapmayanlara yöneliyoruz. En büyük bağımlılığı da seks
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar cok uzun kusura bakmayin ama lütfen okuyun ben bir özet geciyim gecmiste kizlarla yasadigim iliskilerde olmak istemis, erkeklerle olanlara da kizmiyor ama kiskaniyor keske ben olsaydim diyor aklindan cikmiyor gecmisimle yargilamiyor ama sürekli anlattiriyor bu niye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer