Eğer ki için de bulunduğunuz ilişkide sürekli değerinizi kanıtlamaya çalışıyorsanız ( fikirleriniz desteklenmiyorsa) Hayalleriniz reddediliyorsa Sürekli olarak kusurlu taraf siz oluyorsanız Kendiniz gibi hissetmiyorsanız İlişki yaşıyor gibi değilde sanki tükenmiş gibi hissediyorsanız ve çabalarınız hiç bir şeyi değiştirmiyorsa Kendinizi ruhsal olarak üzgün hissediyorsanız Neden halen devam etmek gereği duyuyorsunuz ya da duyuyoruz İnsan kendine kıyar mı hiç
Seni severken sevdim yaşamayı. Her biten günün gecesinde huzurum, yeni doğan her günle yaşama sevincim oldun. Gözlerini sevdim, hüzünlü bakarken de gülerken de. Çünkü masumiyetimdi onlar benim Ve sen yine bakarken gözlerimin içine, tuttum ellerini. Bir öpücük oldular, düştüler kalbime Ahh... Başını her yasladığında sevdim kalbimin atışlarını. Bana sarıldığın zamanlarda -denizin balıklarını sarması gibi mavi mavi, dalga dalga, köpük köpük- var olmamı hissetmemi sevdim. Sen uçsuz bucaksız bir tarlada tek bir gelinciktin benim için. Sana doğru nefes nefese, ölürcesine koşmamı sevdim.. Çünkü ne toprak yağmuru, ne gece güneşi, ne de bir kuş özgür olmayı isteyemezdi seni istediğim kadar Umut dolu bir öğle vakti kanat çırpan kuşların sesiyle doldun kalbime. Ve bense, her gülümsediğimde yüzümden yayılan sımsıcak neşem olmanı sevdim
Sen, upuzun gecelerde başlayıp da söylemeyi bitiremediğim şarkım Sen, anlatmayı bir türlü bilemediğim en son hikayem Ben seninle yaşamayı sevdim, ay ışığında bir yolda yürürken...
Çünkü sevmek nedir biliyorsun çünkü sıradanlaşmak sevginin yanından bile geçmiyor hani akıllarda hayallerde en güzel aşklar canlanır ya onu yaşamak istiyorsun beklenti bu yönde ve bekledigini alamayınca kendi kendini yiyorsun neden devam ediyorsun çünkü bukadar basit olmamalı eger devam etmeyeceksem eger kendi sevgim nasıl bir sevgi diye onu sorgularsin durursun sonra devam ediyorsun cunku aşkın hakkını vermek en güzelini yasatmak askta guclu olmak gerektigini biliyorsun ta ki tükenene dek tükenince bir tekmede sen koyuyorsun ve orda bitiyor.
Sevgi bir çiçektir. Onu yetiştirmek için elimizle su taşır tırnaklarımızla toprağı eşeriz. Eğer bu çiçeği bir kayaya veya kalasa gömmek ve yetiştirmek istersek o zaman hem çiçeğimiz kurur hemde biz elimiz kan ve emeğimiz boş bir şekilde ortada kalırız. Karşımızda toprak yoksa çiçek ekmenin, insan yoksa sevgi sunmanın gereği yok.
Sen biliyor musun onun yüzü güldüğünde benim yüreğim gülüyor. Sen biliyor musun ona bakarken sağ gözümü sol gözümden kıskandığımı. Sen biliyor musun onun elleri donarken beni yüreğim donuyor. Biliyor musun kokusunu ara ara psikolojik etkenlerden dolayı burnumun dibindeymiş gibi soluduğumu.
Bilmiyorsun.
Kendimi düşünürsem buna aşk diyemem. mantıkta aşk aşkta mantık yoktur. Sadece sınavına motivasyon olmak için çekiyorum."
Koca Bir YALANLA nasılda KENDİMİZİ kandırmışız Herşeyi GERÇEK sanırken halbuki biz kendimizi AVUTMUŞUZ Bitmek bilmeyen YALANLARIN birer birer ESİRİ olmuşuz Asıl GERÇEĞİ Bizler Çok geç ANLAMIŞIZ Anlayıncada KİMSEYİ değil, Sadece kendimizi SUÇLAMIŞIZ Nasılda İNANDIM Bir VEFASIZA Nasılda SEVİYOR sandım BAĞLANDIM amansızca HAYAT Beni değilde, Ben HAYATIMI MAHFETMİŞİM oysa Asıl GERÇEKDE Buydu ya. Geçte olsa ANLIYOR İNSAN. ACI BİR GERÇEKDE OLSA!!!
Ben tipsizim ya hepsi beklentiyle alakalı. Bir arkadaşım var yakışıklı çocuk , kız bakar mı ya acaba diye düşünüyordu. Kız baktı mutlu oldu. Ben mesela bir kızdan hoşlanırken kesinlikle bakmaz dediğim için bakmadığında da üzülmüyorum.10 kere reddedildiğim için hiçbir kızın beni kabul etmeyeceği belli bişey zaten.
aslında bu bakış açısı sürekli kendisini haklı görme halidir. evet kısmen doğru. sizi siz olarak kabul etmesini beklersiniz ama farketmediğiniz konu onunda farklı biri olduğudur. sorun şu "ben onu tanımak istiyor muyum?" ya da "o benim beklentilerime uygun mu?"
Kim böyle bir durumda devam ediyorsa kusura bakma da bu ahmaklık ve akılsızlık. Sadece kendini kullandırmak ve geçici bir ilişkinin geçici karakteri sadece. Böyle biri bir erkek için bulunmaz nimet...
En İyi Cevaplar