- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkeğin derdi başka o yüzden iyi birisini bulmalısın dikkat et. Benim lisede kız arkadaşım vardı sinemaya bowlinge birlikte giderdik arkadaş olarakta kaldık ama şuan pek görüşmüyoruz. Öyle erkek zor bulursun
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi düşünen çok kız tanıdım hemen olaya duygusal yaklaşıyorsunuz dostluk mostluk gibi saf hayallerle geliyorsunuz, birçoğunuzu sonradan yatağa attım ama onlarda razı oldular, yani seninle şmcik dost bile olsak kanki bile olsak 1 ay sonra kendin gelip üzerime atlicaksın zaten. Benim de kızlara güvenim yok hem
11 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsun? Hımm.. Şimdi kızların bir takım huyları vardır,bende de aynı huylar var. Birine bağlıyken diğeri zor bir ihtimal benim için.Ben ne istediğimin farkındayım ve neye sahip olduğumun da farkındayım.Karşı tarafında bunda etkisi oluyor ama ? Sevişmek etkilenmeye bağlı bir şey.
+1 yılaslında küçüklükten var arkadaşlarım senin dediğin gibi ya da sevgilisi olanlar, ama başka şekilde bir kızla,erkek dediğin gibi bir muhabbete girişmişlerse bir duygusal hoşlanma da vardır işin içinde . he bir de biz kankayız diyorlar. hep derim kanka ayağı ... neyse :)
014 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum,evet . :/
- +1 yıl
erkek kuzenlerin varsa onlarla takıll madem çok istiyosun erkek gibi gezmek tozmak :) arkadaş ortamı da olur ama sadece tek bir erkekle çok yakın arkadaş olursan dediğim gibi sadece arkadaşlık olmaz
Soran+1 yılKuzenim yok benim :( Erkek gibi takılmak değil de hayatı yaşamak istediğim çünkü kız kıza bir yere kadar erkek erkeğe bir yere kadar ama farklı iki cins birleştiğinde ortaya çok farklı muhabbet,espri çıkabiliyor. Ben küçükken erkeklerle top peşinde koşmuş bir insanım evet o kafa var bende ama feminenim tamamen :)
- +1 yıl
hehe :) ben de kız arkadaşım olsun isterim ama aşık olurum ona ben zamanla :D yalan yok, kandırmam onu da söylerim :d
Soran+1 yılFururum seni :D
- +1 yıl
haha :) yetti artık yalnızlık bizim de bir sevgilimiz olsun :)
Soran+1 yılAşk ile arkadaşlık aynı şey mi allasen! :D Sevgiline kızdığın zaman arkadaşına gidip bir iki mayalanıp ben öyle herifin ağzına tüküreyim (naif versiyonlu küfür,normalde çok ciddi küfür ederim sinirlendiğim zaman) diyemeyeceksen yerinde morglamışsındır vesselam..
- +1 yıl
şimdi kızla arkadaş olursun gider bir gerizekalıyı sever sonra o çocuk bu kim görüşme o çocukla der sonra kız seninle görüşmez işte kızların arkadaşlığı o kadar :P oh valla gidiyorum erkek erkeğe içmeye rakıları unutuyorum dertleri sen düşün zilli :D
Soran+1 yılAynı durum erkekler içinde geçerli? Sevgilimle ilk zamanlarımızda bu konu yüzünden çok tartıştık o benim arkadaş çevreme saldırdı sonra ben onun ama baktım ki ciddi bir hata işliyoruz şu an rahatız onun var benim yok :( Arkadaş olsak bu denli iyi bir çift olamazdık.( Madem onunla arkadaş olsaydın diyenler olursa) öyle yani.. Kız arkadaşıyla istediğini yapabilir bana o güveni verdiği için gram şüphe yok içimde mesela :)
- +1 yıl
ben anlamam benim hiç sevgilim olmadı
Soran+1 yılHiç sevgilin olmadı mı? :O
- +1 yıl
neden üstüme geliyorsun şimdi :D
Soran+1 yılŞaşırdım sadece :) Bu zamanda kızların bilem sevgilisi var huuh :D
- +1 yıl
yaşın kaç yaşın :D zaten genelde sevgililer kızlı erkekli oluyorlar :D bu zamanla alakası yok :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olmak isterim senin arkadaşın ciddiyim, çünkü benim de o şekilde karşı cinsten bir arkadaşa ihtiyacım var, ona asla cinsel veya flört yönünden bakmayacağım sadece dost gibi görebileceğim bir kıza ihtiyacım var... Sevgilim yok zaten olmasına da gerek yok.
113 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol bence herkesin ihtiyacı var :) Bu siteye bu amaçla gelmedim içimdekileri dökmek aslında bir nevi.. Ben olurum demekle olmuyor her şey.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin ihtiyacı yok.
Soran+1 yılBence var ama senin dediğin gibi olsun :)
Cevap sahibi+1 yılErkek milleti sonuçta %90ı seksten başka birşey düşünmez o yüzden dedim, saf bir dostluk kurmak çok zor olur bence...
Cevap sahibi+1 yılNeyse, aradığını bulursun umarım :)
Soran+1 yılSenin de aynı şeyi düşünmeyeceğin ne malum? :)
Cevap sahibi+1 yılHaklısın, bir insanı bir anda tanıyamazsın ki, erkek olarak bile güvendiğim sadece tek bir arkadaşım var onu da 1.sınıftan beri tanıdığım için.. Kimseye hiç bir konuda güvenme, güvenmemekte de haklısın zaten.
Soran+1 yılBingo! :) Sütlaç yiyelimmm miieee :D
Cevap sahibi+1 yılNey :s :D
Soran+1 yılSütlaç severim,fırında
Cevap sahibi+1 yılYiyelim o zaman ama ben ısmarlicam (: yorumlarını okuyorum da bu soruda sen çok tatlı bir insana benziyosun yaa gerçekte nasılsın peki, çevren var mı kız dostların, sevgilin, aran nasıl insanlarla?
Soran+1 yılSeni yerler :) Ismarla tamam. gördüğün gibiyim istediğin her şeyi çıkarabilirsin yazdıklarımdan ;)
Cevap sahibi+1 yılHm hoş birisin o zaman, iyi tüttürmeler ve iyi geceler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
adamlıga sahip birini arıyosun buda bu devirde öyle 3 5 kişide var oda senin karşına cıkarmı bilmem ama önce tanı sonra istediklerini yap dedigin gibi amaçları için şeker olurlar sonra avuçlarında eriyip giderler
10 Yorumla
+1 yılUmarım arzu ettiğin gibi arkadaş bulursun ama zor
Benim böyle çok samimi olduğum 2 3 kız arakdaşım var
Ama herşey belli sınırdan sonra yanlış anlaşılabilir
ince uç sınırlara dikkat etmelisin02 Yorumla
Soran+1 yılAynen,işte bende o sınırlar olmasın istiyorum ama bu toplumda yetişen her birey için çocukluğundan beri öğretilmiş şeylerle dolu ve aşması kolay olmuyor. mesela çok tatlısın dediğim zaman bu neden hoşlantı olarak algılanıyor ? Bize öyle öğretilmiş..
- +1 yıl
valla dediğim gibi işin zor
+1 yılbenim yanımda osuran kız arkadaşlarım vardı üniversitedeyken :D ne güzel günlerdi yaa, aynı evde kalıoduk her gece içioduk deliler gibi, polis geliodu atarlanıoduk :D ailemizi arıyolardı onlar da bizim haberimiz var diyodu öylece kalıolardı falan...
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha siz uçmuşsunuz yahu :D
- +1 yıl
şimdi herkes bir yerlerde, o günleri çok özlüyoruz :/ biz herşeyi birlikte yapardık, her yere birlikte giderdik, birlikte yemek yapar, yer ve bulaşık yıkardık :) hele hele temizlik yapılcağı zaman çok eğlenceli bir curcuna olurdu :) inşallah böyle bir ortam bulursun da dediklerimi daha iyi anlarsın :)
Soran+1 yılÜni.ortamında yakalayabileceğimi sandım ama tam burslu özel bir üni. kazanınca işler bayağı karıştı.Ortam yok abi cidden.Güzel şeyler yaşamışsın gerçekten,gülümsettin.Erkeklerinde buna ihtiyacı var işte.
- +1 yıl
olmaz mı yaa :S şimdi kendimi boşlukta hissediorum, kızlardan birisi nişanlandı her gün nişanlısına bizi anlatıomuş çocuk çıldırmış en sonunda "vurdurtçaksın bana hepsini" falan diomuşş :D ama yapçak bişe yok yaşandı bitti.. keşke aynı ortamı şu an yaşadığım yerde de bulabilsem.. ne bileyim en azından dışarı çıkıp oturup 2 çay içecek, muhabbet edecek farklı bir iki kişi olsa... vardı bir tane istanbuldan iş teklifi geldi o da gitti :S
Soran+1 yılİşler ciddiye binince ortamda bitiyor tabi haliyle.. Ahh ahh :) En azından yaşamıssın.Derim ki ümidini kaybetme tekrar bulmak zor ama imkansız değil.Bizim içimizde hala çocuk kalan hala gerçek dünyayı yaşayanlar var. Buna eminim.:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende arıyorum dediğin gibi bir kız arkadaş ama yok işte böyle herşey hakkında konuşabilecek saçmalayacak kafamıza göre takılacak konuştuklarımızı sadece ikimiz anlayacak türden ama nope yok öyle birisi
018 Yorumla
Soran+1 yılKonuşulanları sadece ikimizin anlayacağı,heh işte bu buu :(
Cevap sahibi+1 yılEn basitinden şu ya diyelim facede bişey konuşuyorsunuz o senin duvarına bişey yazıyor ama arkadaşlarından kimse bişey anlamıyor sadece sen anlayıp gülüyorsun bunu istiyorum ya :(
Soran+1 yıl:( Benimde bahsettiğim arkadaşım ya birlikte mini avrupa turuna çıktılar.Anlatıyorlar,küçücük bir arabanın içine sıkıştık,alt alta üst üste çocuk kızın üstüne çıkmak zorunda kalmış yerlere yattık bütün karizmam gittii diye anlatıyordu.Sigaraları bitmiş mesela,istanbuldalar,taksicinin sigarasını çalmışlar :D Abii zaten 7 lira felan tuttu baktık sigara parası kalmadı ne yapalım 2 lira karlı gezdik falan çok komiklerdi yaa...
Cevap sahibi+1 yılAvrupa turumu :O Süper ya hep istemişimdir öyle bişey komikmiş ama anlattığı sigara falan :D
Soran+1 yılSen ne diyorsun yaa yemin ediyorum mükemmel ikiliydiler böyle şeyler yapmak istiyorum işte.Kafa yapısı çok önemli gülmek eğlenmek çok özel :))
Cevap sahibi+1 yılGülmek eğlenmek cidden çok güzel benim arkadaşım vardı tam benim kafamdandı şimdi oda yeni birilerini buldu gitti tek kaldım ara ara konuşuyoruz gene ama eskisi gibi değil havalı tiplerden oldu yani :D bir ara bizde kimse yoktu evde açtık son ses metal müzik birlikte kafa salladık bir iki dakika sonra boynu falan ağrıdı 2-3 gün ağrısını çekti :D gitarı amfiye taktım saçma salak hareketler yaparak çaldı falan aşırı komediydi :D
Soran+1 yılHahaha güldürdün :D Araya mesafe girince gerçekten olmuyor,azalıyor bitiyor bazı şeyler.O bağı korumak önemli.
Cevap sahibi+1 yılZor olan o bağı korumak değilmi zaten :/
Soran+1 yılZor olan o bağı korumak.Renk buldun mu kaybetmeyeceksin arkadaşım :) Ben bulsam iliğine kemiğine işleyeceğimde hehe :D
Cevap sahibi+1 yılAhaha bulsam bende işlerim sömürürüm onu :D Yapım böyle benim konuştuğum kişi gülecek :D Gülmezse güldürene kadar her türlü mallığı yapıyorum çünkü :D
- +1 yıl
Eveeet :) sen ?
Cevap sahibi+1 yılWTF :D
Soran+1 yılHahaha bendensin,bende öyleyim :)
Cevap sahibi+1 yılİstanbuldamısın sende wat :D
Soran+1 yılEvet istanbuldayım :)
Cevap sahibi+1 yılAynı şehirdeyiz :D
Soran+1 yılHah,güzeel :)
Cevap sahibi+1 yıl:D
+1 yılkimin var ki salla benimde yok buradan bulamazsın :) boşuna cabalama :) bulsan bulsan abaza bulursun.
019 Yorumla
Soran+1 yılEn sütlünüz bile abaza,evet :D
- +1 yıl
bütün erkekler azda olsa abazadır erkek sonucda normal
Soran+1 yılOff off .
- +1 yıl
oflama benim gibi düzgün erkeklerden var tabi arayınca bulamazsın :)
Soran+1 yılOy ben seni yerim :D
- +1 yıl
teşekkür ederim :) hanım efendi
Soran+1 yılrica ederim şekerim :*
- +1 yıl
insan yanında sonuna kadar güvenebilecegi karşı cins bir arkadaş istiyor eglenmek zaman gecirmek istiyor yardımlaşmak istiyor sevmek sevilmek deger saygı görmek istiyor ama gördügüm kadarı ile piyasada böyle kişiler kalmadı herkez kendi cıkarını düşünür olmuş menfatcı olmuş bende istiyorum senin gibi yanımda onu ama bulamıyorsun işde
Soran+1 yılAynen öyle ki bırak kız-erkek,kız kıza ya da erkek erkeğe bile artık normal arkadaşlıklar yok. Hemcinslerinle bile kuramıyorsun ki. Bahsettiğin şeyler yüzünden. Bizim insanımızda yaşamayı bilmiyor. Alt katta iki tane bıyıklı var ikiside mühendis severim kendilerini.Hafta sonu kafa dağıttık diyorlar ne yaptınız dedim kayalıklarda bira içmişler... :D Yaaauuv hehe... Onun sonraki aşaması mangal oluyo pınar 6 lı mangal sucuk felan. Liseli moddan üniye hazırlanıyo modu oluyor galiba tam çözemedim :D
- +1 yıl
bizde kendimizi internete sosyal aglar gibi burası gibi takılıp kendimizi avutmaya zaman vakit öldürmeye calışıyoruz napalım :)
Soran+1 yılDüşündüm de evet. :/ Şu an içmek isterdim mesela böyle kahkahalı bir sohbet ortamı felan..
Pc başında kendimi yeğliyorum yaş 22. Gücüme gitti 22 yaşındayım ama ı-ıh ötmüyor çan,mutlu değilim :(- +1 yıl
bende mutlu degilim cünkü cok yanlızım hem hemcins olarak hemde karşı cins ne arkadaş ne sevgili hicbirşey yok aynı durumdayız :)
Soran+1 yılŞey benim sevgilim var,kız artkadaşım var ama erkek arkadaşım yok :( 2-0
- +1 yıl
ben mutsuzluk olarakdan aynıyız dedimde senin kız arkadasın var sevgilinde var oh mıss haline sük etmelisin birde beni düşün :(
Soran+1 yılmutluyum %90 :( Kıyamam yahu sen daha vahimsin gerçekten :/
- +1 yıl
yani yani öyle..
Soran+1 yılBalık ekmek ısmarlayayım yüzün gülsün ;)
- +1 yıl
bana şekerim diyince bir an yüzüm gülmüşdü zaten gerek yokk balık ekmege sen varsın ya ? :D
- +1 yıl
sana ii geceler :)
+1 yılBUNUN İMKANSIZ OLDUNU İKİMİZDE BİLİYORUZ:d asla bir erkekle herşeyi konuşamazsın
017 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız değil,imkansızlaştıran bu toplumun manevi değerleri yani ahlak kurallarımız.
Elbette çok çok özel şeyleri paylaşmayı demiyorum ama öyle bir şey olmalı ki aramızda kurallar olmamalı,sınır olmamalı.Tutupta onu çok özel noktalardan inceleyecek,sorgulayacak değilim.Aynı yatakta uyuyabilecek kadar yakın olmalı,anliirsen?- +1 yıl
ya arkadaşım bak sokarım ahlakına toplumuna değerine türküz ikimizde.. bunun türk olmakla ahlakla yaşadığın yerle kim olduğunla alakalı değil. sen bir erkekle aynı yatakta yattığın an erkeğin düşüncesi arkadaşlıktan çıkar ve içinden arkadaş değilsen gerçek bir arkada değildir kimse:d asıl sen anlirsennn:d? kısaca bir erkekle kız asla gerçk bir arkadaş olamaz!
Soran+1 yılBağnaz fikirlerini kendine sakla çünkü sen olması gerekeni biraz geriden takip ediyorsun.Bunun %90 türk olmakla alakası var çünkü sen hiç bir yerde sırf bakıştı,mesaj attı,güldü,etti diye öldürülen yabancı kadınlar görmüyorsun haberlerde.Giderek kadını içinde küçülten bir milletin zihniyetini taşıma,sana zarar verir. Aynı yatakta olmaya bile parlıyorsun,uuvvv uzak dur benden.
- +1 yıl
giderek ezilen kadın mı:S:dalgamı geçiyosun:D 10 yıl önce mini etek ve tayt giyenlere motor diyen bir erkek ordusuyla yaşıyodunuz bugün iç çamaşırınla gezsen kimse bu ne demez! en fazla bakmakla kalırlar! kendini kandırmaya devam et dost acı sölemez acıyı alıştırarak söliyendir ben ciddi sölğüyroum o kişiyi bulamıcaksın asla iyi geceler:d
Soran+1 yılLenn ! Yürü git buradan topunu patlatırım senin! Ben bikinilerimle adanada bir tur atayım geri dönersem arabam senin,dönmezem ömür boyu :* ;) İstanbul'da olur yarı fiyatına :D
- +1 yıl
arabam var sağol... adanadamı yaşıyorsun?
Soran+1 yılBalıkesirliyim,istanbulda yaşıyorum.
- +1 yıl
tamam prenses özür dilerim ben çok kro biriyim biliyon mu=) barzoyum abazayımda aklım sıra yazcam sana işte=) ksuura bakma prenses:D inşallah öyle biri bulurusn=)
Soran+1 yılMükemmel üçlü olduğunu daha ilk yorumundan anladım zaten,sorun değil günde 10 defa senin gibilere çarpıyorum bağışıklık oldu artık,işlemiyo,yok o kırılgan kız hatta ben sizin bildiğiniz kızlardan değilim! :D eğlendim yahu
- +1 yıl
=) beni görmediğin için dediklerini kabul ediyroum... o mükmmel üçlüyüm dediğin olsun=) sadec ene kadar böle bir arkadaş istediğini merak ettimde o yüzden yazdım onları...
Soran+1 yılHe canım he :* İyi geceler,tatlı rüyalar :)
- +1 yıl
tmam dediğim gibi ekle o zaman face linkimi verim gir bak?:D
Soran+1 yılCanım fecebook kullanmıyorum yaa :)
- +1 yıl
telimi verim:d
Soran+1 yılVer ver sapıklık yaparım :D
- +1 yıl
ekle bakim pampa:D
- +1 yıl
eklesene telimi vercem:d
Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. yazıyı okurken ''memleket isterim'' şiiri geldi aklıma .
haşırt.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltip iyi değil istediklerini yapardım ama ayrıca bir gelecek düşünebilirdik, sürekli gözlerimin seni aradığı kokunu içine çekmek isterdim ama işte boşver sen çevrene bakacaksın mecbur :)
014 Yorumla
Soran+1 yılNeyn?
Cevap sahibi+1 yıleğer sevebileceğini gördüğünde sevebileceğim olsam seninle olurdum şöyleki ellinden tutmak sarılmak sevgini hissetmek isterdim bende iltifatlar eder süpriz yapardım birşeyler ama imkansız gibi umarım biri karşına çıkar mutlu eder seni :)) ne diyim sen birşeyler söyle :)
Soran+1 yılİlk yaşadığım böyle bir şeydi işte. Bu kadar,bitti.
Cevap sahibi+1 yılumarım mutlu olursun o zaman son sözlerimiz madem..
Soran+1 yılElveda romeeeeo :'(
Cevap sahibi+1 yılen azından sitede biraz konusmak istersen kendimi açabilirim ama istemesende sorun yok, bence kalbi güzel birisiniz mutlu olun yinede elvada demek istemem hiçbir zaman :(
Soran+1 yılKamera nerede? :D
Cevap sahibi+1 yıldalga geçilecek mevzu yok umarım bulursun erkek arkadaş kal sağlıcakla...
Soran+1 yılKırılan erkeklere bayılırım :* Yapma ama ikimizde biliyoruz :)
Cevap sahibi+1 yılboşversene sizi yarı yolda bırakan, sadece tensel temas kuran adamları seversiniz neden onlar yakışıklı felan filan..onlara bayılın elini tuttuğunda sevgisini hissedebileceğin veya seni sen olduğun için sevecek biri olmayacak hep bir menfatleri olacak..
Soran+1 yılBenim yakışıklı takıntım yok bilakis çok gülen,kafası rahat erkekler ilgimi çeker :) Sen niye şimdi trip atıyorsun ki sevesim geldi,çok ciddiyim :D
Cevap sahibi+1 yılçünkü sen farklısın şuan bile yazdıklarını okumak güzel geliyor erkek arkadaşın şanslı olacaktır, kalbin de güzel huylarında öyledir belkide tam bilemiyorum mutlu olmak çok hakkın bende ciddiyim de sevesim geldi ne ? :)
Soran+1 yılBen gülmeyi seven bir insanım,her şeyde.Bu yapım ve övünmek gibi olmasın güzel bulunmam her zaman çevreninde ilgisini çekmiştir.Ben bu ilginin saflığına inanamıyorum çoğu zaman.Pardon sorunuz neydi?
Cevap sahibi+1 yılbir sorum yok gülüp mutlu olursunuz umarım
+1 yılBenim de normal kız arkadaşım yok , beraber takılacagım bir dost isterdim :(
012 Yorumla
Soran+1 yılKıyamam,bendensin :(
- +1 yıl
Seninle aynı şeyleri istiyorum :( nerdensin
Soran+1 yılİstanbuldanım
- +1 yıl
Ankara :(
Soran+1 yılPass :)
- +1 yıl
Erkek ark'a dert anlatılmaz ama derdimi anlatabilecegim kız arkadaş iyi olurdu
- +1 yıl
Eylül de üni için gelirsem görürsün pass ı :)
Soran+1 yılhazırlanıyor musun? :D
- +1 yıl
Eveet :) Sen?
Üstteki yanlış oldu :(
Soran+1 yılBen üniversiteye kayıt yaptıralı 2 sene oluyor :)
- +1 yıl
Ben de bıraktım zaten :D yoksa liseli degilim
- +1 yıl
Deli kız arkadaş ekle :D
bende isterim ama yarın öbür gün hatun kıskanır...eee haklı
00 Yorumlagüzel düşünceler devam et :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı