Erkek arkadaşım olsun istiyorum!

Öncelikle şu meseleye bir netlik kazandırmak gerek: Erkek arkadaş aslında sevgili anlamına gelmez.Arkadaşındır,sen cinsiyetini belirtirsin .Günümüzde kalıplaşmış olan bu kelime grubuna itirazen:

Erkek arkadaşım olsun istiyorum! Böyle onunla her şeyi konuşabileceğim,her şeye gülebileceğim,sırlarımı söyleyebileceğim bir erkek arkadaş... Aramızda cinsiyet ayrımından ötürü bir uzaklık olmasın mesela.Tıpkı kız arkadaşıma istediğimde sarılıp öpebildiğim gibi bazı şeylerden çekinmediğim gibi onun yanında da çekinmeden hareket edebileceğim bir erkek arkadaş istiyorum.İçmek istiyorum,delilik yapmak istiyorum,ps oynamak istiyorum,araba sürmek istiyorum arkadaşım olsun istiyorum :(

Bunu bir kaç kere yaşıyorum sandım sonucu hep hüsran :( benden hoşlanıp işi kara sevdaya dökeni mi dersin,sevgili yüzünden benimle dialogunu kesen mi dersin yoksa onu sözde cinsel yönden istemeden uyardığım için dile getireni mi dersin..

Bir iki tane var böyle tanıdığım,kıskanıyorum.Siz erkekler sadece elde etmek isteyince mi şeker oluyorsunuz :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yalnızlığıma bir nebze de olsa artı katkıda bulunan bütün şahıslara teşekkürlerimi sunuyorum bu deli kızın yatma vakti gelmiştir arkadaşlar :) Son sigarayı içtiğimde,vernel kokulu çarşaflar beni bekler.bir başka gün yine aynı yerde görüşmek üzere,iyi geceler hepinize :*
Erkek arkadaşım olsun istiyorum!