+1 yılGüzelleri baka baka şımartmışlar. Ben yan yana güzel ve çirkin bir kız görürsem çirkine bakıyorum, güzel kızın havasını sönüyor
03 Yorumla- +1 yıl
Harika ya denk geldim varya o kadar mutlu ediyor ki beni... Öteki de kıskanıyor
- +1 yıl
Hahahahahahh 😃😃 Yakana kırmızı karanfil tak görürsem bakcam, bu sana 1 sene gider, 1 senelik mutluluk hormonun benden
- +1 yıl
Evet haha
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kız yoktur varsa bacimizdir 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen çok doğru tespir
- +1 yıl
😂😂😂 eywlah bacım
+1 yılDaha kolay cünkü güzel kizlarda özgüven fazla oldugu icin pek pas vermiyorlar kimseye
10 Yorumla
+1 yılAllah çirkin şansı versin diye boşuna dememişler.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılSen çoğunlukla insanlardan uzak durmaya çalıştığın için insanları tanıyamıyorsun. Toplumda çok fazla kişi görselliğe bakıyor evet doğru bu konuda haklısın, fakat devir hızla değiştiği için artık çirkinlik-güzellik kavramını karakterle harmanlayıp tanımlayan insanların sayısı hızla çoğalıyor. Çünkü erken yaşlarda ilişki kurmaya başlayan kişiler güzelliģin pekte işe yaramadığı gerçeğini iyice benimsediler. O sebeple çirkin kız yoktur tabii ki. Bu çirkinliğin sadece fiziksel gorünüm olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Umarım bu kadar dil dökmem birilerinin umrundadır. Yazdıkça motive olan, rahatlayan, huzur bulan birisiyim. İnanki seni birşeylere ikna etmeye çalışmıyorum. Bu söylediklerimi dikkate alırsan hayatta mutlu olma ihtimalin on kat artar, gülen ama hep sinirli kız feride. Umarım boşa yazmamışımdır, seninle birlikte herkesin okumasını istiyorum esasında.
07 Yorumla- +1 yıl
İnsanları iyi anladığım için uzaklaştım zaten ve uzak durmaya karar verdim, eskiden hep insanlar ile birlikte idim ama insanların ne olduğunu anladım diye düşünüyorum ilgim azaldı yani, çirkin kız vardır bunu diyen yalancıdır
- +1 yıl
Tamam daha fazla saçmalama, sinirlerim bozuluyor. Sen tümüyle çirkin birisin sanırım. İnsan böyle birşeyi kendine nasıl yakıştırır onu da idrak edemedim ama yine de sana tavsiye vereyim. İntihar et gitsin, yaşamanın ne anlamı var ki senin için.
- +1 yıl
Herseye tamam da intihar olmadı ben çok severim hayatı havayı kuşları böcekleri güneşi filan...
- +1 yıl
Yaşamayı seven birisi değilsin ki. Bu çok bariz.
- +1 yıl
Belkide belli etmiyorum insanlar bunu görüp bozmaya çalışmasın diye ne biliyorsun
- +1 yıl
Tamam daha fazla uzamasın. Ben seni anlayabiliyorum. Kendine iyi bak.
- +1 yıl
Sende
+1 yılSizin tabirinizle çirkin kızlar kendilerini çirkin buluyorlarsa ilk ilgi gösteren kişiye tav olacaklardır. Fakat özgüvenin dış görünüşten ibaret olmadığının farkında olan bir kızsa değil tav olmak karşısındaki kişinin bir yerlerde amacının bu kız çirkin iki lafa düşer düşüncesini barındırdığını anlar ve o kişiden ızak durur. Şahsen etrafımda bir çok örneği var bunların. Bazısına göre güzel bazısına göre çirkin bir kız olarak bakınlı olduğumu tüm benliğimle söyleyebilirim. Güzelliğin bakımla alaksı olduğunu değil bakış açısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bakım yeterli değil yani. Zeki seksi özgüveni tam ve düşüncesi yapısı oyurmuş karakterli bir kadın asla kimseye çirkin gelmez örneğin:))
06 Yorumla- +1 yıl
Yani her çirkin kız kolay değil diyorsun
- +1 yıl
Kesinlikle öyle diyorum. Bir etrafına bak herkesin zevkine hitap etmeyecek bir sürü kadın var (çirkin demek içimden gelmiyor). Hepsi kolayca tav oluyor mu sence? Sadece soruyorum. Çok yakın bir arkadaşımdan örnek vereceğim. Kendisi ciddi manada dış görünüşünden nefret ediyor. Ama inan ki birçok kişiden fazla talibi var..:) Çünkü kendini geliştirmiş ve skalası yüksek biri. Kendini çirkin bulması erkeklerin kafasında onu basit biri yapmıyor yani
- +1 yıl
Çirkin bulmak ve çirkin olmak farklı ben çirkin olmaktan bahsediyorum kendini çirkin sanan değil
- +1 yıl
İkisi de aynı şey bana göre. Ama senin aradığın cevap biraz daha farklı. Şöyle diyim “çirkin” kadınlar sanıldığı kadar kolay değildir.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederimm
Güzel kızın daha çok seçme şansı vardır ama çirkin kızın daha az olduğundan olsa gerek nadir aldığı teklife daha sıcak baktığındandır bence. Bide çirkin kız yoktur deme demişsin ama herkesin bir alıcısı var olduğundan yola çıkarak sana çirkin gelen başkasının bakmayada doyamadığıdır. Bu tip şeyler göreceli kavramlar bence o yüzden çirkin kelimesi soru cümlene çokta uygun değil ama başkada nasıl anlatılırdı bende bilemedim şimdi :) kısacası evet hiç ilgi beğeni görmemiştir ya da güzel kızlara göre az görmüştür daha çabuk etkilenip ayağı yerden kesilebilir..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kızları “tavlanacak” objeler olarak görmüyorum, o sebeple bu soruya bir cevap veremeyeceğim. Evet çirkin kız/erkek vardır ama kime göre çirkindir/güzeldir bu tamamıyla değişir çünkü zevkler ve renkler farklıdır.
015 Yorumla- +1 yıl
Yani kolay kendine aşık etmek filan anlamında
- +1 yıl
Şimdi bana göre çirkin olan kimi kızlar egolu olabiliyor, şimdi güzel olsun çirkin olsun bu egolularla uğraşmadığım için, zor mu olur kolay mı olur bilemiyorum ancak egosuz olan güzel kız ile çirkin kız arasında senin dediğin gibi bir durum olacağını sanmıyorum yani zorluk olarak ikiside eşittir bence. Bu dengeyi ego bozuyor egolularla da ben ilgilenmiyorum. :)
- +1 yıl
Anladım yani ama çirkin kız açısından bak bir de sence çirkin kız daha kolay mı sever aşık olur filan
- +1 yıl
Çirkin kız daha çok aç olmaz mı sevgiye
- +1 yıl
Evet ama çirkin olunca aile bile sevmiyor bazen
- +1 yıl
Benim sorum o değil yani ciddi ciddi çirkin kız ile alakalı
- +1 yıl
Argo deyimle olay bu
- +1 yıl
Bende bıktım
- +1 yıl
KARDEŞİM BOŞ YAPMA SENDE ÇİRKJİN Bİ ERKEKSİN
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Daha zor nedeni isee bence şöyle düşünüyor dur
Şimdi bu çocuk benle neden ilgilensin fiziksel ilişki istiyor dur yoksa benle ne işi olur gibi bir özgüzensiz lik ile karışık düşünceler içinde olması.
Ve evet haklı olabilir de ama belki o sendeki göremediğin güzel yanını görmüştür01 Yorumla- +1 yıl
Evet olabilir
+1 yılÇirkinim ama bu zamana kadar kolay kolay tavlanmadım
11 Yorumla- +1 yıl
Çünkü çok güzelsin ondandır
+1 yılYooo ben cirkinim ama hic oyle ilgi gosteren kisiye asik filan olmam yani alakasi yok bence.. Sadece cok guzeller kibirli olabiliyor hepsi degilse de cogu diyelim onun icin belki guzel olmayanlarda bu kibir olmadigi icin kolaymis gibu dusunuluyordur
06 Yorumla- +1 yıl
Bence güzelsin kaç çıkma teklifi aldın
- +1 yıl
Cikma teklifi🤣🤣 kusura bakma senle alakasi yok ama komik geliyor bu soz bana neyse sevgili olmak isteyen sayisi bir elin parmagini gecmemistir sanirim..
- +1 yıl
Demek güzelsin
- +1 yıl
Ahahaahaha cirkinlere mi teklif yagiyor🙈🙈🙈🙈
- +1 yıl
Hayır bir tane bile çıkma teklifi almıyor çirkinler
- +1 yıl
Bence yaniliyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılgüzellere nazaran teklif eden az olacagından kendinide bildiğinden ilk teklif edene ahtapot gibi yapışırlar :))
21 Yorumla- +1 yıl
Çirkin kız yoktur diyenler bu resimdekine tanıdıkları birini ayarlasın bende kabul edicem çirkin kız yoktur saçmalıgını
+1 yılO olay hiç belli olmaz çirkin kızında bir tarafları birileri kaldırmış olabilir zamanında güzel kızların kaldırdıkları gibi ama olaya güzel çirkinden ziyade olur olmaz diye bakmak lazım yani çirkin olup zor olanda vardır güzel olup basit olanda :)
00 Yorumlabu genelleme pek olmamış çünkü en başta o çirkin dediğin insanın da biçok beğeneni olabiliyor o kendini çirkin hissetmiyor olabilir ve çirkin güzel önemli değil tavlamak istediğin insan sevdiğin insan mı sen ona bak
00 YorumlaBazı insanlar fiziki olarak güzel olmayabilir.
Gönül ot'a da konar, Çirkine de konar..
Gündelik ilişkiler için birbirine sürtünenleri bu grubun dışında tut. Onlar sadece cinsel arzularını tatmin etme peşindeler00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Yakışıklıysan belki ama nasıl ki güzel bir kızı tavlamak zorsa (senin tabirinle) çirkin bir kızı tavlamak da zordur. Bu gönül işe. Karşıdakinin gönlüne girmek gerek.
01 Yorumla- +1 yıl
KES
Ben cok cirkinim ama her ilgi gosteren umrumda olmuyo genelde en imkansiz kimse onu secip sonrada platonik yasiyorum hakgabskshnsjd
01 Yorumla- +1 yıl
Anlaşıldı sen çok güzelsin
Kişilikle alakalı bu durum yani çirkinlik veya güzellik diyerek kesin bir durum söylenemez ama çoğunlukla tercih edilen pek güzel olmayan birisi ise çok da kolay olmayacaktır diye tahmin ediyorum.
00 YorumlaGenelde karşılarına çıkan ilk erkeği kabul edip evleniyolar sanki kendilerince bundan başkası bana bakmaz der gibi.
03 Yorumla- +1 yıl
Yokluktan degerlendiriyorlar
- +1 yıl
kişi kendinden bilir işi
- Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin kızdan Aptal olanı daha kolaydır. Çirkin olması aptal olduğu anlamına gelmez.
18 Yorumla- +1 yıl
@Aşık_biri Tavlamak tabiri genelde tava getirmek kıvama getirmek anlamında kullanılır. Soru tavlamaktan geldi Sevgisini kazanabileceğin deseydi yorum başka gelirdi.
- +1 yıl
Aynen güzel açıklama
- +1 yıl
hangisi :?
- +1 yıl
En sonki
- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
@Aşık_biri Bak ben sana hakaret etmeden konuştum geri kafalı filan haddini aşma istersen.
Birisi ile kısa süreli birşeyler düşünüyorsan bu genelde cinsellik olur tavlamak derler, mesela barlarda eğlence yerlerinde. Mesela jargon şudur " lan şunu nasıl yatağa atarım dersin bu tavlamakdır. abi birinden hoşandım teklif etsem kabul edermi ise buda o kişi ile duygu yönünde bir ilişkidir. Son sözümde yaşının katı kadar ilişkim oldu ve haddini aşan kelimeler kullanma
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılBu yazıyı bir bilindik sözlerle taçlandıracağım ışıklar kapatılınca tüm bedenler aynıdır çirkinlere teklif edilmediği için teklif eden ilk kişiye yapışır
00 Yorumla Sevgi, cinsellik, ilgi ne arıyorsa az sahip oldukları için daha kolay iletişim kuruyorlar diyelim. Kadın kanmaz. Kanıyormuş gibi yapar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır mesela ben çirkin olduğumu bildiğim için biri gelip beni tavlamaya çalışınca gülüyorum sadece çünkü anlıyorum salak olduğunu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Benim de burnum büyük fotoğraf bile çekesim gelmiyor o derece.
01 Yorumla- +1 yıl
Sorum o değil
+1 yılçirkin kız var mı ki? Ben 20 yıldır doğma büyüme aynı yerliyim ve hiç çirkin olanını görmedim.
03 Yorumla- +1 yıl
Senin yalanını...
- +1 yıl
Keşke yalan söylüyor olsaydım. Gerçekten çok ciddiyim.
- +1 yıl
Tesadüf
+1 yılSanmam zaten ben tavlamaya da çalışmam o ne öyle ya tavlamak duygu yoksa peşimde insan gezdiremem ben...
01 Yorumla- +1 yıl
kes p? ç
Kimin gösterdiğine bağlı bu ilgiyi yahu. Ayrıca bence aşık olmaz kimse kolay kolay. belki ilgisini çeker, etkilenir kız
01 Yorumla- +1 yıl
haklıosın
Hayır her kıza göre değişir ama eger o çirkin kız birisinden ilgi alamayınca sen ona ilgi verince o sana bağlanır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Aslinda alakasi yok her kadini 10 dk icinde telefonunu alirim
04 Yorumla- +1 yıl
Beni dene
+1 yılMesale sitede birini engellesek onun sorusunu paylaşımını görür müyüz guru olduğun için sorayım
02 Yorumla- +1 yıl
Gizliden soru sorarsa evet yazabilirsin hatta
- +1 yıl
Tamamdır
+1 yılBuna dair çok güzel bir söz vardı da unuttum
Şöyleydi sanırım; çirkin insanlar dış görünüşleri için değil kalpleri için sevildiklerini bilirler08 Yorumla- +1 yıl
Evet sevilince en azından ya kalbimiz için ya da erkek yoklukta
- +1 yıl
Erkek yoklukta ne ya.. offffffffff
- +1 yıl
Hayatın gerçeği
- +1 yıl
Bu sizin inandığınız gerçek, ben de çirkinim ama yapamadığım veya yapmadığım şey yok. O ne olacak?
- +1 yıl
Demek ki çeneni iyi kullandın.
- +1 yıl
Demek ki çenemi iyi kullanmak zorunda bırakıldım. Çirkin kızlarda yapsın bunu
- +1 yıl
Benim sorum o değil. Neyse galiba aldım cevabımı
- +1 yıl
Kimseyi tavlamak kolay değil çirkin için de geçerli bu
olurmu yeterli tecrubeyi hala almamissa hayatttan evet yok o tokati daha önce yediyse ve salak deyilse temkinli yaklasir
00 Yorumlabence alakası yok tamamen kafa yapısıyla alakalı ;)
10 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Her insan kendini beğenen birini elbet bulur...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yok ya herkez bu çirkin sevgilisi yoktur diye hücum ediyor onların daha çok sevgilisi oluyor
Güzelin mutlaka vardır diye teklif edilmiyor oysa onlar da bu düşünceden dolayı boş kalıyorlar00 Yorumladışardan çok çirkinsin dersin ama hiçbir kız çirkin olduğunu kabul etmez.
Baktığın zaman direk kendinizi kleopatra sanıyorsunuz. Aynı emek harcanıyor maalesef :))00 Yorumla
+1 yılDaha kolay, onlar çirkin olduklarını bildikleri için fazla seçici olamıyorlar, fazla istekleri de olmuyor, ilk tekif edene vermey... razılar. azg.. nlık kolay değil.
00 YorumlaÇirkin kızların çoğunun aşağılık kompleksi oluyor, yani daha zor oluyor. E güzeli de bana bakmiyor. Bu yüzden "bu sene de bekar gezdik"
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir kriteri vardır. Çirkin olunca kesin bu benle çıkar demenin anlamı yok.
00 Yorumla
+1 yılFiziği iyiyse yüzü pek mühim değil.
06 Yorumla- +1 yıl
Bedeni de çirkin se tamamen çirkin se
- +1 yıl
Yanaşmam.
- +1 yıl
Fakat sorum o değildi neyse
- +1 yıl
Bundan hangi sonuç çıkıyor orasını sen düşün artık.
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
Âlâ.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılah ferıde ahh senın bu takıntıların nolcak boyle bılmıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılKendimden bilirim 😂 kolay değildir.
15 Yorumla- +1 yıl
Güzelsin ondan
- +1 yıl
Bayılıyorum senin sorularına ya 😂
(Teşekkür ederim🙏) - +1 yıl
Ben çok teşekkür ederim çok mutlu oldum
- +1 yıl
☺️☺️
- +1 yıl
sen çirkin sen ben inihar etmem lazım
Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Çirkin de olsa egolu olanları var, onları miğdem almaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç yatağa girmekse her iki tarafta fazla zorlanmaz ama gerçek aşk için mucizelere ihtiyaç var sanırım
11 YorumlaÇirkinlikle alakalı değil o bence kişinin istek ve arzusuna göre biriyle karşılaşmasına bağlı ya da ruh haline göre 😊
00 Yorumla
+1 yılHerkesin bir güzelliği var bazılarının karakteri güzeldir
00 YorumlaAz etkisi var erkekler yazmiyor bana diye secici olmaktan cikio zamanla🤔 ama esas problem ego
00 Yorumla
+1 yılAsil olsun aga. Orta, çok iyi, kötü farketmez; “etmemişti zaten, asilliğine vurulmuştum!”
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen cirkin erkekler de her kiza yazan erkeklerdir
10 Yorumla
+1 yılHayır alakası yok birinde beni çok zorlamıştı allah mustakını versin onun hayvan eti yiyen😂😂
00 Yorumla
+1 yılÇokta hafife almamak lazım ama tavlanırlar yani işi bilen biriyse.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılGörselle alakalı olduğunu düşünmüyorum.. Daha çok beklentiler ile alakalı bir durum..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılYoo öyle olsa herkes çirkin kız peşinde koşardı elde etmesi kolay diye
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kızdan kastın nedir? Vucut ölçüleri mi yüz çirkinliği ağzı burnu büyk güzel olmayan mı?
05 Yorumla- +1 yıl
Her şey olabilir
- +1 yıl
Eğer bahsettiğin çirkinlik sadece yüz çirkinliği ise mesela vucudu güzelse ve uzunsa erkekler bucuduna tav olup isterler o kadını ya da kimisi kısadır vucudu çok çekici değil ama yüzü aşırı güzel bu durumda gene onu isteyen olur , her ikisi de güzelse isteyeni çoğalır bayağı , ya da hem çirkin hem vucudu kötü ise isteyeni yoktur neredeyse
- +1 yıl
Matematiğin iyi
- +1 yıl
Teşekkürler :) sayısalcı idim zamanında full çekmiştim matematikten lys den:) şimdi karşılığında doktor oldum:)
- +1 yıl
Anladım ben matematiğin iyi
+1 yılÇirkin demeyelim de laflara çabuk kanan kızlar kolay tavlanır bence 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Bence çirkinlik le alakası var
- +1 yıl
Ne alakasi var guzel kizlarin yaninda niye cok yasikli olmayan kisiler var 😂
Çok kolay olur kimse inkar etmesin😀
00 YorumlaHayır daha zor cünkü kendini çok beğenir boş konuşur ve kendisi der başka bir şey demez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çirkinim yazmam öyle kızlara falan. Kendime denk birini ararım da fark etmeden egoist oluyor çoğu kız sapıklar yüzünden. Bence mesele şu; kendini çirkin gören kızın afrası tafrası pek olmaz
00 Yorumla
+1 yılYooo sonucta ego her insan da var bunu kırmadan kimseyle bişey yaşayamiyorsun çirkin güzel farketmez
00 YorumlaYoo bence karakter meselesi, çirkin var yüz vermez, çirkin var fingirdeşir
00 Yorumla
+1 yılŞunu aklınıza sokun geri kafalılar çirkin kadin diye birşey yoktur bakımsız kadın vardır önemli olan iç güzellik her zaman kalbi güzel olsun ne gerek var cirkinlige güzelliğe?
522 Yorumla- +1 yıl
Sensin geri kafalı çirkin olmadığın için bunu dersin
- +1 yıl
Ayrım yapılması gerçekten çok yanlış çirkin güzel diye ayırmak kadın kadındır çirkin olsa bile kendini özel hissetmelidir bu postları atıp erkeklerden nefret ediyorlar sonra neden çirkinim diye kendilerini sorguluyorlar ayrıca ben güzelsem güzelim doğanın kanunu bu yargilamamak lazım
- +1 yıl
Bunlar benim içn boş laflar. Belki çirkinler üzülmesin diye denilen şeyler insanlık namına filan... Ben çirkini disladigim yok yani demek istediğimi anlamadın boşver en iyisi ve çirkin kız vardır yok diyen yalancıdır.
- +1 yıl
Sorunu anladım ve bu sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum çirkin cevabini sende biliyorsun çirkin kızlar özgüven eksikliğinden sevgi gördüklerinde daha iyi hissedecekler evet tavlamak daha kolaydır
- +1 yıl
Aynen sağol neyse senin görüşü silmiyorum
- +1 yıl
- +1 yıl
Bence kendini cirkinleştirmiş bilerek yapılmış birşey yani
- +1 yıl
ya bırak şu resime bile inat ediyorsun
- +1 yıl
Evet yani bazıları çirkin olmayı acayip ister yani tek hayali
- +1 yıl
Neden bu kadar inat ediyorsunuz peki siz çirkin kadın olduğuna dair yoktur bakımsız kadın vardır nokta
- +1 yıl
Çirkinler anlar ne desen boş ama iyi kızsın o ayrı
- +1 yıl
Teşekkürler sende iyisin 💙
- +1 yıl
arkadaş keçi burcu heralde :))
- +1 yıl
Bildin koç burcuyum
- +1 yıl
çok zor olmadı ahahaha
- +1 yıl
Sağol alime kalp kalp❤️💓
- +1 yıl
Aynen çok komik
- +1 yıl
İsmim alime değil kuzum ecem bu isimler kuzenlerimin isimleri alime ve Nursel
- +1 yıl
İlk defa duyduğum isimler güzel
- +1 yıl
Benimde hoşuma gidiyor 💙
- +1 yıl
trakyalı heralde h harfi olmayınca halime yerine alime olmuş
- +1 yıl
Ayn
Hayir bir bayani tavlamak kolay degil ister cikkin ister güzrl olsun senin baktigin goz onemli
00 Yorumla
+1 yılÇirkin kız zannettiğiniz ilişkide doyum olmuyor çok iyiler islerinde
00 YorumlaHayır aşık olmak o kadar koray değil sadece karşısındaki kişiyle konuşmak onu mutlu eder
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat