Lütfen yardım edin sevgilimden nasıl soğurum lütfen?

Erkek arkadaşımla aralıkta 1. Yılımız olacak çok tutkulu başlayan ilişkimiz şimdi ite kaka ilerliyor farklı şehirlerdeyiz ben onu deliler gibi seviyorum ama o artık eskisi gibi değil 2 ay ayrı durduk geri döndü döndüğünde pişman olmuştu kabul ettim sonra 1 ay beraberken hersey güzel bana eskisindende aşık derken erasmus + ile yurt dışına gitti zaten benle ilgilenmedi bende yazmadım sonra orda yabancı birinden etkilenmiş yazışma gördüm. Aynı şehirde aynı dili konuşuyor olsa sevgili olur muydu onunla merak ettiğini ama bu soruyu bir daha açmayacağını da söylemiş. Bende bunları görünce çok kötü oldum konuştuk sadece ben ilgilenmediğim için orda yabancı kişi onla ilgilendiği için etkilendiğini söyledi. Ve oradaki en güzel kişiymiş işi ego yarışına döndürmüş. Ben onu afettim sonuçta aralarında bir şeyler geçmemiş ve ben çok seviyorum fakat kendimi affedemiyorum benim kadar düzgün terbiyeli fiziksel olarakda bu kadar iyi olan birisi ona bağlılığını sadakatini tam gösterirken o hayatımı zindan ediyor her ayrılmaya kalktığımda çok özlüyorum tutamıyorum kendimi onu sevsemde hayatımdam çıkarmam gerek hayat üzerime geliyor dayanamıyorum. Nolursunuz yardım edin nasıl onu bırakıp hayatıma devam edebilirim.
Lütfen yardım edin sevgilimden nasıl soğurum lütfen?