Sevgilim evli 2 yıldır beraberiz çok güzel bir ilişkimiz var sürekli beraberiz bir hafta bende kalır birlikte bir yerlere tatile gideriz. Her dakika konuşur yazışırız karısı ile seviştiğini hiç söylemezdi şimdi yeni yeni konusu açılıyor ve karısı ile seviştiğini hic çekinmeden söylüyor bu neden olabilir lütfen yardim edin arkadaşlar...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Geçmiş olsun 2 yılını güzelce vere vere geçirmişsin, Evli bir insanla nasıl bu münasebete girebilirsin, Bunu eşi bilse sence nasıl hisseder? Sen o kadının yerinde olsan ne yapardın. Yazık. Bu kadar onursuz olmanıza üzüldüm konuyla alakalıda allah akıl fikir versin.
23 Yorumla
Soran+1 yılIlk sevgili olduğumuz zaman durum böyle değildi evli gibi değildi kasım uzaktaydı kahvaltılardı beraber yaşadık yoksa ben böyle bir durumu kabul eder mıydım
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yıl1- Siz birlikte olmuyorsanız olmak için
2- Birlikte olduğunuz halde söylüyorsa, senden daha iyisini beklediği için.
3- Seni sadece ilişki yaşayabileceğini biri olarak gördüğü için adını sen koy metres vs. duygu yok.
4- Sana 5 krşluk değer vermediği için mideni bulandırıp uzaklaşmanı sağlamak için
Not: Benim tahmini 3-4110 Yorumla
Soran+1 yıl2 ve 4 olabilir arkadaşım bilmiyorum emin olamıyorum yan yanayken o kadar bambaşka ki ne istersem yapıyor gözümün içine bakıyor zaten gününün birçok saatini benimle geçiriyor...
- +1 yıl
Erkek 2 türlü aldatır.
1. Eşinden Sıkılmıştır., Dışarda Huzur Bulmak İçin.
2. Zamparadır artık onun kişiliğidir Tek gecelik şeylerle uğraşır.
Şimdi Senin Olay Eşinden Sıkıldığından Dolayı Senle Çünkü 2 yıl olmuş. Eğer ilk zamanlarda konuşmayıp şimdi eşinden bahsediyorsa, senden de sıkılacak buna emin ol.
Peki Sen Evli misin?
Soran+1 yılÖncelikle düzgün yorum yaptığın için çok teşekkür ederim... zaten huzur bulduğunu söylüyor benimle... daha önce hiç böyle bir durum yaşamamış.. evliliği de görücü usulü olmuş. 1.5 yıldır hiç eşinden bahsedemiyordu yeni yemi bahsetmeye başladı işte... bir de cok kıskanç bir insan ben akşam dışarıda olursam deliriyor her şeyi rapor ediyorum ikimizde iyi is sahibiyiz tanınmış insanlarız çevremizde yani maddi bir bağlantımız hiç yok sadece aşk... Ben evli değilim bu arada
- +1 yıl
Rica ederim amacım burada kimseyi rencide etmek değil bir şeylerin izahını yapabilmek.
Eğer görücü usulü evlenip sizinle görüşüyorsa eşiyle yaşayamadığı duygusallığı yaşamaya çalışıyor ve ondan dolayı kıskanç olması doğal. Tanınmış kişileriz demişsin eğer onun tanınmışlığı Aileden geliyorsa kendi yani babaya bağlılıkla ilgili bir tanınmışlık ise o tamamiyle eşden ve aileden baskı gördüğü için senin yanında huzur buluyor. Ailesinin en ufak bir şüphesinde kaybolacaktır sana açıklama yapmadan. Dikkatli ol kendini üzeceksin (FALCI KADINLAR GİBİ YAZDIĞIMI FARKETTİM BİRDEN ama O KADAR ŞEYİ SİLEMEM KUSURA BAKMA :)
Soran+1 yılEvet görücü usulü olmuş genç yaşta... ve hiç aşk yaşamadığını böyle tutu yaşamadığını söyledi.. o yüzden bemi asla bırakamıyor çok gitmek istedim asla gitmemi istemedi bırakmadi. Çok met yorum yaptın beni ciddiye alıp çok teşekkür ediyorum tekrar... aileden gelmiyor kendi tanınmış biri benim aileden geliyor cemiyet hayatım tanışmışlığım zaten o şekilde tanıştık...
- +1 yıl
Dikkatli ol derim, ilerde konuşmak istersen takip edebilirsin çünkü tahminim ilerleyen zamanda konuşacak birisine ihtiyacın olacak. iyi akşamlar.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sevgiler...
- +1 yıl
b... mg siz değilsiniz değil mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Birisi eklemiş ona göre takipten çıkaracaktım. Konuşmadığım birini neden takip edeyim. O zaman takipten çıkartmak gerek. İyi Akşamlar.
Adam bir rüya gördüğünü sanıyomuş senle beraber olurken aslında onun kabus olduğunu anlamış ve artık sana diyorkı ben EVLİYİM EVLİ hemde yatakda bile evlıyım adamın karısıyla sevışmedınden daha dogal ne olabılır bu karede fazlalık okan sendegilmisin
07 Yorumla
Soran+1 yılYok şimdi sordum dayanamayıp dedi ki yani bayagidir bir sey yasamiyorduk seninle oldugumdan bu yana ama şimdi o şüpheleniyor şupesini gidermek için yaptım görev gibi sana da bunu haber verdim hepsi bu lütfen yanlış anlama dedi... soyleme sebebom oldugunu bilmen aramizda bir sir kalmamasiydi çünkü biz hicbir şeyi saklamayız
Soran+1 yılKarısı hamile olamaz çünkü kadın menopoza girmek üzere
- +1 yıl
beraber P İ Ç yaparsıniz iste asil asil 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤗🤗🤗helal abim konus ya vurasım var
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evli bir kadınla birlikteyim oda ara sıra kocam şöyle yaptı bilmem ne diye söylüyor ben girmiyorum o konulara da sonuçta ortak nokta cinsellik bu tür iliskilerin fazlasını düşünmek olayları çıkılmaz bir noktaya sürükler
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz cinsellik olarak yaklaşmadık ilişkimize hep vakit geçirdik arkadaş gibi uzun bir süre somra tam 3 ay kadar sonra ilişki yaşadık hala bana nasıl anlatabildiğini anlamıyorum bunu neden yapıyor çok üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
Ne insanlar var ya sordugu soruya bak anlattigi seye bak... gelde sinirlenme. Iyi aferim devam yap kuzum bir yuvayi devam yik sen hic de utanma bunu yaparken. Adam daki hayata bakarmisin evde esi var onunla oluyor birde sevgili yapmis onunla da gönül eglendiriyor bunu sen bile bile nasil kabul ediyorsun?
116 Yorumla
Soran+1 yılInan böyle olsun istemezdim sevgili olduğumuz Zaman eşi ile ayrılardı başka sehirdelerdi o yuzdem biz uzun bir sire beraner yasadik durum diger ilişkiler gibi değildi... bu durumu böyle bir şeyi kabul etmek istemedim direndim zaten ama sevdiğim için tamam dedim çok bağlandık...
- +1 yıl
Kendini veya yasasdigniz iliskiyi aciklayinca durum daha da iyi olmuyor. Adam seni metresi yapmis aferim bu dünyaya da zaten metres olmak icin gelmissin ozaman. O kadinin yerine koy kendini ama karakteri olanlar anlamaz. Iki güne birakir seni sende ama askimiz diye dolanirsin. Allah akil fikir versin diyorum.
- +1 yıl
bırak kardesim bırak ar damarı yok bunda bırak suratına tükürmeyı sc san boş
Soran+1 yılAyrılalım diyor bırakmıyor...
Soran+1 yılAyrılalım diyorum bırakmıyor... çok istedim ayrılmayı hep söyledim bir şekilde beni geri döndürdü
- +1 yıl
Çok yaşa me olur mu Çok yaşa me
- +1 yıl
peki esinin ögrenmesi seni korkurmuyo mu
Soran+1 yıl@madamkatya düzgün yorum yapsam cevap verirdim. Ama sem bu kaba sizlerle avamligini belli ettin...
- +1 yıl
hahahahaha avam ben avam tabi oros pu degilim şükür ve sen gibi faiselerin yasamasını be istemiyorum ananı s ik sinler adi pilik
- +1 yıl
emin ol karısi ogrendi gi an o sehri terk et
Soran+1 yılVaroşlardan gelmiş ağzı bozuk insanlarla konuşamam kusura bakma...
- +1 yıl
hahaha ahh kerane iscisi yazık sana ana ni da pazarlıyon mu
- +1 yıl
analı kizlı grup yapın ikinizi de becersin iste 😂
- +1 yıl
p i c sin belli kiminden peydahlamiş seni bir sorsaydın anan olucak oros puya
- +1 yıl
duyuldugu an görmek isterdim ve zevkle yardım ederdim o her seyden habersiz temiz kardesime emin ol ölumu diletirdim sana
- +1 yıl
bildigin oros pu bana avam diyo utanmada yok yüzüde kizarmıyo git kopekler s ik sin git
+1 yılallah senin belanı versin kan gelsin gözlerinden yazıklar olsun senin gibi pisligi dünyaya bırakana allah gününü gününden kara getirsin öleme isallah rabbim bir damla mutluluga hasret bıraksın adi faişe şıllık oro spu suratına kusasım geldi irenç yaratık
34 Yorumla- +1 yıl
anani da sat birine babanda razı olur pislik ne güzel keraneniz olur vurudum seni
ne olucak biliyomusun karı o güzel temiz insan ögrencek bir gün ve o adam karısına diycek ki oros pu o para karsılıgı yattım affet hata yaptım beni bırak ma seni seviyorum umarm tez zamanda ögrenir - +1 yıl
gel bana yazsana yiyosa adi pislik bir anali dokuz babalı anan seni kimden peydahladı allah bilir
- +1 yıl
sana seviyeli o ros pulu gunda basarılar ar damarı vs kalmamış ben avrupada bile görmedim böyle yüzsüzlük ne diyim Allah var gam yok diyelim artık cehennem iyki var hem bu dünyada hem öbür dünyada zalimler kafirler dinsizler hayasızslar icin yasasın cehennem
- +1 yıl
Bu arada seni becerirken karısını da öyle yaptıgını dusün belki daha fazla zevk alırsın nede olsa ultra büyükkkkk bir mide var ya sende
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBakmış sen rahatsın takmıyosun oda fantazı olsun diye söylüyor ikinizi aynı anda yapmanın hayalini kuruyor çünkü kapiş bunu beynine işlemeye sanada hoş göstermeye çalışıyor psikolojikman
01 Yorumla
Soran+1 yılBen rahat ve takmıyor değilim... bana hoş hicbir şekilde gösteremez ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtik senin tenine de sanada doydu. Bittin cunku.
Esine tam geri donusun zemini olusturma cabasi. Simdiye kadar bosuna vermis oldun. Ozeti bu.110 Yorumla
Soran+1 yılBelki de doydu doğru diyorsun... Ama hep söylüyor senin gibisini asla bulamam seni çok seviyorum sana tapiyorum diyor yanimda delirmiş gibi bu rol olamaz
Soran+1 yılBenimle ilişkiyi bitirip eşine tamamen dönmek istiyor olabilir mi diye çok düşünüyorum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle olcak. Sen bir maceraydin. Bu maceranin sonu geliyo artik
Cevap sahibi+1 yılAslaaa sen onun nikahli esi olamayacaksin. Olsanda mutlu olamicaksin
- +1 yıl
ya ne yapsın bunu becericek osandımı yasli faiseler e olan olucak beter olsun umarim bırak erkekleri sokaktaki köpeklerin tecavuzune ugrar alısmıs saten ha o tezgah ha bu tezgah
Cevap sahibi+1 yıl@madamkatya 😄😄😄😄😄😄
Cevap sahibi+1 yılCok avimasiz oldu. ama
- +1 yıl
vallahi elime gecse ölmek icin yalvartirım a mını kezzapla daglarım acimam seytanlar a maşallah çektirmessem insan degilm
Soran+1 yılÖyle bir derdim yok zaten ki o çok dedi ayrılayım bekle 1 sene sonra evli olacağız diye çocuğumuz olsun bile istiyor ben istemedim... asıl bemim ixin maceraydı ve sonunu getiremedim beceremedim aşık oldum sonradan o çok peşimde koştu birbirimize çok bağlandık
Cevap sahibi+1 yılSeni nasil da yenlemis ya😄😄
Sende bunlara inandinmi.
Zaten bu cumleleri kurmasa vermezdin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl bir metreslik. Ha bu arada grup istiyor bence ondan öyle bahsediyor
111 Yorumla
SoranTabii ki öyle bir durum yok... grup vs diyecek insanlar değiliz saçmalamayin...
- +1 yıl
hahahahaha daha insanlık tan bahsediyo ya 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪🔪
Cevap sahibi+1 yılMadam keser bunu 😄
- +1 yıl
bana avam diyo 😂😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAvam demiyo madam diyorum 😄
- +1 yıl
yok şıllık bana avam diyo dogrular ı yaziyorum ya 😅😅
Cevap sahibi+1 yılAvam ne ya 😄
- +1 yıl
seviyesiz diyo beynince seviye anlayışına hayran kaldım😂
Cevap sahibi+1 yılAhaha metres ya işte 😄😄😄
- +1 yıl
yok o mükemmel insan ben tü kaka 🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen adama taviz verirsen kendisini nimetten saymasini sağlarsan yakinda grupta yaparsıniz
12 Yorumla
Soran+1 yılBen ona çok taviz verdim evet yani eşine yokmuş gibi davranıyordu böyle yapma dedim is birlikte olmaya geldi
Cevap sahibi+1 yılAyrica Bekarlar in suyu mu cikti da evli adamlasin
Sende da cok ilgi bekliyor anlattigi zaman zoruna gidiyormu senin
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok zoruma gidiyor bunu anlıyor da
Soran+1 yılBiz ilişkimizin ilk 3 ayına kadar hiç sevişmedik.. o çok bekledi beni
Soran+1 yılŞimdi 1 ay oldu
- +1 yıl
O herhalde karisinda aldigi zevki sende almiyor yani seks hayatinda ben bir erkek olarak ole dusunuyorum karisinida seviyordur yani seni yedek olarak kulaniyor bende evliyim karimida seviyorum seks se bir thrlu doyamiyorum her gun istiyorum bende senin gibi birini bulsam yedek olarak yasarim onla ama karimin tadi ayri onu sana soyleyim.
Soran+1 yılŞöyle soyleyim karısı ile 5 yidir beraber olmuyorlardı kadın soğuk biri bunu Biliyorum ama bem de azalttim e karısı da tekrar döndü eve ondan sanırım ama sonuç olarak bunu bana niye söylüyor yani söylemedin sevistiklerini
- +1 yıl
Anladim simdi onu ilk firsatta cagir ac bacaklari girsin araya o bacaklarin arasindayken ona zevk vereceksin o esnada ne desen yom demez ona deki sana zevk veriyormuyum sana yetiyormuyum yok demez o isi yaparken yani seks yaptigi zaman tam isindigi zaman basladigindan 5 dakika sonra ona soyle bana karinla yasadiklarini soyleme hosuma gitmiyor dersin biraz cilvelen ben mesela esimle sevisirken zevkten esim ne derse ykk demiyorum cunku o anda onu yiyesim geliyor ... seninle ozel gorusmeye firsat olsaydi ozel anlatirdim cok sey burda anlatirmiyor
+1 yılKarımla sevisiyorm ihtiyacımı gideriyoruz sende fazla isteme benden demek istemis
12 Yorumla
SoranBizim öyle cinsel yaşamımız yok fazla
- +1 yıl
Tamam işte bak sen vermiyorsun ama karım veriyor demek istedi
+1 yılBoyle vicik vicik bisey yasarsan her lafi duyarsin normal
01 Yorumla
Soran+1 yılBu vicik vicik bir sey degil
+1 yılben de yaşadım aynısını çok saçma :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin canım garip bir durum oluyor ilerleyen zamanda
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende benle seviş sevdiğine anlat
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de birgün kızdım ona dedim ki ben başladı ile sevişsem gelsem sana anlatsam başkası tenime değse ne hissederdin dedim. Olmaz öyle şey sen sadece benimsin diyor... onunla mecburiyetten sevişiyoruz bir görev gibi lütfen anla diyor
- +1 yıl
Yok olmaz öyle şey, bunun altında kalma, eşitlensin durum, sende benimle seviş ona anlat
Soran+1 yılTabii ki seninle sevişmem lütfen doğru yardımcı olacak bir yorum yap
- +1 yıl
İyi o zaman o anlatsın sen dinlemeye devam et
+1 yılSevdiğim birisi evli olamaz.
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç belli olmuyor hayat bu
- +1 yıl
Ben sevmem için önce tanımam gerek. Tanımam için ise, çevresini, arkadaşlarını, ailesini tanımam gerek.
Soran+1 yılBen de tanıdım aşkla 5 ay arkadaş kaldık somra sevgili olduk 3 ay aramızda bir birliktelik bile olmadi
- +1 yıl
beni alakadar etmez.
Karaktersizliğinden kaynaklandığı için
021 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var biz sevgili olduğumuz zaman durum böyle değildi
- +1 yıl
Sen evli olupta nasıl bir erkekle birlikte oluyosun hiç utanmıyormusun sen hem seni kullanıyor hemde evindeki eşini kullanıldığının farkında değilmisin sen.. Sen evli olup eşin seni başka kadınla aldatsa ne düşünürsün kendini o kadının yerine bir koysana sen utanmada yok gelmişsin burada paylaşımda yapıyorsun sen ve senin gibiler yüzünden zaten cinayetler çoğalıyor evli birisiyle birlikte olmak cinayet sebebi uyandırayim seni
Soran+1 yılBen evli değilim bekarım bem 32 yaşındayım o ise 49
- +1 yıl
ar damarı catlamış ne utanicak faise
- +1 yıl
bırak kardesim kerane oros pu suna laf anlatamassın
- +1 yıl
vallahi katil olcam faise kaynıyo anası kimden peydahladıysa pic cevap vermiyo verse fena yapicam
- +1 yıl
para yiyo adamı yuvası evliligi belki cocugu umrunda degil bunların rahat ultra geniş yeni nesil kerane iscisi bunlar
Soran+1 yıl@madamkatya küfür edip durmayın kendinize gelin... ikimiz de cemiyet hayatından işlerinde sayilan sevilen insanlarız.
- +1 yıl
hadi ordan cemiyetine so kayim kerane cemiyeti mi adi faise
- +1 yıl
kufür degil elime gel sen benim elime o dilini a mın dan cekeyim gel
- +1 yıl
hiç tahammülum yok bu tip yaratıklar a bide sayılan sevilen bir duyulsun severler seni bayaaa emin ol
+1 yılKarısı olduğu için olmasın?
04 Yorumla
SoranMa bana niye söylüyor bunu insan sevdiği insana neden böyle üzecek bir şey söylesin daha önce söylemiyordu birkaç aydır söylüyor
- +1 yıl
Mal mısın lan sen? Gerçekten sana aşık olduğunu mu sanıyon?
Soran+1 yılGerçekten büyük bir aşk yasadik ta ki kadın gelip o işleri mahveden kadar
- +1 yıl
Yav he he
seni azdırmak istiyodur
04 Yorumla
SoranOlabilir çünkü bu ara çok aktif değil cinsel hayatımız evde çok durmadan dışarıda yemeğe vs gidiyoruz...
Soran+1 yılSonuçta bir şeyler yaşanıyor
+1 yılNasıl bir ilişki yaşıyorsunuz siz ya mk
01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bir iliski
+1 yılKizim sana soyluyorm gelinim sen anla diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBu ara onu çok boşladım sanırım onun ixin böyle diyor hep dışarı çıkıyoruz
- +1 yıl
yani boslama cocugu cani ister
Owww çok feci
02 Yorumla
Soran+1 yılHem de nasıl
- +1 yıl
pislik
+1 yılHayvanlıktan
07 Yorumla
Soran+1 yıl:((((
- +1 yıl
Gerçek bu
Soran+1 yılHiç de olur bir insan değildir kibardır ama bama bu söyledikleri hoş değil
- +1 yıl
sen ne bicim bir insansin ya bu ne ya elime gecme oro spu
- +1 yıl
@madamkatya ne oldu madam
- +1 yıl
sana yazmıyorum kardesim faiseye yazıyorum yemiyo yazamıyo bana😅
- +1 yıl
@madamkatya yazık oda öyle tatmin oluyor
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevdiğiniz adam evli ise ve karısıyla seviştiğini her defasında size neden söyler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler