Evlilik hayatının da iyi gittiğini söylemesine ve duygusal cinsel olarak sorun olmadığını söylemesine rağmen neden sanalda cinsel muhabbet yapar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Karakteri bozuk olduğu için. Yani lütfen bunu bir anlayalim artık kadın ya Erkek hayatında birisi varken başkasıyla aldatmasi flörtlesmesi bir karaktersizliktir
315 Yorumla
Soran1 yılEvet genelde ilişkiden mutsuzum bıdı bıdı yaparlar ama ilişkiden memnun olmasına rağmen niye yapıyorlar anlamadım
- 1 yıl
Evli olan ama karısını ve çocuklarını aldatan tüm oe erkoların canı c. henneme inşallah
- 1 yıl
Erkekler bir kez evlendi mi zor boşanır çünkü erkekler kendi rahatlığına düşkündür üstelik korkaktır
- 1 yıl
Zaten aldatan erkeklerin hepsi mutsuz hiç bir aldatan erkeğinin mutlu olduğunu görmedim çünkü zina hem insanı bozuyor hem huzurunu bereketini alıyor çok kötü bir şey bu allah zaten boşuna haram kılmadı buny ama işte anlayana
- 1 yıl
Bunu*
- 1 yıl
Öyle de tüm huzur bereket güven saygı sevgi tutku ve aile bozulur insan zaten bir kez aldattı mı devamı hep gelir ve çoktan her şeyi bozmuş oluyor zaten
- 1 yıl
Demek aldatan kişi kendi kuyunu kendi kazıyor net
- 1 yıl
@günes121212 Kim yaparsa yapsın zaten ilk seferde o aile bitmiş oluyor ama aldatılan taraf ayrilamiyorsa veya dediğim gibi ayrilirsa maddi açıdan zarara ugricaksa o zaman o da aldatsin zaten orta da birsey kalmadi yoluna da gidemiyorsun en azından esitlenirsin. yanlış her zaman yanlıştır ama bazen çözümdür de
- 1 yıl
Bence yazdığın çok saçma kocan seni aldatıyor diye sende mi aldatarak kendini ve değerini o seviyeye düşüreceksin ayrıca böyle yaparak maddi açıdan faydalansan neye yarar evlilik ve aile olmak böyle bir şey değildir
- 1 yıl
@günes121212 Evlilik öyle olmamalidir ama doyelim ki ayrilamıyorsun kocan seni aldatmis tek seferlik birşeydi diyor atfet diyor sen affeder miydin? Ben affetmezdim Ayni boku benimde yapmam lazim zaten o aldattığında biz diye bir şey kalmamış olucak ben niye saygi duyuyum ona evet kendi değerini bir nevi düşürmüş oluyorsun ayrılmak mantikliysa bunu yapmadan ayrılırdim ama bu sadece ayrilmanin mantiksiz oldugu zamanlar için gecerli
- 1 yıl
Asla affetmem çünkü benim kendime bir saygım var bir kere affedenleride anlamıyorum
- 1 yıl
@günes121212 Heh işte bende diyorum ki Affetmiyorsun Ama çocuğun var ua da maddi açıdan bir şekilde ayrılip kendi yoluna da bakamıyorsun ama o insanla da bir daha cinsellik yaşayabilfegini sanmıyorum baktikfa miden bulanır ama bir yandan da cinsellik bir ihtiyaç sen bu durumda aldatmaz miydin? onun yaptığı gibi iğrenç birsey sen yapinfa güzel gözükmicek bende bunun farkindayim ama bazen tek çözümü budur o evde onun suratina bakarken en azindan rajat olmak için esitlenmek gerekir bende bundan bahsediyorum zayen ayrılıp kendi yoluna bakabiliyorsan ne diye aldatcaksin
En İyi Cevaplar
1 yılEvli erkeklerin çoğu gizlice aldatır çünkü hem tüm mal varlığını kayıp etmekten hem çevresine rezil olmaktan korkuyor genelde yani senin onun iyiliğini düşündüğü falan yok canım
30 Yorumla
1 yılEşi soğuk kanlı cinsel ilişkiye uzak biriyse adamda tatmin olamıyorsa ve merakını gidermek istiyorsa bunu yapıyor olabilir.
12 Yorumla
Soran1 yılYok işte öyle sanıyor insan mantıksız karaktersiz bi duruma mantık arıyorsun ama eşinden cinsel hayatından memnun gayet dışarda da yapıyorlar hareketli ilişki var ama gel gör ki sanalda fotoğraf istiyor çok saçma
- 1 yıl
Sapık belli ki , eşinden sapkınlığını saklayıp dışarıya musallat oluyor demekki
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYalan söylüyor demektir.
13 Yorumla
Soran1 yılİlişkisinin iyi olduğu konusunda yalan mı söylüyor yani
Cevap sahibi1 yılEvet çok büyük ihtimalle
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
20Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında cinsel hayatı çokta iyi olmadığı için heyecan arıyor
12 Yorumla
Soran1 yılHep aynı bedenden sıkılır mı erkek. Kadın ne yaparsa yapsın bu böyle midir yoksa karaktersiz diye mi
muhabbet işde adı üstünde, bunun evlilikle ilgisi yokki. sen sohbet etmezmisin evli olsan.
13 Yorumla
Soran1 yılYok normal muhabbet değil ama cinsel muhabbet fotoğraf istemeli
- 1 yıl
Masumlaştirmayin bu da bir aldatmadır evli insan karşı cinsle yazışmaz ha yazisir nasil yazışır işle ilgilidir kısa ve net onun dışında olmaz. Zaten kadınlarla erkekler hiçbir zaman sadece arkadaş olmazlar bu da belli bir şey o yüzden sohbet muhabbet demeyin aldatmak yatağa girince olmuyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Eşinden sıkılmıştır erkekler bir süre sonra sıkılıyor sürekli yapınca
12 Yorumla
Soran1 yılEvlenince biz nabacaük
Var olanla yetinmiyorlar bende onları skp dolandırıyom
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüzenini bozmak istemediği için karşı tarafa umut vermemek adına söyler bunu rahatını bozmadan çapkınlık hesabı
21 Yorumla- 1 yıl
Vay beee :)
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bir çeşit ego tatmini yani bu dedigin bende de var sevmiyorum olmamasi gerek ama birinin onemsemesi iyi hissettiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBunun farklı bir hazzı var. Bazı şeyleri itiraf etmek hoşumuza gidiyor
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNasılsın
Iğrençler harbi evli olsam başka kadınlara asla bakmam çok abazalar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSanalda biraz zevk ld8gini duunuyordur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılEvlenim eşimden başkasını bilmem ben
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBazı Fantezileri eşi ile yapamıyor olabilir ondan
10 Yorumla
1 yılGözü doymayanlardan belli ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFotoyu birilerine göstermediğine emin misin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yanlıs
14 Yorumla
Soran1 yılNiye yapar mesela bi erkek ilişkiden memnun olmasına rağmen sanalda cinsel konuşur bulusmak vs de istemez
Soran1 yılGözü dışarıda evet ama demek ki bu cidden ilişkinin ne kadar iyi kötü olduğu ile ilgili değil karakter meselesi
doyumsuzluk
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı.
1 yılReelde yapıyorum
10 Yorumla Aç gözlü
10 YorumlaSapıktır ondan
10 YorumlaHoşuna gidiyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hoşuna gidiyordur :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılruhu çapkın, öyle bastırıyor zannımca
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aç gözlü
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı