Sevgilim bana karışıyor ama ona karışmama izin vermiyor?

sevgilime güveniyorum vede onun bana güvendiğine inanıyorum 8 aylık bir ilişkimiz var. Sevgilim 21 yaşında ve bu yaşına kadar hiç kısıtlanmamış kimse hiçbir şeyine karışmamış fakat ben hayatına girdikten ilk başlarda karışmama izin vermese de sonrasında izin verdi. Şu an farklı şehirlerdeyiz ve tekrar izin vermemeye başladı sosyal medyasının şifreleri bende yok tek istediğim kızlarla takipleşmemesi fakat o sanki benim inadıma yapıyor neden diye sorduğumda ben kısıtlanmadım şuana kadar sen kısıtlayınca istemsiz bu duygum ağır basıyor diyor yanındayken bu duygumun üstesinden gelebiliyorum ama uzaktayken beceremiyorum diyor. 1 ay sonra yanıma gelecek bana karışma diyor ama kendisi bana çok karışıyor arkadaşlarımdan tut kıyafetlerime kadar onu çok seviyorum ne kadar ayrılma konusu geçsede aramızda beceremedik ayrılamadık. Benim sözümden çıkmayan adamın şu an böyle olması beni çok yıpratıyor ben onun isteklerini elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum fakat onun yapmadığını görünce içimden gelmiyor kendime sosyal medya hesabı açtım ama şifrem onda var ve erkeklerle ( arkadaşlarımdan bahsediyorum) takipleşmeme izin vermiyor seni bir tek ben görebilirim diyor bu durumu nasıl düzeltebilirim eskisi gibi nasıl olabiliriz?
Sevgilim bana karışıyor ama ona karışmama izin vermiyor?