E herhalde gerekiyor, benim hayatım benim kararım diyecek insan yaşamasın ilişki sen birini hayatına alıyorsan ona hayatında dair daha birçok şeyi de açıyorsun demektir ve hayatına dahil olan insanın hayatını etkilecek kararlarda söz hakkı olmalıdır. Elbette kimseyle paylaşmadığın, sadece seni ilgilendiren şeyler olacak ama ilişkiye etkisi olacak kararlar birlikte alınmak zorunda yoksa ne anlamı var ki ilişkinin, tak koluna gez ara sıra öp seviş, sıkıldıkça eğlendirecek bir oyuncak gibi.
Evlilikle ile sevgililik arasındaki tek fark resmiyete geçmiş bir imzadır, bence bu yüzden ortak alınması gereken kararlar da evlilikte de, sevgililikte de aynıdır.
Sevgilimle de ortak kararlar alabilmeyim ki işi ilerletelim vakit nakittir oyalanmayı sevmem. Bu kararlar herşey olabilir herşey Zaten sevgilinle de 1 olamıyorsa (olamayacaksa da) insan gidip atsın kendini
Dürüst olmak gerekirse, benim naçizane görüşüm, tabii ki benim bakış açısından farklı düşünen kimseyi rencide etmeden, ama aynı zamanda bu konuyu farklı bir bakış açısı ile değinmeye çalışarak ve benim gibi her birinizin geçerli fikrini göz önüne alarak gerçekten ne söylemek istediğimi unuttuğumu düşünüyorm...
Ciddi bir ilişkide yapılması gereken en önemli şey, birlikte karar almaktır. Geleceğe yönelik kararların alınması, ilişkinin daha iyi bir biçimde ilerlemesine sebebiyet verir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizim vardı mesela eğer kavga edersek o günü konuşmuyorduk ertesi günü kim kavgayı çıkarttıysa o ulaşıyordu ona bide düzenli olarak diktiğimiz bir bitki vardı parkta onu siliyorduk bir hafta o bir hafta ben
İstediğin kadar olumlu davran. Ortak çıkış ara. Olacaksa birşey durduramıyorsun. Senin yorumunu okuyunca emin oldum artık ☺️ parktaki bitki ne durumda ☺️
En İyi Cevaplar