+1 yılBeyin yerine oturmamış genç biriyle evlisin... Allah yardıncın olsun, sebat etmelisin, ailenle konuş diyeceğim, bu defa da eşin ve kayın validen ailesine bizi şikayet etmiş diye üstüne gelecek. Bence eşinle aranı hep iyi tut ona dert yanma, onu sevdiğini göster. İllaki eşin doğruyu görecektir biraz zaman lazım ama
013 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar 3 yıldır evlıyım
- +1 yıl
ilk seneler böyle durumlar oluyor maalesef... ama yine de alttan almaya ve cevap vermemeye gayret göster. keşke eşin biraz anlasa seni de
Soran+1 yılNereye kadar benım namussuma bıle laf soyluyo
- +1 yıl
o zaman babana annene anlat durumu gerekiyorsa boşanacaksın
Soran+1 yılAnlatıyorum anneme
Soran+1 yılEllerınden gelenı yapıyorlar ama
- +1 yıl
Babana anlar bir de
Soran+1 yılNe yapacam Bılmıyorum
- +1 yıl
Ya ailen sana sahip çıkacak ya da susacaksin
Soran+1 yılZamana bıraktım ama benımle dertlerı ne erkek torun verdım daha ne ıstıyorlar
- +1 yıl
Daha ılımlı ol Anne anne diye yanas bakalim
Soran+1 yılYapmadım mı sanıyon
- +1 yıl
Biliyorum ama nedem şaşırdim
En İyi Cevaplar
+1 yılEşinde sana sahip çıkmıyorsa o hayat çekilmez. Yazık doğru düzgün tanımadığınız insanlarla evlenirseniz başınıza bunlar gelir. Ben çocukmuş kocaymış kaynanaymış zerre kadar umursamam. Ya adam gibi anasıyla konuşur düzeltir herşeyi ya da vurur kapıyı çeker giderim. Senin ailen yok mu?
09 Yorumla
Soran+1 yılAılem konusuyo ama anlamıyorlar kı
- +1 yıl
Anlamıyorlarsa boşa gitsin. Eşşek gibi nafakasını ödeyip otursun yerinde. Sen insan değil misin ki buna maruz kalıyorsun. Ailene dön öyle ömür geçmez yazık sana...
Soran+1 yılYok deyılmısım onlara gore
- +1 yıl
Hala neyi bekliyorsun ki? Yaşın çok genç elbet yeni bir hayat kurarsın fakat o insan olmayan mahluklarla hayatını ziyan etme. Köleden bir farkın yok. Dön ailene derim yazık... Bunu düşünmemen bile hata...
Soran+1 yılOffff sınırden sabaha kadar agladım
- +1 yıl
Köle olarak yaşamaya razıysan bilemem. Kusura bakma ben böyle bir hayata tahammül edemem.
Soran+1 yılNe yapmam lazım
- +1 yıl
Ailene dön çünkü bu bir zulüm. Onlara insan bile denmez. Hayvanlarla bir arada yaşanmaz. Ailene dönmeni tavsiye ederim ve iyi bir avukat bul. Eğer seni dövüyorlarsa önce bunu ispatla darp raporu al. Bu çok güçlü bir delil...
Soran+1 yılIns bakalım Zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçmiş olsun eşine açıkça anlat ama uygun bir . Dille yoksa ters teper sana cephe alabilir severek mi evlendin yasin ksd ki dsha
028 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü evlendım 20 yasında evlendım sımdı 23 yasındayım
Cevap sahibi+1 yılHimm erken evlenmişsin uygun bir dille anlat güzelce esine ses kaydi yap dediklerini hatta videoya cek yoksa inanmsz
Cevap sahibi+1 yılİnsan esine oyle der mi cok mu mutlu ediyorsun onu
Soran+1 yılAnlatıyorum anlamıyo
Soran+1 yılYanı elımden gelenı yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılBöyle denir mi argo yatakta olur. Sadece cok mu isteklisin öyle diyor peki
Soran+1 yılBen deyılım esım nefret edıyorum bana dokunmasından
Cevap sahibi+1 yılAnlamadim bir erkek boyle diyorsa ya çok mutlu ediyorsun ya da hic deger vermiyor. Peki cirkin misin ki böyle davraniyor
Soran+1 yılYooo cırkın deyılım
Soran+1 yılAılesı daha onemlı
Cevap sahibi+1 yılHimm
Cevap sahibi+1 yılE o zaman niye böyle davraniyor sevmiyor mu seni cirkin de degilmissin. Ne istiyor bu senden o zaman
Soran+1 yılBılmıyorum kı
Cevap sahibi+1 yılDuzgunce. Konus o zaman bu adamla
Soran+1 yılDaha ne yapayım kolemı olayım
Cevap sahibi+1 yılSen bu saat de burda misin esin yok mu yaninda
Cevap sahibi+1 yılEsin seni de mi. Kiskanmiyor cocugun var mi peki
Soran+1 yılVar bı tane
Cevap sahibi+1 yılHimm kac yasinda
Cevap sahibi+1 yılE napacaksin peki
Soran+1 yıl2 yasında
Soran+1 yılBılmıyorum yıne hamıle kaldım
Cevap sahibi+1 yılYine mi o. Nasil oldu o zaman ayrilmayacaksin
Soran+1 yılBılmıyorum kı cok hayrı varmış gıbı
Soran+1 yılÇocuklarımın deyıl aılesının
Cevap sahibi+1 yılHimm sen nasil birisin peki tarif et biraz
Soran+1 yıl23 yasındayım kapalıyım gozlerım kahve rengı boyum 1.65 kılom 51
Cevap sahibi+1 yılHimm tamam gecmis olsun tkrar en iyi görüş icin tsk ederim 😊
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. dişini göster dişi kurt. pasif kalma, eğer işkence varsa karşılığıı ver.
034 Yorumla
Soran+1 yılAnnelıgıme kadınlığıma laf edıyo sureklı
Soran+1 yılEsımle aramızı bozuyorlar
Soran+1 yılOnun ıcın sadece aılesı
Soran+1 yıl5 saat uzaktalar telefonla bıle yapıyorlar
Soran+1 yıl3 yıllık 25 yasında
Soran+1 yılAnası ne derse odur onun ıcın
Soran+1 yılBurdayım
- +1 yıl
işte evliliğin ilk 5 yılı eşlerin birbirleri üzerinde üstünlük sağlama çabalarını olduğu yıllardır derdi br arkadaşım. 5 yılın sonunda biri pes ederse evlilik yürür, etmezse ayrılık kaçınılmaz. bu arada çocuk yapmamak en iyisi tabii. birbirinizi seviyorsanız daha çok sevin, başkalarını görmemeye duymamaya çalışın. böyle yapabiliraseniz herşey yoluna girer.
Soran+1 yılBır çocuğum var
Soran+1 yılBoyle vıcdansız kaynana gormedım ben
Soran+1 yılYarın bır gun bende kaynana olacam ama asla gelınıme boyle yapmam ıns
Soran+1 yılAllah gostermesın kınamıyorum ama ıns olmam oyle
Soran+1 yılGörücü usulü
Soran+1 yılAblam tanıştırdı ıste
Soran+1 yılHemen evlendık ıste nerden evlendıysem
Soran+1 yılOyleymıs
Soran+1 yılEvet ızın vermıyo kı çakışayım
Soran+1 yılYok
Soran+1 yılArkamdalar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılsen başta hatayı yapmışsın,. aynı evin içinde kaynanayla yaşamayı kabul ederek, cinsel açlıktan bunlar. böyle erkekler var eşini annesine baksın diye alan , hizmetçilik yaptıran. çok gençsin, çok hatalı bir evlilik yapıp hayatını karartmışsın, senin yaşında özgürce yaşayan kızlar var. sen bu adamı bırak , yoksa çabuk yaşlanırsın.. müslüman ülkelerde kültürden dolayı kızlar hatalı evlilik yapıyor.
021 Yorumla
Soran+1 yılBeraber yasamıyoz kı ayrıyız
- +1 yıl
genede böyle kaynanan olduğu için şanssızsın. ömrün ona bakmakla geçecek. senin kocan gibiler annelerine bakıcı olarak eşlerini kullanır. o kadın çok yaşlanınca , yatağa düşünce senin çekeceğin var. ilk tanıştığınızda kadının karakterini anlamadın mı? önce iyi mi davran dı herkes gibi. eşin de iyi değil. bu tip erkekler cinselliği yaşamak ve yakın çevresindeki evlenenlere inat bende evlendim demekiçin senin gibi saf, evlilikten fazla beklentisi olmayan kadınları karın tokluğuna kullanırlar. sen eşini bırak, başka şehire veya ülkeye kaç,, ayrımaya bak, bu genç yaşta bunları çekme hata yapmışsın cinselliği yaşamak için. gerekirse çocuğu bile yuvaya verebilirsin<. yeni bir hayata başla. çocuğun baba tarafına benziyorsa tip olarak , büyük ihtimal karakteri de baba tarafı gibi kötü olacak, belki büyüyünce seni dövecek. benim bir akrabam vardı oda işkence çekiyordu kocasından , kaynanasından, ayrıldı. sen eşinden bıktınmı?
Soran+1 yılBana dokunmasını bıle ıstemıyorum kı
- +1 yıl
ayrılmayı düşünüyormusun, bazı deli erkekler kadın ayrılmak istediğinde tehdit ediyorlar işin zor, evlenmeden önce kendini gizlemiştir, birçok erkek gibi kibar davranmıştır.
Soran+1 yılKaynanam orgetlıyo
- +1 yıl
ayrılcan mı eşinden? dokunmasını istemiyorum diyorsun o zaman cinsellikten haz almıyormusun?
Soran+1 yılAlmış gıbı yapıyorum benım ıcın cınsellık onemlı deyıl bana yapılan haksızlık
- +1 yıl
almış gibi yapıyorum demişsin zevk almıyormusun? almıyorsan penisi küçük ve ince, estetik görünmüyor diyemi, adamı sevmediğindenmi bu sebeplerin hangiisi?
Soran+1 yılSevmedıgım den benım ıcın cınsellık onemlı deyıl ya adamlık onemlı
- +1 yıl
tamam adamlık önemli de sevmediğimden diyorsunuz cinsel ilişkiye girince zevk almıyormusunuz, orgazm olmuyormusunuz*
Soran+1 yılOnlar onemlı deyıl benım ıcın ben ona gore seks makınesıyım robotum
- +1 yıl
önemli değil diyorunuz tamam cinsel ilişkide zevk alıyormusun girip çıkarken
Soran+1 yılTamam da uzatma ya ne yapacaksın cınsel hayatımı Allah Allah
- +1 yıl
hangi şehirde yaşıyorsun ayrılmakistiyormusun
Soran+1 yılBosver nerde yaşadığımı ayrılınca sen mı alacan
- +1 yıl
olabilir niye olmaısın sende istermisin anlaşırsak. ben bakireliğe önem vermiyorum mesa... at. wa.. app nomu vereyim.
Soran+1 yılIstemez saol
- +1 yıl
sen bilirsin tanışırdık wa... ppp görüntülü. senin çekeceğin var. arkadaş olarak konuşabiliriz seninle yazı ile
Soran+1 yılIstemez
Soran+1 yılBen arkadas aramıyorum
- +1 yıl
o zaman ayrı l ondan
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkürr edersiniz emin olun işe yararr.
<00 Yorumla
+1 yılAh canım ya kıyamam ne desem bilemedim ki inş düzelir aranız pişman olurlar dua et 😔
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun ailen yok mu onlarla konuşmayı denesen
10 YorumlaBana bunu diyeni sürüm sürüm süründürürdüm. Sen ezilmeye alışmışsın resmen ya nasıl göz yumuyorsun 🤦🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılelimden gelenı yapıyorum ezdırmeye çalışıyorum ama
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Troll ama
Eeee yeter bee de 🤬🤬 savcılığa başvur çocuğun velayetini de bırak pis lanet genleri onlarda kalsın temiz bir sayfa aç yazık sana05 Yorumla
Soran+1 yılTrol deyıl
Soran+1 yılsız ordan uzuluyonuz pekı ben kalbım paramparça
Soran+1 yılOlmuyo kı
Gizli Üye(30-35)+1 yılboşan desek demesi kolay diyeceksin. olur mu öyle şey diyeceksin kangreni kesip atmaktan başka şansın mı var?
10 YorumlaAile bireyleri oturup konuşması lazım yoksa daha da kötüye gider bu iş haberin olsun ilerisini zaten sende biliyosun ne olacaklarını
00 YorumlaAh be kuzum ne işin var bu yaşta evlilik felan.
Desene gençlik yandı bitti kül oldu.01 Yorumlaıyı halt ettın genclığının baharıda nıye evlenırsınız kı Bosan kendı ayaklaının ustunde dur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılergenliğin bitmeden evlenirsen böyle olur. canına sağlığına zarar gelşmeden boşan bir an önce
00 Yorumla ölüsü olan bir gün delisi olan hergün ağlar. Yaşında küçük bırak pisliklerinde boğulsunlar. Sığın babana. Çekme bu hayatı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun için kim bilir kimleri görmez den geldin yapacak bise yok cekeceksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNelerı anlatamam
Cevap sahibi+1 yılAnlat dinlerim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaynanan boşan diyor. Kocan seni dövüyor. Kaynanan sevmiyor seni. Kocanın sevdiği şüpheli. Akıl var mantık var, niye hala evli kalıyorsun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşansana kızım ya o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa eğer troll değilse şu an sana okasar uzuldum ki :(
01 Yorumla
Soran+1 yılTrol deyıl Keske ne yaşadığımı bılsen
Çok yazık ya niye emin olmadan evlilik kararı verdin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Nasıl bir yardım istiyorsun! Evliliğini devam ettirecek misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılNeler neler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşan bence tanışalım. Ev, araba , iş düzenim yerinde hiç evlenmedim.
00 Yorumlakimsenin kismeyi bu denli ezmeye hakkı yok. ezdirme kendini.
00 Yorumla
+1 yılTek hata kaynananda yokmus kocandada hatali savunmuyor arti dovmus bile ne ondan kaynana ne ondan koca olur sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu anlattıklarından o çıkıyo hizmetçi ve seks için kullanıyo boşan imkanın varsa
00 Yorumla
+1 yılBoşan sen hangi çağda yaşıyorsun bacım?
03 Yorumla
Soran+1 yılGerı kafalı aılede mecburen
- +1 yıl
Hayatını harcatma oralarda, bu hikayenin sonu ömrünün sonuna kadar mutsuzluk, çocukların olduğu zaman onlar için yaşamak. Sadece onlar için katlanmak olacak, dön babanın evine bir çaresi bulunur, bu insanlar ile yaşanmaz.
Soran+1 yılBır çocuğum var
Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Merhaba nasıl bir yardıma ihtiyacınız var?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnan baban yok mu senin akraban?
00 Yorumla dava aç bitsin bu işkence
00 Yorumla
+1 yılAilen bilmiyor mu kocan ne diyor
00 Yorumlaayrıl eşinden lanetlenirsin
00 Yorumla
+1 yılVer cocuklarini ellerine evine dön..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılBen 35 yaşındayım hala bekarım
121 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben severek deyıl görücü usulü evlendım
- +1 yıl
Aynen öyle evlenmem zaten ne işim olur azda Rusça öğrenirsem benden iyisi Yok
- +1 yıl
Evlilik zor iş her yiğidin harcı değil bakamıyorsan Kadına evlenmicen evlenip eşine şiddet gösteriyorsan zaten adam değilsin
Soran+1 yılDıyorum Nıye aldın o Zaman Benı hayatımı yaktın benım
- +1 yıl
İnşallah düzelir adam olur kardeşim sen dua et kalbini ferah tut beni yanlış anlama ama ben senin yerinde olsam öyle bir adamdan çocuk sahibi olmam
- +1 yıl
@SeniNadıNNeydi valla bende olmazdım ileriki yaslarda daha da kötü seyler olur
Soran+1 yılBı tane çocuğum var evlendıgım gun kaldım hemen
- +1 yıl
Soran+1 yılBılmeyerek oldu ıstemek oldu
- +1 yıl
Allah sana bağışlasın vatana millete hayırlı bir evlat olur inşallah benimde bir oğlum var. Evlilik dışı annesi bana bıraktı Almanya’ya gitti daha rabbimden ne isterim yeter evlilik falan boş
Soran+1 yılBende sımdı hamıleyım yıne doktor düşürmüş olabılırsın dıyo sıkıntıdan olur mu
- +1 yıl
İnan hiç bilmiyorum ama sen doktor kontrollerimi ihmal etme allah korusun sana zarar verir düşmüşse
Soran+1 yılBılmıyorum artık
- +1 yıl
Sen baktır zehirlemesin seni sonra daha kötü olur hayattaysada veren allah
Soran+1 yılYarın gıdecem bakalım
- +1 yıl
Bugünden git ihmal etme bence
Soran+1 yılGıttım kan testı aldı
- +1 yıl
Yarın belli olacak o zaman allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılAmın ıns
+1 yılAllah yardımcın olsun😌
01 Yorumla- +1 yıl
Öyleyse boşan taviz verme hiç gitsin anasıyla yatsın kadına daha büyük hakaret mi olur
+1 yılOnu kendi silahjnla vur :))
00 YorumlaKaynana büyü yaptır uzaklastırın kendinizden
00 Yorumla
+1 yılEvilikten korkutuyosunız insanı mk
00 YorumlaBoşan eşin tam bir aşağılık adam.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor durum aynı evde misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir psikologla konuşun bence.
00 Yorumla
+1 yılEşin seni seviyorsa uzak dur tek çare bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrı eve çıkmalısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılBeraber oturmuyoz kı uzağız
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. boşan
00 Yorumla
+1 yıldışkını bırak
00 Yorumla
+1 yılKötü durum
00 Yorumla