Hani diyoruz ya konuşmaya ihtiyacım var Belki saatlerce gözünün içine bakıp öylece konuşmak ve anlaşılmak isteriz ya da belki hiç konuşmadan başımızı omzuna koyup öylece saatlerce kalmak istiyoruz Belki aynı şarkıyı açıp öylece saatlerce aynı müziği dinlemek istiyoruz sessiz sessiz Ne kaybetmekten korkacağımız nede bizi kabetmekten korkacak birini istiyoruz Aslında sadece sevilmek ve önemsenmek istiyoruz bizi yargısız infaz etmeden bizi gerçekten anlayabilecek birisi Sahi var mı öyle biri sanırım nesli tükeniyor Ppppppeeeeh boş boş konuşuyorum işte Koskocaman Günaydın Atarlıgülistan
Ben bir kadın seviyorum... hemde çok seviyorum, sevgimi belli ediyorum emek veriyorum gerektiği zaman gözlerinin içine bakıp en güzel şekilde sevgimi ifade ediyorum. Bazen ona özel şiir yazıyorum, bazen sırf ona göre iltifat düşünüyorum her aklıma geldiğinde onu çok sevdiğimi söylerim mesaj olarak sevdiğimi söylerim arada bir kulağına aşkımı fısıldarım :)) aşkım diye hitap ederim bazı adamlar sevdiği kadının saçında çiçekler açtırır ya işte öyle bir şey...
Giydiğini yakıştıran kadınlar vardır, Edep giymişse üstüne, Gözlerine aşk sürmüşse, Avuçlarina sevgi bulaştırıyorsa Buram Buram merhamet ve şefkat kokuyorsa, Işte " O KADIN " Dünyanın en güzel KADINIDIR...
Bir çiçek gibi düşün. Ona ilgi göstermelisin, şefkat göstermelisin, yağmurdan tozdan fırtınadan korumalısın, dikeni batsa gık dememelisin ki gül kendinin değerli olduğunu bilmeli. Değer verildikçe güzelleşir kadın.
Vardır kesin de biraz da sorunu kendimizde arayalım cesaretimiz yok şans vermiyoruz yanlış anlıyoruz pes ediyoruz sonra yok yok diyoruz sen şurada kiminle konuştun gerçekten dertleştin belki kimseyle güvenin yok şans vermiyorsun dışarıda da aynı işte bence güvenmeyi dene
Kadın erkek veya eşya sahipsizlik veya sevgisizlik nedeniyle yok olur. En basit örneği uzun süre kullanılmayan ev veya mekanların harabeye dönmesi bu sebepledir. Severek ve sevilerek güzelleşenlerden olalım :)
Bazı kadınlara sevmek yaramıyor sevdikçe kalkıyor bir yerleri ulan hiç mi kaderim yokta helalim beni bulmadı be üzülüyorum bazen 2 dk felan sonra geçiyor p. ç yaptılar beni bunlar küfür bile etmezdim kızlar şeytan :D :D
Evet tabiki sana katılıyorum. Kadın olsun. erkek olsun, manevi değer gördüğü sevdiğinden sevme sevilme duygusunu içerisinde hissederse kesinlikle onun ruh hali yüzünün güzelliğine yansıyacaktır. Bundan hiç şüphem yok.
Bahsettiğin gibi çok insan var ama işte bu söylediklerini yaşayıp tüketince başlıyor sorunlarda galiba ilişkilerde, hızlı tüketiyoruz herşeyi, zamandan bile hızlıyız.. Ne kadın nede erkek bu dediklerinin kaçını uzun süre gerçekleştirebiliyor ki?
Sevilmek, önemsenmek , ilişkiye önem verilmek, saygı, beklentisiz sevmek, aşkı yakalamak , dertlerine ortak olmaz, sığınılacak bir liman olmak var böyle erkekler ama soyu tükeniyor.
sevdıgın varsa sevdıgıne karsı guzel olabılırsın ancak... normal de de dısarı karsı guzel olmaya calısırsn ama ben yapmam boyle bısey... en buyuk önemı de sevdıgıme karsı guzel olurum gerısı boş :)
Kadın her zaman güzeldir ama onu mükemmel yapan sevdiği değer verdiği erkek dir kadın sevildiğini hissettik ce mükemmel olur muhteşem olur ve sevilen kadın eşinin hayatını da guzellestirir
Erkekte öyle mesela sevgilim olduğu zamanlar daha bakımlıyin güzel kiyafetlerime ozenliyim falan. Sevgi aktiflestirici bir etki psikolojide katalizör gibi
Güzellikten kastın fiziksel ise güzelleşmez ama ruhen güzelleşmek ise güzelleşir tabi şöyle bir olay da var sevdiğin için zamanla artık o senin gözünde dünyanın en güzel kadını olur
En İyi Cevaplar