Görümcemin oğlu annem dayını sev yengeni sevme dedi ama bn seni seviyoum dedi görümcem lafı cevirdi eşime nasıl anlatmalıyım?

Görümcemin oğlu 5 yaşında. Beni de sever hep oyunlar oynarız. Cocuktan al haberi derler ya cocuk annem dayını sev yengeni sevme dedi ama ben seni seviyom dedi. Annesi bunu duydu ayy cocuk işte lafı nasıl ceviriyo cok soru sorup beni bunalttılı zaman onu seviyo musun bunu seviyo musun diyordu bende yengeni sevmiyorum dedim cocuğa bak lafı nasıl değiştirdi falan dedi. O esnada bir de görümcemin 10 yaşındaki kızı da yanımızdaydı başka kimse yoktu. Eşimde yoktu tabi. Şimdi bu kadar abartma hemen neden söyleyeceksin demeyin çünkü bu görümcemden dolayı ben kaç kere ayrılık aşamasına geldim. Kayınvalidem de kızını savundu ben hep tek kaldım. Eşim de arada kaldı onların böyle olduklarını bilmiyo kötü düşünmez hem iyilik isterler diye düşünüyo. Ben anaokulu öğretmeniyim cocukların ne boyutta yalan konuşup ne boyutta duyduklarını söylediklerini biiyorum. Hatta buna benzer bir olayı kayınvalidem eltisi için anlatmıştı eltisinin cocuklara kötü şeyler anlattığını eltisinin kötü olduğundan falan bahsediyordu ve eltisiyle de asla görüşmüyorlar. Eşimin babası yok annesi de hep kızını tuttuğu için ben eziliyorum kendimi inandıramıyorum ve tek kardeşi olduğu için asla bağlar kopsun istemiyorlar. Daha neler yaptığını falan bilmiyorsunuz. İnsan olsa zaren görüşmek isterim ama hep böyle huzur kaçırıyo. O yüzden eşime anlatmam lazım nsıl bir insan olduğunu. Bu yüzden nasıl bir şekilde söylemem gerekiyor. Birden ters tepki de verein istemiyorum. Bana tavsiyede bulunacak birileri var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Görümcemin oğlu annem dayını sev yengeni sevme dedi ama bn seni seviyoum dedi görümcem lafı cevirdi eşime nasıl anlatmalıyım?