Hem Kanka diyor Hem de Kankaya denmeyecek sözler?

Yahu ben bu çocuğu anlamıyorum her lafının sonunda mutlaka krdşm lafı var ama yaptıkları söyledikleri kankalıkla alakası yok ya kendisiyle üç aydır tanışıyoruz kısaca özet geçicem hakkımda konuşanlar hakkında beni savunmuş seni şeytan yaptılar oysaki melek gibisin hayatımda ilk kez birinden bu kadar etkilendim aklıma bile gelmezdi o attığın doğum günü mesajı bu kızdan knka da olur herşey olur o an anladım şehir dışında bile okusan benim için hep aynı kalıcaksın peşini bırakmicam sırf filme heba olmasın diye seninle gitmek için girmedim annemlerle, işte bugün çok tatlı gülüyorsun sürekli sana bakasım geliyor derste de sürekli beni inceliyor arada saçımla uğraşıyor saçımla da ilgileniyor ne yaptığıma bakıyor bugün kalemini kırıcak gibi oldum elimden almaya çalıştı elimi tuttu bir ara kasıtlı tutar gibi hissettim emin değilim tabi bazen çok anlamlı bakışıyoruz ama tüm bu sözlere hareketlere rağmen kanka bu çocuk ne yapmaya çalışıyor ben anlamadım niyetini kızlarla takılan bir tip de değil sosyal mecralarda da fotoğrafı yok yakışıklı biri olmasına rağmen öyle WhatsApp a da giren dolaşan bir tip değil dersleri benden bile daha iyi denebilir zeki çocuk aslında hiç rastlamadım türden biri çevresindeki herkese beni anlatmış arkadaşları beni sinemaya götürmesi için para bile teklif etmiş o derece bir kızla ilişkisi olsun istiyorlar. Seninle takıldığım için şaşırıyorlar konuştuğum tek kız sensin. Annem haftasonu ders çalışmaya gidince kız için gidiyosun dimi diyor. Sen olmasan ben hayatta gelmem. Sınıflarımız değişirse denemelerde senin sınıfına gelicem peşindeyim falan öyle özellikle erkekler siz ne düşünüyorsunuz sürekli iki lafından birinde bana kardeşim diyen bir çocuk bunları neden yapar niye anlatır?
Güncellemeler
+1 yıl
seni davet etsem mi sinemaya etmesem mi diye akşamdan haber edicektim meşgulsündür diye yazmadım yoksa sen yazardın dedi bende sen öylesindir diye yazmadım dedim oda ben herkese arada meşgul olabilirim ama sana hep çevrimiçiyim dedi niye dedim öyle dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Geçenler de durakta da beklerken bana herşeyi değiştiricem kökünden dedim beni silme de dedi yok ye sileyim silmem tabi dedim oda daha yüksek mertebeye taşı falan dedi ondan öncesinde de doğum gününü kutladığm da güzel bir mesaj attım baya etkilendi sanırım ne diyeceğini bilemedi çok mutlu oldu ama anladım baya bekledi her defasında da sürekli söylüyor gözümdeki en değerli kız sensin dedi benle kal :) yaptı
Hem Kanka diyor Hem de Kankaya denmeyecek sözler?