Para
Karakter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karakter sahibi bir erkek cebimdeki 1 TL’yi bile sevdiği insana harcar karaktersiz erkek milyarder olsa yine sadakatsiz bir şekilde yolu olmayan yerlere harcıyor sizce kızlar gerçekten erkeklerin oy verdiği gibi karaktersiz erkeğe parası var diye bakar mı karakterli erkek ömrünü bile paylaşmaya hazırken?
Karaktere bakan kız vardı da bizmi ömrümüzü paylaşmadık?
hangisi olursa mutlu olursun? ve hangisiyle ömür geçırırsın?
araç olan seyleri kriter olarak belirmek yanlişdır bana göre, çünkü gün gelir olmaz değışik nedenlerden.. böyle bir durumda sağa solla dalmayan dik ve sağlam duran çözümcü biri daha mantıklı.. insanlar eksıklığını yaşadığını ister..
tşkler 😊
Kızlar paraya bakar.
Bir kız düşünün. Namuslu, dürüst, adil halktan bir çocuğu mu getirsek bakar? Yoksa Ali Ağaoğlunun oğluna mı?
Kızların yalancı olduğu %72 oydan belli.
Yemin ediyorum alkışlarım ben bu yorumu nokta tesbiti
Hee bende onu diicektim valla 😂😂 aha böyle gerçekçi olun csnımı isteyin ya valla veririm
Anladım ben onu sıkıntı yok bunarsda kapak foton için sana güzel bir resim atcam
para her zaman kazanıp kaybedebileceğin bir şey fakat karakter sahibi bir insan olabilmek ayrı bir şey..
Cevap
120Cevap
Şöyle aslında. İlk tanışma buluşma ya da etkilenmediğini zamanında önce para ile etkilenir bir çoğu, sonra paradan sıkılır karaktere bakar. Yüzde yetmiş olarak bence bu şekilde. Ama yaşı, ekonomik gücü olan, karakteri oturmuş kadınlar ise daha çok kendini geliştirmiş karakterli erkeklerden hoşlanır.
“Kadınların iç duyguları çok farklıdır, onları herkes anlayamaz, ben biliyorum yaşamışım, kadınlar paraya bakmaz kendi hayalleriyle yaşarlar.” diyen arkadaşa söyleyin de kadınlar hayallerini de para üzerine kurarlar, çok şey yaşamamış belli ki ajsjdj.
Genelde erkekler dis guzellige kadinlarda paraya bakiyorlar. bence en onemlisi hayatinizdaki kisiyle anlasabilmek dogrularin ve yanlislarin bir olmasi , hayata bakis aciniz , gercekten iyi. gunde kotu gunde bana destek olur mu ben olabilir miyim? Gercekten insanlar cok kotu niyetli olabiliyor bazen
Acaba birbrbmizi anlayip aza kanaat edip saglikla ve huzurla herseyi usulunce yasayabilir miyiz diye dusunurum
Doğru, ne güzel yazmışsınız... Doğallığı kaybetmeden, dürüstlükten ödün vermeden ve samimiyetle hoşgörünün iç içe geçtiği... Aslında insan özüne, kendisine, saflığına yüz çevirse pek doğru ve güzel olur. İşin özü insanın kendi içinde bence ve algılardan uzak durmak, önyargısız bir yaşam...
şimdi millet bu soruya gelip de karakter dermi sizce
... insanlar paranın kulu olmuş
.. bayanlar da paranın kuklası olmuş cogunlukla hepsi degil ama
.. hic fakir bir erkegin yanında zengin bir kız gördünüz mü
... parası olan hemcinslerim de sanıyor ki benim yanım da oysa eşşege altın semer de vursan eşek yine eşektir parası için olduğunu anlamaz
bu sorunun cevabini cekinerek kimse veremez ve karakter derler. parasi olmayanin bir kere karakteride olsa kimse bilmez yanindan bile gecmezler. bu devirde hersey para olmus. paran olmayinca sevdigin kadina bir deste cicek bile alamazsin. oda seni terkeder karakterin istedigi tavanlari yapsin bosuna
Kişiye göre değişiyor bu durum ben karakteri olan kıza bakarım parası var mı yok mu umurum da dahi olmaz karşı taraf da aynı hislere sahipse hayatım zenginler kadar lüks olmasa da onlar dan daha mutlu daha güzel olacağı açık. İnsanın için de olmadıktan sonra karakteri neyleyim parasını.
Karakter gözle görülen bir şey olmadığı için ikisi arasında tabiki paraya bakarlar.
Kızlar çeşit çeşit kimisi para çoğundan fazlası para erkekler de fizik.
Size kisaca anlatayim. Karakter olmazsa paranin gram degeri olmaz gozumuzde amma velakin para olmazda karakter olursa bu seferde evlilik gibi ciddi isler olmaz. Bu bir gercek. Artik erkekler bile parasi olan calisan kadin istiyor.
Kiz güzel diye sadakatini onemsemeyecek miyiz veya sadık diye bakımsız olmasını gormezden mi gelecegiz? Her seyden biraz olsun iste. Para sadece kadini degil, erkegi de mutlu eder. Insanlar birbiriyle alakasiz durumlari kiyaslamaya bayiliyor.
Arkadaşlar dürüst olalım. Parası olmayan biri istediği kadar karakterli olsun.. Bir Allah'ın kulu dönüp de bakmaz..
Parası yok ya; ya üstüne başına bahane bulur ya da bilmem nesine..
Parası olsun... Sen birde o zaman seyret
Açıkçası kimsenin parası beni ilgilendirmez. bir adamın bana saygısı yoksa, toplum içinde bir duruşu yoksa malesef ki bana hiç bir yararı olamaz. 2 3 elbiseye 2 tabak yemeğe kimseye kendimi vermem. Para diyen kızlar bence malesef ki kendini kandırır. 😔
Teşekkürler 🙂
Agzi yanmayan paraya
Agzi yanan karaktere
Ağzı çok yanan paraya
Yakışıklı ise paraya gerek yok karakterede
Yakışıklı değilse para önemli
Yakışıklı ve parası varsa ohooo
Tipsiz ve parasız ise bööğ
Durum bu
Sımdı kızlar dan yola cıkmıssınız Parayı seven de var karakter kısılıge bakanda Bu erkekler ıcınde Gecerlı Bana gore karakter para huzur getirmez kısılıkte parayla alınmaz 👊
Ozguvensizler kendi ayakları üzerinde durmaya gözü kesmeyenler tabiki para diyecekler. su dunyada erkeklere sunulan imkanlar kadinlara da sunuluyor. satilik bir mal gibi kendinizi paraya degismeyin.
Paraya bakiyorlar... O yuzden degerleri kalmadi eskiden kadin dedimi bir curcuna koparmis simdi ana baci birbirlerine sovuyolar erkekli kizli...
Vardir tabi %3 felan.
Çoğu karaktere bakmaz tipe bakar makama paraya yüksek öğrenime süslü cümlelere espriye cool oluşuna etrafında kızların doluştuğu erkeğe popi olana yetenekli olana ama asla çoğu karaktere bakmaz
bir kıza haber yolladılar ticaretle uğraşıyor diye daha beni görmeden istememiş kız memuriyet olsunmuş. 10 memurun aldığını alıyorum ben ama bazıları direk parasız seviyor sanırım
Satılık olanlar paraya normal kızlar karaktere bakar
Şöyle daha iyi anlatırım, sorarsan karakter derler uygulamalı olarak bakarsan parayı seçtiklerini görürsün, hiçbir zaman gerçeği de söylemezler.
Parası varsa herhangi bir insanın karaktersizliklerini görmezden gelme ihtimali yüksek olduğu için dolaylı olarak paraya bakılmış oluyor.
Yav he he. Önünüze bir çanta parayı koyalım bakalım. Koyandan mı yoksa çantadan mı gözlerinizi alamıyorsunuz😂
Karaktere bakarlar paralı kel göbeklilerle evlenirler ironinin daniskası
Kızlar her ikisinede bakar. Bazı kız sadece paraya bakar, bazısı sadece karaktere ama bu durumda önemli olan erkeğin neye baktığıdır.
Bu Eskişehir'li insanlar ne kadar modern, ne kadar mantıklı insanlar böyle
Parayı ben kazanırım, yanımda yürüsün gtü başı ayrı oynamasın kafi
Paraktere 😂😂😂 para 1 karakter 0 gibidir paranın yanına karakter koyarsan 10 numara olur ama tek başına bir şey ifade etmez. İlişki başlasa bile bitmeye mahkumdur çünki aç ayı oynamaz 😂😂 ( teşbihte hata olmaz kimse üzerine alınmaz umarım ☺☺ )
Genel olarak paraya bakarlar ama öyle karakterli, güzel yürekli, delikanlı kızlar var ki onlar için adam olman yeterli..
İkisine de bakan olduğu gibi ikisine de bakmayanlar var. Adam hem meteliğe kurşun atıyor hem de karaktersizin eş anlamlısı 😂😂
Karakter bu konuda parayla yarışamaz, helede karaktere çok da önem verilmiyorsa paranın karakteri yeterde artar bile😂
Paraya bakarlar. Paraya bakmıyorum dıyen kız ya yalancıdır ya da turkıye sartlarından haberı yoktur. Norvecte yasamıyoruz arkadaslar. Burası Turkıye
Ben biriyle anlaşamıyorsam ondan nasıl para kopartayım ki? O yüzden tabiki ve tabiki karakter
Kendi paramı kazanabiliyorum çok şükür hem paralı adamı nerde bulcaz Allah aşkına
Para elbet birgün biter karakteri sağlam bir insansa en zor anında dahi yanında olur.
eğer takılacak biri olursam tbiki karakter fakat evleneceğim kişi bnden fakir olmamalı ayrı orası tbiki paraya bakabilirler
Karakter tabikide, misal parası olsa şerefsiz karaktersiz bir insan olsa neyleyeyim ben parasını...
Parası olana bakar, sonra gider karakter satın alır, adamda para bok gibi nede olsa.😂
İsler biraz ciddiye binsin renk o zaman belli ediyor kendini
Aga bu kadınlar anladık paraya öncelik veriyorlar da paranın miktarı ne olmalı? Malum türkiye şartları belli kazanılan paralar belli kızlar allah aşkına ne kadar istiyorsunuz miktarı ne olsun
Benim param var karakterli adam olsun babamın parasını birlikte yeriz😂
benim adim bay karakter
Benim için karakter ve tip önemli. maddi durumu önemli değil
@Maske12 Hepsi öyle zaten. Sadece bunu dile getiremiyolar
Fakir fukara değilse karaktere bakarlar.
Parayı herkes sever o ayrı konu
Dış görünüşten ibaret herşey, dışardan iyi ve havalı görünmek için de bir miktar para gerekiyor
karaktere bakar diyen kızın kafasındaki acaba parası çok mu az sorusundaki paraya bakar kadar para
Zengin godomanin yaninda +50 yasinda kadin gordunuz mu 😀
Para tabiki de başka ne olacak karakter diyen yalan söylüyor zaten
"Karakter ve tip" para bir şekilde gelir kul ölmemiş rızki kesilmezmis
Kadını erkeğini olarak değil de insan olan karaktere bakmalı diye düşünüyorum.
hiç kimse birbirini kandırmasın paraya bakar karakter işi 2000 yıllardan önceydi
erkekler kadında güzelliğe ve akla bakar,
kadınlar erkekte paraya bakar. kadınlar kendisinden fakir erkeğe gitmez ama kendisinden sal_ak veya eğitimsiz erkeğe gider.
Kızlar paraya vakar kadın dediğin karaktere bakar...
insan aç açıkta kalınca anlıyor paranın vazgeçilemez olduğunu kız ya da erkek olmaya gerek yok bunu anlamak için
Kızlar karakter seçmiş erkekler para demiş hahahahaha 😂
İstediği kadar parası olsun, eğer tam bir şerefsizse tahammül edemem. Karakter ve beyni çok önemli.
Bu soruyu çok yanlış yerde soruyorsun, burdaki kızların hepsi tabiki de karaktere bakıyor
Bana baktıklarına göre kesinlikle paraya bakıyorlar diyebiliriz
Ben ki kız arkadaşıma uçan tekme atmış adamım ama hala ayrılmadı benden neden? Çünkü BMW arabam var.
su karakter diyenler neden hep parası olanı seçiyorlar
Karakter yoksa hepsi sıkar ister yakışıklı ister paralı olsun
Kesinnn 😃
söyle diyelım paraya bakan kisi kız değil o ile baslayan.. anladınız o yuzden kızlar karaktere o.. lar paraya bakar
Lafta karakter genelde para
Herkesin bakış açısı farklı. Ayrıca duruma göre de değişiyor fikirler, düşünceler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?