Ben imkanım olduğu sürece eşimi mutlu olması için her şeyi yaparım gezmek dolaşmak ama bu zamanda herşey imkan meselesi asgari ücret alarak ev gecindiren birine ben asla gezmiyoruz diye kızan bir kadına anlayış gosteremem abi zaten o adamın imkanı olsa seni zaten gezdirir hanımlar eslerinize lütfen iyi davranin çök disari çıkıp para yeme derdinde olmayın her şeyin zamanında yapılanı guzel
Bir erkek olarak bensiz bir yere gezmesine karşı çıkacağımı düşünüyorum. İşten dönünce yorgun değilsem, istediği yere gidebiliriz. Öncelik her zaman kadınındır, o ne isterse benim için önemlidir. Fakat dediğim gibi, bensiz hiç bir yere hayır.
Ortamı olsun ama çok çıkmasın evine, eşine yani bana 😜 bağlı olsun. Biz yol arkadaşı, ruh eşi, bir elmanın iki yarısı değil miyiz? Ne yapıyorsak beraber yapalım.
O evden işe işten eve gelip giden eşlerin hani en büyük dikkati biz olacaktık ya o eş illa ki evde kendine yapacak bişey buluyor ve sen sadece çay, kahve hizmeti yapıyorsun.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gezmeyi eğlenmeyi seven sosyal biriyle mi evlenmek istersiniz, evinden işine işinden evine dünyası sadece siz olan biriyle mi?
En İyi Cevaplar