Arzu, karşı konulamayan bir şeydir. Yasak ilişki de bu anlamda insanoğlunun arzusunu cezbeder. Günümüzde çift ilişkilerinde sıklıkla karşılaştığımız sorunlardan en önemlisi sizce yasak aşk neden çekici olur.
Evli bir kadınla ilişki yaşamak başka evli bir erkeğe cazip gelebilir. bunun nedeni kadın da evli olduğu için ve ilişkileri gizli olduğu için kadının erkeğe eşini boşamasi için baskı yapmayacağı olabilir. kendi de evli olduğu için erkeği tehdit etmeyeceği olabilir. istisna durumlar muhakkak vardır ama birkaç kez bazı kişilerden duyduklarım üzerine yazıyorum.
Kendine özgüven verir seni birden fazla kisinin istemesi ve arzulaması duygularını tetikler gönlün resmen eğlenir ve rahatlama gelir biri olmassa biri dersin rahatlık baslar sonra kaybetme korkusunu kaybedersin o olmassa o var zaten der bana yok yok der haz alır
Çekici midir? Değildir. Başta evli olduğunu bilmediğim, kendisinden hoşlanmadığım ama çiçeğim deyişine bittiğim birinin evli olduğunu öğrendiğimde anlık soğudum. Yasak aşk yaşamak istesem çok rahat yaşardım.
Yasak aşk yorar, insanın kendine olan saygısını zedeler, en sonunda da bunalıma sürükler ve mutsuz eder. Aşk-ı Memnu’da anlatılmak istenen buydu zaten.
Aşk duygusu kontrol edilebilir, yönlendirilebilir bir duygudur farkinda degil bir cogumuz. :) Unutamamak, vazgecememek diye bir sey yok mesela tamamen bizim unutmak istmememizle alakali. Aci cekmeyi drami seviyoruz bazilarimiz...
Olabileceğinj soyluyorum ben de. Aşk kontrol edilemez bir duygu degil. Kontrol etmeyi istemeyen ve bunun kontrol edilemez oldugunu dusunenler var cunku islerine oyle geliyor.
En İyi Cevaplar