Ben de haliyle izin veremem. Ancak haşema giyerek girebilirsin dedim.
link
Çok kıskanıyorum. Sizce ne yapmalıyım.
link
Çok kıskanıyorum. Sizce ne yapmalıyım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer şimdik şöyle oluyor...seni kıskanıyo diye giymicek değilde kendisi için giymemsi gerekiyo..onca haram goz...bilmıyorum ya bir kız nasıl giyer o şeyi anlamıyorum çok çok iğrenç bişey ..sen nasıl katlanacaksın hem senin hem okadar erkeğin sevgilini o halde görmesini..anlat erkeklr şöyle düşünür boyle diye..çok ayıp çok
haşama falan yok artıkkkk.. bari şortlu birşey gıysın eteklı bikinilerde var ya da denızde bikini gıysın çıkınca üzerıne pareo alsın... olmaz mı... olur olur kıyamazsn srn sevdıgıne üzmeyın bırbırınıızı basit şeyler bunlar
Kadının özgürlüğüne karışmanı doğru bulmuyorum, kaldı ki bakacak adam ne giyerse giysin bakar o kadına... Bu son derece de normal ayrıca. Önemli olan şey bu değil senin sevgiline güvenmen...
haşema nedir ya yıl 2014 :D
Cevap
9Cevap
ohaa be :D beni sınırlayan birisi ile asla görüşmem, nedir bu kıskançlık ? hayır ama her şeyin bir sınırı var dimi? tamam bir iki kez ayy aşkım şununla konuşma ama dersin, biter yani hatta oldu olucak onu eve hapset öyle sokağa falan çıkamasın? çüş diyorum sadece:DD
Senin sevgilin olacak kıza acıdım şu an. Ya da acımıyorum salak değil ya katlanmasın senin gibi yobaza. Kızı özürlü gibi giydirip denize sokacaksın. Ya da niye yorum yapıyorum ki ben ya, sen haklısın bay bay.
insan sevgilisini kıskandı diye yobazlıkla ne alakası var kıskanmak sevgin gösterisidir
Oha haşema nedir ya saçmalama. En azından mayo giysin. Kıskan da nereye kadar yani, kimse görmesin etmesin istiyosun. Kapatamazsın sonuçta kızı biyere , sonu yok yani. Dediğim gibi, bari mayo giysin..
Çok fazla kıskançlık yaparsan kız sıkılabilir üstelik senden gizli gymeye kalkabilir bu da hoş bir durum değil. Olabildiğince kapalı giyinmesini söylersen ve rica edersen tabi bunu yapacaktır. kızlar kıskançlık dozunu abartan erkekleri sevmezler. Haşema nedir ya.
Çok saçmalıyorsun bence bu durumda az empati kur. Sen o haşemayla yüzebilirmisin ? Yüzersen keyif alabilirmisin ? Sende o zaman denize eşofman beyaz atletle gir.
Tamam kıskanman normal ama haşemayla denize girilir mi, tadı çıkmaz öyle denizin. Fazla abartmayın lütfen
Kızlar karşı çıkıyor özgürlüğüm kısıtlanıyor diye,erkek olsaydınız anlardınız bizim niye kıskanç olduğumuzu,ama verdiğin link dalga geçer gibi ne o öyle,böyle girecekse hiç girmesin
Eğer inat ederse bırak kendi kendine gitsin senden değerli mi ahlaksızlık o bütün erkekler her yerini görecek çok ayıp
çok sert konuşmuşsun böyle durumlar genelde ters teper ve inadına giymek isteyebilir daha kibar ol derim ben
giydirme tabi zaten cart curt kaçırıyor bide bikiniyle üşütürse vay senin haline :))
saçmalıyosun kardeşim bende aşırı kıskançtım çok sıkma ürkütme ceylanı
Hahah saçmalama ya siz yakında ayrılırsınız özgürlüğünü bu kadar kıstlarsan
Bayanlar plajına gidebilir.
Ben hıcbır sekılde ızın veremem
bak çok sıkma kaçar gider elinden.
bıktık sizden trollcanlar..
osurursa kabarcıklar belli olmasın diyemi :D :d :D
la yeter trollediğiniz bea :S
yıl 2014 ve haşema :/
seven erkek kıskanır
kıskananda kapatır)
giysin tabi.