Arkadaş vasıtasıyla kıza sevdiğimi söyledim verdiği cevaptan ne anlamalıyım umuz var mı sizce çok seviyorum?

Sevdiğim kızın yüzüme karşı reddetmesini kaldıramayacağım ve bu aralar kimseyle sevgili olmak istemedigini duyduğum için arkadaşa kızla konuşmasını söyledim. Gerçekten kızı görüpte canım yanmasa olayları akışına bırakıp uygun zamanı beklerdim ama dayanamadım.
Arkadaş kızla konuştuktan sonra ne dedi dedim. İlk istemiyor galiba kanka dedi. Tam ne söyledi dedim şu mesajı yazdı: "kim olduğunu sordu ismini söyledim bizim bölümde gündüzcü dedim. yani araya kimseyi koymasın konusacaksa gelsin kendisi konuşsun dedi ama ne bileyim ben istemiyorum aslında kimseyi dedi." Kız benim kim olduğumu kesin almamıştır eminim bu konuda çünkü nerede görsem uzun süre gözlerine bakıyordum farkında. Arkadaş bana ne yapacağımı sordu. Bende "seviyorum ama umutta yok gibi yüzüme karşı sevmediğini söylerse gururum kırılır gidip konuşamam Çok seviyorum acida çekiyorum ne yapsam bilmiyorum dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Uppp
Güncellemeler
+1 yıl
Up222
Arkadaş vasıtasıyla kıza sevdiğimi söyledim verdiği cevaptan ne anlamalıyım umuz var mı sizce çok seviyorum?