(Gelemem gelemem), Gelemezsin ki zaten anında (Yok bilemem), Biliyordun ya her şeyi zamanında (Sevemem sevemem), Seviyorum demiştin sonralardan Sevemedin yüreğinin gücü yetmemiş aslında Sen sevmeyi nereden bileceksin Sevmek senin neyine Sevmek yürek ister bilir misin Var mı o yürek sende?
Şu sıralar kendime söylediğim sözlerden birisi. İnsan karşısındakine ne hissederse hissetsin bazen eskiden yaşadıkları sütü bırak yoğurttan bile ağzı yanmasına sebep olabilir. Zira yaşananlar değil yaşatanlardır suçlusu. Onda da yoksa suç söyle bu lanet suç kaderde mi yoksa bende ve bunu kendine diyenlerde mi? İlginç bir strateji...
Ben bunu anlayamıyorum. Birlikte vakit geçirip gülüp eğlenip ağlamışsak aradan geçen zaman bir şeyleri yok etmişse ve totelde o kadar da sevmediğini anlamışsa bu onun yüreğinin kusurlu olduğunu göstermez ki.
İnsan değişiyor, duygular değişiyor. Beni sevmedi diye kızamam kimseye, zaten sevilesi bir yapım da yok
Hastanede elimi tutup yanımda duran Yeşil Eriğim'e "Beni sakın bırakma! Sen ömrüm boyunca hiç gitme emi." demiştim. O'da bana cevap olarak "Hiçbir zaman gitmiycem. Ben hep seninim!" diye karşılık vermişti.
@ülkü06 Bazen birini sevmen için doğru zamanda doğru yerde olması yeterlidir. Asıl soru şu Yanlış kişi doğru zamanda doğru yerdeyse ve sevdiysen bu mu daha değerlidir. Yoksa doğru kişi yanlış zaman ve yanlış yerdeyse bütün bu negatiflik içinde "onu" doğruyu sevmekte devam etmek mi gerekir? Peki biz ademoğulları bu iki durumun ayırımını yapabiliyor muyuz? Bazen kısmetse el getirir yel getirir sel getirir. Bazen de ne yaparsan yap el götürür yel götürür sel götürür... Gider işte!..
En İyi Cevaplar