Medyum ali gürses'e geri döndürme büyüsü yaptırıp sonuç alan varmı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunda bir şey yapan varsa aklı kıttır. adam muska gibi bir şey gönderiyor bazı şeyler gönderiyor diyor ben bunları yaptım yok ye iç üstünde taşı. verdiği süre bittiğinde yok muska ile tuvalete gittin. yok muska ile kızlara baktın yık muskayı düşürdün felan filan ikinci kez para istedi yenilemem gerek dedi yine gönderdim. daha dikkatli davrandım yine yok sonra yine para istedi başka bir şey yapcam dedi gönderdim yine olmadı en son görülmek istediğimde her yerden beni engellemişti bir daha da ulaşamadım 10 bin paramı yedi
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa şöyle şeyler yonayın bırakın bu işleri Cinler ile oyun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO adamla ilgili hiç iyi şeyler söylemiyolar
26 Yorumla- +1 yıl
Bugün verdiği süre doldu hiçbir şey olmadı mail de attım cevap yok lanet ediyorum şu an
- +1 yıl
@Nanuka sonuç ne?
- +1 yıl
@Nanuka halen olmadımı dönüş
- +1 yıl
@Nanuka sonuç aldınız ı?
- +1 yıl
@Nanuka Ali gursesemi yaptırdın lütfen cevap bekliyorum bende yaptirdim
- +1 yıl
@bilmemneeğ hala bi sonuç alamadınız mı acaba? Birde ne yaptırdınız
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Merhaba arkadaslar. Benim sorunum ortada hicbir sorun yokken bir anda soguyup uzaklasan ve ayrilma karari alan sevgilimdi tam 4 sene beraberdik ve hicbir sorunumuz da yoktu evlilik planlari yaparken bir anda boyle bir durum yasanmasi beni cok endiselendirdi ve hic inanamadim buyu yapildigindan suphelenmeye basladim ve son care olarak da bunu ogrenmek icin Ali Gurses Hocaya bakim yaptirdim ancak kendisine hicbir bilgi vermedim sadece ad soyad dogum tarihi ve anne adlarimizi aldi. Sonrasinda suphelerimdeki gibi adamin uzerinde buyu oldugunu soyledi bana ve tam da bu degisimlerin oldugu donemi isaret etti tarih olarak ve gecmisimizle ilgili de bircok sey soyledi. Normalde bu tur seylere inanmayan biri olarak kendisine guvendim ve ne yapilmasi gerekiyorsa yapilmasini istedim oncelikle buyunun bozulmasi icin bir muska hazirlayip bana Almanya’ya yolladi ekspres yolladigi icin 2 gunde geldi gonderdikten sonra ve talimatina gore kullanmaya basladim. Son gunlere kadar hicbir gelisme olmamisken gercekten de verdigi surenin son 3 gununde muthis degisimler yasandi ve adam hicbir sey olmamis gibi geri donup ozur diledi ve yaptiklarindan pisman oldugunu soyleyip evlilik icin tarihi ne zaman alacagimizi sormaya basladi. O kadar cok dolandirilan insan olmus ki hoca ararken aslinda arastirirsaniz dolandirilmaniz cok zor ancak insanimiz cok cahil maalesef ben sadece internetten arastirarak ve hesap bilgilerinin kendisine ait olup olmadigina bakarak Ali Hoca’yi buldum ve sonuc soyledigim gibi. Umarim benzer sorundaki arkadaslara da yardimci olur bu yorumum.
53 Yorumla- +1 yıl
3 gün boyunca Ali gürsesi iyice arastirdim.
Onun birtane sayfasina bir Kiz yorum atmisti bir sene önce.
Bende o yorumu bulup o kiza faceden yazip sordum acaba ozamanlar islem yaptirdimi diye. Aldigim cevapta kendisinin basta islem yapmak istedigini fakkat arkadasi bir sonuc almayinca vaz gectigini yazdi.
Sonra internet sayfanarinda gözüme carpan Ali gürses hakkinda bir negativ yorum bulamamamdi.
Buda kafami karistirmadi degil.
Ayrica tüm yorumlarda ayni yukardaki gibi uzun uzun anlatilmis.
En sonunda burdan bille 2-3 kisinin ayni yorumu kopyalayip yazdigini gördüm.
Günahini almak istemem ama bencede Bu isde gariplik var. - +1 yıl
Sen yine akilli ciktin Profilini gizlemissin yoksa seninde B... ortaya cikarirdim.
- +1 yıl
@Kynsn01 Bende atamiyorum
+1 yılAnkara Beypazarı ilçesi yaziyor. Zaten para da Beypazarı şube hesabına gönderiliyor. Beypazarı küçük bir ilçe. Eğer 50 yıl gizlenerek mağarada yaşamadıysa Beypazarinda böyle bir arkadaş tanıyan yok. Bir kaç kişinin yorumu şu şekilde Böyle biri olsa kesin bilinir. Ama bilen taniyan yok. Birde sitesinde fark edildim. Önce Çevreme yardimci oldum. Sonra biri bana site açtı ulaşabildiğim kişilere yardım etmek için çalışıyorum diyor. Ama tanıyan yok. Hangi çevreye yardımcı olduysa bilmiyorum artık
714 Yorumla- +1 yıl
yaptırdınızmı işlem sonuç ne
- +1 yıl
@esraa1983 tabikide hiç birsey olmadı. Tıkanmış falan filan. Bir sinirle internette olumlu şeyler görünce gönderdik parayi. Biraz araştırsaymışim zaten hemen belli oluyor ne olduğu.
- +1 yıl
bana gelen kargo İzmir kemalpaşa diyordu adres
- +1 yıl
@esraa1983 ever İzmir'e bir kargo şubesine gönderiyorsun birsey istediyse. İşlemin neydi bilmiyorum. Oda o kargo şubesinden gonderiyor. Ev adresi olmuyor
- +1 yıl
aşkla bağlama vefki
- +1 yıl
@esraa1983 ben vefk yaptirmistim onda bir tane dua verdi hava kararınca 12 den önce oku dedi
- +1 yıl
vefkim yeni geldi ama uygulamaya taşımaya başlamadım bana reglide takmıcaksınb alkol içmiceksin cünüp gezmiceksin hep abdestli taşıcaksın ıslatmıcaksın bel yukarsına takıcaksın kırmızı kumaşa saracaksın kesinlikle alkol içmiceksin diye talimatlar verdi
- +1 yıl
Bir yol olmadı. Papaz büyüsü %100 dedi kesin mi dedim. Kesin dedi. İlk 2 hafta duadır başka son hafta duası başka. Zaten zor yetişiyor. Gece 12 ile 2 arası başka bir dua. Net hepsini tam yaptım.
- +1 yıl
Moralini bozmak istemezdim ama taşıma bile. Birde ona dikkat edecem diye hareketlerin kısıtlanıyor birde 21 gün beklenti içine giriyorsun.
Vefk te birde yazmış ya bir gün bile çok önemli talimatlara tam uyun diye. Hay allahim. Ben araştırmadan ona okadar parayo nasıl verim kendime şaşıyorum - +1 yıl
evet o duayı banada verdi işte ben o uygulamalara geçmedim regli oldum için yalansa hiç uygulamayım bide korkuyorum cinler musallat olur mu diye büyümüş bu bana büyü değil asla dedi bir medyumada enerji çalışması yaptırdım adamın aşkı canlansın benle ilgili kötü anıları unutsun diye ordada dolandırıldım
- +1 yıl
@esraa1983 dolandirilmamak imkansız
- +1 yıl
Gerçekten dolandırıldık mı bende yeni başladım çalışmaya kargonun gelmesini bekliyorum
- +1 yıl
@Yeni001 dolandirilmadin ki ben Ali hoca ile daha önce calismis birisiyim. Kaldı yaklaşık 2 senedir kendisini tanıyorum bazı arkadaşlar beypezarinda tanımadığını iddia ediyor öyle bir şey yok kime gidip sorarsanız kapısına kadar tarif eder. kendim Ankara 'da ikamet ediyorumburada havas ilminin tesir gücünden dahi anlamayan 3 5 tane zibidiye aldırmayın. Kaldı kendisi en başta söylüyor çalışmanın okunup tarafınıza teslim edilmesi 1 haftayı alıyor ki ben kendisine çalışma yaptırmış idim büyü bozumu ile alakalı her şeyi harfi harfine uyguladım iyi sonuç aldım bu arada her şeyi hocadan bekleyemeceksiniz Allah'ın dediği olur. Bilip bilmeden araştırmadan komik yorumlar yazmayın
- +1 yıl
@Prosefor bence sen komik yorumlar yapıyorsun. Bende Ankara'da oturuyorum. Kesinlikle kimsenin tanıdığı falan yok. Birazdan beypazarinda olacam kime sorayım evine kadar götürecek beni. Bak insanların parasını gasp ediyordunuz. Bir beklentiye giriyorlar. Bari dalga geçmeyi bırakın
bende Ali Gürses e aşk ve bolluk bereket için vefk yaptırdım.. internetteki yorumları görerek fakat 8. gün düşürdüm bir an ve alıp bismillah çekip yeniden astım ve ona mail attım bana artık etkisi yok onun gidip yakabilirsin diye yazmış. yenisi içinde para istedi.. iyi de kargoda hiç mi düşmedi bu vefkler hatta ben şirket adresimi verdiğim için üzerinden birçok kargoyu almak zorunda kalmıştım ona ulaşabilmek için. kendisine bu kargo olayını yazdım haber bekliyorum zaten şu an özel sebeplerden ara verdim. işe yarıyor mu şu an bir şey diyemiyorum sadece rüyalarım haberci rüyalar niteliğinde.. gelişme olursa buradan yazarım.
18 Yorumla- +1 yıl
bir gelişme yaşadın mı
- +1 yıl
Herhangi bir gelişme yaşadınız mı?
- +1 yıl
@berfu07650765 test ettim onayladım. İşlemlerinde bir yol olmuyor
- +1 yıl
@farketmez11 aynen bide onlarca site açmış allahın pislikleri
- +1 yıl
@farketmez11 peki talimatlara uydunuzmu bana bissürü talimat verdi
- +1 yıl
@esraa1983 senin işlemin neydi
- +1 yıl
sonuç?
- +1 yıl
@esraa1983 ne sonucu?
Ben yaptırdım güya işlem tutmazsa diye ücretsiz yeni işlem yapacak adama vefk yanlışlıkla yere düşünce ulaştım. Vekfin bozulduğunu yeni vefk için yeniden para göndermemi istedi. E bu vefk bana kargo ile gelirken yere atilmadı mi hiç acaba.
İnternetteki olumlu yorumlara kanmayın. Olumlu yorum yazan sitelere olumsuz yorum yazdım hiçbiri onaylanmadı, yani adam siteleri kendi yönetiyor.411 Yorumla- +1 yıl
Bnce yalan konusma ali hoca ck buyuk bi medyum sen olmasan senden ck musterisi var bende vefk yaptirdim ve su deydirdigim icin etkisi bozuldu ama yavas yavas etkisi olmaya baslamisti su deyince bozuldunu soyledi bana tekrar ücretsiz olarak vefki yeniledii bn 3 senir bu isin icindeyim ve arastirmadigim yer kalmadi ali hoca butun sitelerde olumlu yorum vardi onu sevmeyip karalayanlar olumsuz yorum yapiyolar ama size tavsiyem papaz buyusu yaptirin oo ck iyi ve en iyisi
- +1 yıl
@gunestekınsoy12 sen buldun mu acaba
- +1 yıl
@Calpyso Sakin burdakilere güvenme
- +1 yıl
@Liyanliyan birini buldunuz mu
- +1 yıl
@Beyzagzlkaya Hadi be Hepiniz cetesiniz. Internetteki tüm yorumlar hepsi sahte.
- +1 yıl
@Beyzagzlkaya benimde 8. Günüm ve düşürdüm ! Baya mailde de yazdı artık geçersiz ve yenisi de parayla diye.. Google yazdım bir çok medyum ya da hoca düşünce bir şey olmaz ancak bilerek atılırsa üzerine basılırsa geçersiz olur diye. Hatta Ali Gürses e de yazdım kargoda da düşüyor o zaman neden bir şey olmuyor diye ama cevap vermedi mailime.. ben 2 vefk yaptırdım az para değil..
- +1 yıl
@Beyzagzlkaya papaz büyüsü yaptırdın mı sen
- +1 yıl
Bulan oldu mu. Sonuç alan?
- +1 yıl
@jewelozzy aklı olan o adama işlem yaptırmaz ben 200 tl ile kurtuldum az kalsın 6k lık işlem yapacaktım
- +1 yıl
@berfu07650765 yaptigi işlemini süresi doldu. Olumlu tek gelişme yok. Hatta başladığım zamanki durumdan daha kötü şu an
- +1 yıl
o kadar haklısın ki biz bos yere inandık güvendik ne paralar verdik, doğru dürüst birini hala bulamadık üstelik
Ben medyum Ali gürsese vefk yaptırdım sonuç alamadım
66 Yorumla- +1 yıl
Ben de Papaz yaptırdım sonuç alamadım. Okumaları eksik yaptın diyor. Kazıkladım seni demiyor da
- +1 yıl
Gerçekten sonuç alamadın mı
- +1 yıl
@Nanuka 😂😂😂koptum valla😁😁
- +1 yıl
@Nanuka bende 8. Günümdeyim offf.. Desene kazıklandım..
- +1 yıl
@merakli_kiz24 başka bir gerçek hoca bilebildiniz mi? peki Boşanma arefesindeyim varsa yardımcı olun lütfen
- +1 yıl
@jewelozzy bi sonuç aldınız mı lütfen yaa cevap verinnnm
+1 yıl@Canyüceliz hayir boşa gitti param cevap bile vermiyor
00 YorumlaHepsi yalan sakın inanmayın yorumlar sözde haber yazısı sayfaları kendileri yazıp çizip kandırıyorlar intertteki bütün medyumlar para peşinde.
110 YorumlaBende yeni calismaya basladim Ali Gurses’le. Kargomu bekliyorum. Eger kargom gelir de islem tutarsa buradan bildirecegim. Bazi yerlerde sahtekar demisler, bazi yerlerde calismalarinin tuttugunu. Bakalim neler olacak bende.
07 Yorumla- +1 yıl
sonuç ne oldu
- +1 yıl
Evet bende çok kararsız kaldım hep başka medyumlari gömmüşler Ali hocada Ali hoca yazmışlar saatlerce ilgilendi vs diye kesin çözüm aldınız mı acaba?
- +1 yıl
@Besiktas2021 ya inanmayin burdakilere hepsi yalan.
- +1 yıl
Sonuç ne oldu
- +1 yıl
Sonuç ne
- +1 yıl
Cevap yazmamışsın ama sonuç ne oldu?
- +1 yıl
sakın bekleme full yalan
+1 yılKasım 2020 de evlilik için vefk yaptırdm hiç etkisi olmadı. ocaktada ayrıldk hatta.. 1.000 tl me yazık oldu hayallerimi hiç saymıyorum bile...
22 Yorumla- +1 yıl
Hangi hocaya yaptırdınız Ali hocayami
- +1 yıl
@Elela sizin sonucunuz nedir lütfen cevap verin biriniz yaa
Merhaba ali hocadan olumlu sonuc alan var mı bugun 30 gun oldu ama hıc bır etki olmadı lütfen ask ve baglama vefki yaptıran arkadaslar tutan varsa yazsın
02 Yorumla- +1 yıl
Sizin sonucunuz ne oldu
- +1 yıl
@UmutttttUmut siz yaptırdınız mı
Ben yaptırıyorum ama daha yeni. Bazı yerlerde olumlu yazıyor bazı yerlerde olumsuz AnlamAdım. Büyün siteler taraflı. Buraya yeni üye oldum. Sen işlem yaptırdın mı
05 Yorumla- +1 yıl
Sonuc nedir?
- +1 yıl
Sonuç ne oldu
- +1 yıl
@Ece1934 ece işlem yaptırdın mı sen ben başladım 5. gun yaptirdiysan bi bilgi verirmisn
- +1 yıl
Sonuç alan oldu mu
- +1 yıl
@Beklicez33 merhaba sonuç aldınız mı acaba bilgi verebilir misin bende yeni başladım
İşlem yaptıranlar olarak toplanıp konuşsak çok iyi olur bem de işlem yaptırdım ve cidden aşırı kuşkuya düştüm
26 Yorumla- +1 yıl
sonuc aldınız mi?
- +1 yıl
Sonucun nedir merak ettim
- +1 yıl
Hangi hocaya işlem yaptırdınız etkisini gördün mü?
- +1 yıl
@merakli_kiz24 hayır inanmayın sakın Ali Gürses miskalari kırmızı fotokopiden
- +1 yıl
@feyzannur vallami
- +1 yıl
Sonuç ne oldu?
bende yaptırdım yeni geldi vefk ama daha işleme başlamadım özel günümdeyim yaptıran sonuç alan oldumu yorumlara kandım
12 Yorumla- +1 yıl
Merhaba sonuç aldınız mı
Bende yeni başladım kargo bekliyorum 😕 - +1 yıl
Sonuç alabildiniz mi acaba?
+1 yılAli gürses hoca'dan olumlu ya da olumsuz alan arkadaşlar rica etsem yazabilir mi lütfen?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanmayın böyle şeylere
416 Yorumla- +1 yıl
Siz islem yaptirdinizmi ona
Cevap sahibi+1 yıl@Liyanliyan evet paramı aldı engelledi
- +1 yıl
Cocuk kisi onun adini kullanip Milleti kandiriyormus.
Sen dogru kisiye yazdigina eminmisin?
Yane yaptigi Hic bir islem tutmuyormu?
Cevap sahibi+1 yıl@Liyanliyan evet doğru kişiden bahsediyorum
- +1 yıl
Insanmi Bu Ya.
Milletin caresizligini nasil kullanirlar.
Bide her yerde Iyi yorum okudum onun hakkinda.
Ama Benim bir tanidigim ona papaz büyüsü yaptirmis tutmus. O yüzden sastim.
Demekki Adam kötülüge calisiyormus.
Cevap sahibi+1 yıl@Liyanliyan inan bilmiyorum çok kişi madur olmuş çok kişiden duydum
- +1 yıl
Ya Bu Millet Bize yapinca buluyorda biz bir bozmak icin bille bulamiyoruz.
- +1 yıl
@Liyanliyan Kesinlikle bize yapılan büyüler tutuyor ama biz büyüyü bozdurmak için dahi hoca bulamıyoruz
- +1 yıl
@nlyylmzzz siz güvenilir bi hoca bulabildiniz mi acaba
- +1 yıl
@Liyanliyan o kim peki belki o cozer buyuyu nasil ulasiriz
- +1 yıl
@Zynpyld burdan kimseye güvenip parani yollama. Hepsi uydurma. Eger gereckten Bir sorunun varsa buldugum Bir Hoca var para almaz. Ama büyüde yapmaz
- +1 yıl
@Liyanliyan kim peki hoca
- +1 yıl
@Liyanliyan bulduğunuz hocanın bilgisini verebilirmisiniz
- +1 yıl
Kimden ne duydun kimsenin Ali hoca hakkında mağdur olduğu yok Ali hocanim yaptığı çalışmalar oldukça tesirlidir sağlamdır kendisi ile çalışmış birisi olarak söylüyorum kaldı nette hangi platformu inceleseniz bile Ali hoca hakkında en ufak bir şikayet duymazsiniz kaldı ben daha önce işlem yaptırmadan önce Ali hoca ile çalışanlara danıştım çoğunluğu memnun kaldıklarını söylediler bende kendisi ile çalıştım öyle 2de bir isim hat numara değiştiren sahte hocalarla karıştırmayın evet bazı şeylerin çözümü için Allah'ın takdiri ile manevi alemde cozumu vardır. Çoğu arkadaş bunları algiyamadigi için boş konuşuyor
- +1 yıl
@Liyanliyan yardımcı olabilir misinn
- +1 yıl
@Liyanliyan yardımcı olur musunn
+1 yılÜfürükçü cafere söyledim yapmıştı bikere
00 Yorumla
+1 yılfull yalan dolan !!!
20 YorumlaAli gürsese vefk yaptırıp sonuc alan var mı
00 Yorumla
+1 yılO kim
10 YorumlaBen yeni yaptırdım
016 Yorumla- +1 yıl
Sonuçları dediği sürede mi aldın peki
- +1 yıl
@Nanuka 4. gunum bıttı bugun.. senın kacıncı gunun
- +1 yıl
9. gün. Okumalara zorunlu ara verdim 3 gün sonra tekrar başlayacağım zaten 21 gün süre vermişti ama şimdilik hiçbir gelişme yok. Sen de Papaz mı yaptırdın
- +1 yıl
@Nanuka benımkısı papaz degıl vefk yaptırdım..2. haftadan sonra baslıyor etkısı oyle dedı.. bılmıyorum burdakı yorumlara ınanırsam hic umudum yook
- +1 yıl
Var mı bir gelişme
- +1 yıl
@Nanuka merhaba bir gelişme oldu mu acaba
- +1 yıl
Sonuç ne oldu?
- +1 yıl
sonuç ne oldu
- +1 yıl
@Nanuka işleminizin sonucu ne oldu bilgi verirmişiniz bende başladım bugün 5. Günüm hiç bi gelişme yok
- +1 yıl
Merhaba, sonuç aldımız mı? Ben de yaptırdım ama gelişme yok henüz.. sizin ne oldu @nanuka
- +1 yıl
@Nanuka Bu adam papaz buyusunden anlamıyor hep yalan bi de dünyanın okumasını veriyor her gece her gece
- +1 yıl
@Özgeee24 tam olarak öyle. Okumaları yapabilirsen de sonuç olmuyor zaten. Şimdi tekrarlayalım. Sen yanlış ya da eksik yapmışsındır diyor.
- +1 yıl
@farketmez11 bi sonuç alabildiniz mi?
- +1 yıl
@Özgeee24 bi sonuç alabildiniz mi?
- +1 yıl
@Fullfondip bi sonuç alabildiniz mi?
- +1 yıl
@Beklicez33 bi sonuç alabildiniz mi?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılınanama
10 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Medyum Ali Gürses'e geri döndürme büyüsü yaptırıp sonuç alan var mı?
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne