Nisanlim beni denemis, bu normalmi? icerigi okuyun lutfen

Nisanlimla fazla tanisamadik, biraz gorucu usulu gibi oldu, 2 aydir nisanliyiz, aslinda cok memnunum, bu yasima kadar konustugum kisiler oldu ama deger veren olmadi. Simdi cok farkli, nisanlim beni onemsedigini cok belli ediyor birbirimizi seviyoruz, yanliz tabiki hergun farkli huylarimizi kesfediyoruz, ikimizde yeri geldiginde hemen patlayan ve sinirli kisileriz, oda bende altta kalmayi sevmiyoruz. tartismalar biraz firtinali geciyor...

Bunun disinda nisanlim beni ilk 1 ay denemis, ne kadar hemen kendimi ona veriyorum, mesela optugunde karsilik veriyormuyum boyle seyler, hic azarlayip bana dokunma falan demedim, ileriye tabiki gitmedik, ama onun benden beklentisi yinede bir kiz olarak biraz daha kendini koruyan hemen kendini kaptirmayan biri olmam. bende oyle olmayinca bir ay boyunca bunlari dusunmus ve dun anlatti bana, sanki biraz tecrubeli gibiymisim. bu kafasina takinti olmus, soyleyim bil istedim dedi, gozunde artik 100 degilmisim, bundan sonra cok farkli olacagim kesin, beni dun uzdu sonra dayanamadi gonlumu almaya calisti, bana bagli oldugu cok belli bu yuzden seviyorum zaten onu, ama boyle test gibi seyler uygulamasi benim kalbimi cok kirdi,şu ankonusmuyorum. lutfen fikir verirmisiniz?
Nisanlim beni denemis, bu normalmi? icerigi okuyun lutfen