Kızlar böceklerden korktugunuz ıcın mı ezmıyorsunuz yoksa acıdıgınız ıcın mi
Korkar tiksinirim
Acırım kıyamam
Ben eziyorum görünce
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben acıdığımdan için ezmem neden öldüreyim ki yani bir canlıyı bana ne zararı var :(
kıyamam ki
anneee diye bağırırım annem alır ve atar onu dışarıya
ben bazen böcek toplayıp teker teker eziyorum bazen üstüne oturup aşırı zevkli oluyor zevk suyum boceklerin üstüne akıyor hamur gibi oluyorlar üstüne otururken ama kalçam kirlenmesin diye poşetin içinde yapıyorum ayakkabımda kirlenmesin diye poşet geçiriyorum bazen çıplak ayakla poşet giydirip hissetmek istiyorum
@Cagrıulug gel bu benim hesabım mailini unuttum bu benim hesabım
merhaba bakar mısın konuşmamız lazım Instagram telegram iletişime geçebileceğim sana yazabileceğim bir yer var mı
@CeylinBalci bakar mısınnn heyy sana yazabileceğim bir yer var mı?
@CeylinBalci görürsen istek at Instagramim bu dexter.0309 Instagram istemessen telegramda olur yaz burdan
Ya ben böcek görünce eski sevgilim gibi hayal ediyorum sonra ayağımı koyup dokunduruyorum yavaşça eziyorum o çatırt sesi çok hoşuma gidiyo
Eski sevgilim gibi hayal ettiğimde oldu kendi dünyamı renklendirmek için ayaklarımın altında ezilmesinide severim
Kani ayakkabima bulasir ayakkabim kirlenir o yuzden ezmiorum:)
topuklu ayakkabın benden sen masraf yapmaa :D bsıyo musun :D
topuguylaa mı ön tarafıyla mı :D:D
ez geç zevkinden önemli değil tatlım😍
takip isteği atarmisin
Topuklu ayakkabı mı gel toplu katliam yapalım ayakkabı benden
@CeylinBalci ya bi bak artık
Cevap
2Cevap
Ben catir cutur eziyorum :D bazen sabahlari kaldirimda karafatma goruyorum hemen eziyorum. Birinin yanik attigi sigaralarida hemen gider ezerim.
en iyi cvba en uygun sensin :D:D:D ezmeyı sevıyosun galıba :D
Kucukken hep birlikte para toplayip catapat aliyoduk korkuyolardi cekilin ben ezicem diyip surtuyordum ayakkabiyi nirvana :D
Bide kampa gidiyoruz herkes orumcekten korkuyo aliyorum elime tuvalet kagidi tek tek avuclayip olduruyorum herkes huzurla uyuyor :D
Reankarnasyon varsa niye bize ugramadi moruk derim ezerim
ezme dısında yöntemlerın var mıyakma bogma hapsetme vs ::DD
Kucukken karinca yiyordum mideye hapsetme sonra bogarak midede oldurme olabilir :D bide bir arkadasim vardi erkek sokakta bocek gorunce oldurup dondurma sapiyla icini inceliyorduk her sey biyoloji icin :D
çakmaklaa karıncaa yakanlar var :D
Yakmadim ama makasla bacaklarini kesip acaba nasil yuruyecek diye kontrol ediyordum ama cocukluk onlar simdi yapmam
artık ezerim diosun :D
Bi fikra var. Cocuk anneyle babasina gidip cocuk nasil oluyor diye sormus onlarda seker gormus sekeri yastiginin altina koyuyorsun oluyor demisler. Cocukta o gece almis koymus sabah uyanmis bir bakmis bir suru karinca ailesi gelmis cabuk oldur demis. Cocukta olmaz demis niye demisler ana yuregi demis. Neyse ben uyuyorum iyi geceler :D
Bende öyle valla😂
@siyahgokkusagi bakar mısın sana ulaşabileceğim bir her var mı
böcek gördüğümde böceği değilde kendimi camdan atıyorum soran..:///
bu hangi şık :D
ne güzel bu konuya değindin niye eziyoruz ki o garip hayvanları bize bir zararı dokunmadığı sürece ben ezmem ve bundan sonra onları alıp aşağıda ki arkadaşın dediği gibi bahçeye koyarım.
Aciyorum bir okadar da tiksinirim
Ama acima yogunlukta onlar.bile.bize hesap soracak bir.gunah eksik kalsin
Ayy kıyamam ki.. geçen örümceği yanlışlıkla süpürgeye çektim akşama kadar düşündüm gece rüyama girdi :(
Acırım ezemem şayet evdeysede yakalayip disari birakirim :)
Hiç acımam alırım terliği hop ezerim :)
Allah'da beni gerçek dünyada hop diye ezer :P
hamam böceği falan da ezıyon mu :D
Önce iğrenirim ama sonra bir havleyle ezerim herhalde :)
topuguyla mı ön kısmıyla mı :D:D
Valla o an elime ne geçerse :)
benim nicki merak edip google görsellerde aratanlar sövüyo genelde usta :D Sevmiyolar sanırım
acıdığım ıcınnnnnnnnnnnnnnnnnnn yazık onlarında canı var ustume ustume gelırse belkı ezerım
evdeyse alıp dışarı atıyorum. dışarda dokunmuyorum.
Bazıları böcek yerine seni tercih ediyordur belki de, böceklerin de canı var.
Benim kız arkadaşım çat diye ezer.
Korkusu yok garip. Rkajshhs
Ayakkabım kirlenmesin diye ezmem :DD
hamam böceğii ? :D
ayakkabın benden topuklu verıyorum sana bascan mı :D
Bak şimdi, eğer evdeysek böcek ölüsü temizleyemem. Enkazı yapıştığı yerden kaldırırken kusarım falan. Midem kaldırmaz yani, o yüzden suda boğma, ya da hapsetme şeklinde muamele uygularım, eğer bunların hiçbiri mümkün değilse, terlikle yapıştırırım ama enkazı kaldıracak birini bekleyene kadar o odaya girmem. Not: Örümleri öldürmem, severim onları. Bizim buradaki örümcekler çok havalı, öyle tavan örümceği gibi değil :DDD
ezmek dısında yontem arıyosun demek :D:D yakma da efsane cesett kalmıyo :D kaynar su dökme en etkilisi çakmak yoksa :D:D ?
kolonya napıyo ? sen yaktın mı hiç :D
Her canlı yasamayı hak eder
tehlikesi yoksa ezmem balkona bırakırım.
ben alıp bahçeye koyuyorum
Ben sineklere bile kıyamam :/
korkup kaçıyorum direk
Ezerim affım olmaz :)
hamam böceği :D?
B: Acırım kıyamam
Korkar tiksinirim.
Korktuğum için
B: Acırım kıyamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?