Evde köle gibiyim?

Merhaba arkadaslar. yine dertlendim sizlere soruyum dedim. Mutlu davranip, kabullendim saniyorum olmuyor en cokta adetimin yaklastigi günler kadin oldugumu mi daha fazla anliyorum, yoksa hormonlarla ilgili mi bilmiyorum cok dertlenip tekrar cözümler ariyorum, hayat böyle devam edemez diyorum 27yasindayim 4yillik evliyim 23 yasimdan beridir doyurucu bir iliski yasamadim doyuruculugu bir yana baslarda 2-3 ayda bir yaklasirdi benim israrimla simdi ben de yaklasmiyorum 5ay sonra birlikte olduk oteldeyken. Simdi yine 2ay olucak hic orali degil. Birlikte ne kadar vakit gecirisek gecirelim hic fark etmiyor dokunmuyor bana. diyeceksiniz bakimsizsin belki , kilolusun, dikkat etmiyorsun falan filan. Cok güzel vücpt hatlarim var cocuk dogurmama ragmen karin , sarkma falan hic bisey yok bazen kendi vücuduma cok aciyorum bosuna ziyan oluyor diye. Bazen nefret ediyorum esimden bu yüzden. Ama yok kac kere konustuysam fayda etmedi. Her seferinde bir bahane. Baskasi var desem, o da yok gibi..2ay izni var calismiyor evde, bizsiz bir yere gitmiyor ama yok yine yaklasmiyor. Sorunu var desem birlikte oldugumuz zaman bisey fark etmiyorum. Neden böyle ne yPa bilirim bilmiyorum. Düsüncelerinizi paylasirsaniz, ne yapmam gerektigink. Kendimk evde artk köle gibi görüyorum. onun evinde yasayip, cocuklarina, evine bakan biri gibi. Para isine de karistirmaz beni. Harclik verir bana. Ne istersem o alir. Ona sormadan hic bisey alamam
Evde köle gibiyim?