çıkma teklifi etmeyi düşünüyorsunuz fakat:
arayış içinde değilim hayırlısı diyen kıza ne tepki verirsiniz ?
arayış içinde değilim hayırlısı diyen kıza ne tepki verirsiniz ?
kimseyi aramıyorum seven erkek gelir alır tripleri. kelimeler kifayetsiz kaldı
Mektup yollasak :)
ama böyle garip tepki vermiş ki mektup romantizminden anlar mı bilmiyorum.ters tepebilir
Hıı.Git Yoluna Çık Kahve İçelim De mi ? Diyorsun.
bence karşısına direk çıkmalı onu inandırmalı doğru kişinin sen olduğunu anlamalı
Ufak bir tüyo alsam Sizlerden.
önce karşısına çıkardım biryerlerden ama dikdik bakmazdım öyle. ortak arkadaşlar var mı
Var.Ama ben bu kızla nerdeyse 6 senedir yüzyüze görüşmedim ya cepten ya face.
sen biraz kendini belli et. faceten filan beğen bişiler yap. sonra ortak arkadaşları devreye sok güvendiğin birini
Ben Gidip Kapısının Önüne Dikilsem Ve Arayıp Kendisiyle Konuşmak İstediğmi Söylesem.Zaten Anlar Fakat Cesaretimden Etkilenirmi ?
ailesi varsa kızın kapıya dikilme hoş olmaz... sen biraz kendini göster ona facete filan daha sonra yüzyüze konuş. çiçeklerle filan git boş boş olmaz
Sınavadan Sonraki gün Gidip yanına durumumu anlatıcam.İster inanır ister inanmaz.
ne güzel iştee inanır ama ne tepki verir bilemem.
Niye tepki vericeksin kız istemiyor
Hayır Sorum Şuydu.
Erkek Arkadaşın Nasıl.?
Ayrıldık.Yahu zaten arayış içindede değilim hayırlısı.
Cevap
4Cevap
belkide kısmeti sensindir kim bilir.. mantığına uyan biriyse hoşlanmada varsa söyle açık açık
Dimi. Şu Sınav Geçsin de mektup falanmı atsam yazdım duruyor kararsızım?
yüzüne karşı söylemen çok daha mantıklı ve daha etkileyici. mektup işine hiç girme derim ben
Anladım Kararlı Dik Duruşluyumdur zaten.Tip Beğenilirde Biraz Tutukluk oluyor Bazen Onu nasıl çözerim Sence ?
bu konuda hiç bi fikrim yok..
Sağol.
bu demk oluyorki beni kendine inandır güvenimi sağla artık biri için emin olmadan yol almam diyor..
Mantıklı .Peki nasıl Söylemeliyim.
Misal ?
tepki veremezdim öyyleee kalırdım Allah sabır versin
Sağolasın.
Öle olan hayirlisiyla olsun derdim heralde
aradığı sen degilsin..
sadece o kelime ile anlasılmaz.net cevap iste.
Durum Bu ama.
İstemıyorum demiş kibarca
mirci bırak derim :(
defol git derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar