Gecenin bir yarısı mı, sabahın körü mü sevgiliye mesaj atmak için uygun zamandır?
Ne zaman atmali acabaaa😍😱
Ne zaman atmali acabaaa😍😱
Kız ise sabahın körü aksi olma ihtimali çok yüksektir. Ev işi yapan kızlar için kesinlikle öğle arası atılmalıdır. Erkek için gecenin bir yarısı mesaj atacak kadar cesaretli olmalısın bir erkek gece yarısı geç saatlere kadar babangilin durumunu soracak değil geceleri gelen ani azgınlık hâli nedeniyle öğlen akşam konuşmak iyidir
içten ne zaman geliyorsa o zaman atılmalıdır. Bazı zamanlar vardır tam sen yazacakken o da yazar işte o zamanın mutluluğu çikolata dahi veremez böyle bişey bu mesajlaşma mevzusu
Canın ne zman istiyorsa ozaman at uygun değilse söyler zaten herseyi bir kurala sokmaya gerek yok
Özledikçe mesaj atma taraftarıyım. O yüzden belirli bir zaman dilimi yok benim için😏
Cevap
56Cevap
Sevgililikte prosödür olmamalı içinden geldiği davranmalı, bir gün gece yaz başka gün sabah her an şaşırt ve mutlu et.
gece olursa sen onu istemedende olsa ateslersin erkeklerin cukleri o zaman kalkiyot sonra sacma sapan seyler diyolar
İkisinde de ters zamana denk gelmişse kötü olur 😂ben en uygun zamanı kolluyorum. Tabi geceleri daha çok uyanık olduğu için daha çok gece konuşuruz
Canım istediğinde atarım. Bazen gece uyanıp attığımda olmuştu, seviyom öyle 😂😂 Tabi terkedilmeden önce..
Saat 11-12 gibi At İşi Olmaz O Saatte Genel olarak Sana Vakit Ayırabilir bizda Duygusal Olur O Saatte Gündüz atarsan Gezer falan Kafası baska Yerde Olur Sana ters Yazabilir
Sevgiline niye mesaj atmak için bir zaman bekliyorsun istediğin zaman yaz
Her an her saniye atabilirsin sabah akşam gibi bir zorunluluk yok aklına ne zman geliyosa😉😉
Ne zaman onu düşünüyorsan o zaman at. Ama hemen dönüş yapmasını bekleme.
sevgilin o ya at gitsin uyandır hatta bide uyuyacak mı mesajı görmeyip?
en güzeli sabahtir, yeni uyandim ve ilk aklima sen geldin dercesine 😍❤️
Gecenin bir vakti atarsan bazi seylere katlanmalisin
Öyle bir zaman kavrami yok canım beklemediği bir anda atmalısın
Sabah uyanıp bir günaydın mesajı görmek gibisi yok.
Mutluluk hormonları bakımından insanların düşük enerjili olduklarında daha rahat ve daha mutlu oldukları bilinmektedir bu yüzden risk almak istemeyen arkadaşlar akşam 8 den sonrası kulak memesi kıvamındadır iyi geceler 😊
Gecenin köründe o uyuduktan sonra atılmalı sabaha mutlu uyanacağı bir mesaj
Sabah gözunu actiginda msji gormesi daha guzel olur gune enerjili baslar
gece atarsan sevgiline değil başka bişeye atmış olursun
Sevgili dediğin kiymet bilmeli sevgili değilmi sabahin köründe de okur gecenin bir yarisidaa sevgili senin canın ne zaman isterse
İstediğim zaman atarım aratmayacaksam sevgili demem ona
havada
karada
denizde
her zaman ve her yerde )))))
heyyy gidi günler heey
Karşılıklı sevgi varsa gecesi gündüzü yok bunun...
Hala sevgilimse uygun zaman yok tüm zamanlar bizim 😬
Ay dünya ile 23 derece uzaklıkta güneş ile 24 derece yakınlıkta kuzeye paralel olarak meridyenlerine 27 derece uzaklıkta olduğu zaman uygun zaman oluyor kdalaşaşdds at işte istediğin zaman 😂😂😂
Hayatında olduğun her an. Sevgi güzeldir sevgili güzeldir.
amaç cinsellikse gece at günaydın mesajı ise sabah at
sabahin körü atsan uyandirdigin için söver gece yarisi atsan uyandirdigin için söver BU ERKEKLER BİRAZ ŞEYDİR...
Sabah 5 gibi en uygun vakit
Her zaman atarım ben şahsen. Sevgilim sonuçta. Sabah5te bile atmşlğm vardır uyansın banane😊
Şahsen ben gecenin köründe atılmasını istemem uykum bozulur sinirlenirim sabah süper olur ama
İki kişinin de uygun olduğu zaman aralığı
Sevgiliyi tanırsan bilirsin uygun vakti
canım ne zaman istediyse atarım işte
Her an, her zaman, uyurken, uyandığında.
O ne zaman müsaitse o saatler içinde
İstediğin zaman at zamanı yok
Her 30 saniyede bir 😍
Gece yarısı duygular tavan yapar bence gece yarısı
Gece iyi geceler mesaji 😀 sabah gunaydin mesaji
sadece tuvaletdeyken atılmaz;)
Zamanı olmamalı bence..
Ben ikisini atıyorum😅
Sabahın köründe gecenin yarısında
Her an özlediysen hee an atmalısın
Bence ilişkide konuşma daha iyi
Yatsi namazından sonra
hiç uygun bir zaman kavramı yoktur bence..
Gecenin yarisi atmamani onerriirm
Sevgilinse zamanın önemi yok her an
Ne için atacağına bağlı😂
Istedigin zamn at takma kafana
Heran atilabilir sevgilin sonucta
Canın ne zaman isterse
Her zaman uygundur sevgiliye
Her dakika. :D
Her dakika olabilir saati mi var bunun
Kalple seven için her zamaaaan bro😍
Günaydın iyidir.
Gün aşırı at