sadece birisi tarafından önemsenmek , sevildiğimi hissetmek istiyorum niye benim sevgilim olmuyor :( bazı zamanlar içim bunalıyor artık. dayanamayacak gibi oluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
ben 21 senedir ilkim ve sonumu bekliyorum sen düşün :) ama şöyle bir durum var isteseydim bir çok kişiyle çıkardım ama her zaman 1 tane olsun sonsuza dek olsun diye düşündüm kısacası boş ver zamanla bulursun bekle ya da içini dökücek arkadaş bul ya da psikeyatrise git atlat bir süre nasılsa çıkar karşına birgün
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılmerhabalar dostum bende bır donem senın gıbıydım sevgılım neden yok derdım sonunda buldum 7yıllık bır ılıskı ıcıne gırdım 7yıl sonra ben aılemı kaybettım toprak altına gomdum en acı olay paramparca oldu aılem yok oldu 1yılda hayatım nasıl degıstı tahmın edemen sevgılım bıraktı sonradan dusenın dostu olmaz 7yıl dıyorum bak bıraktı herseyımı kaybettım aılem yok param pulum evım var ama yok kımsem yas 20 nasıl geccek boyle bır hayat dıyorum kendıme aılem olsa keske ama malesef yoklar mıllet laylam kımse senın derdıne gelıp kanmaz sen sevgılıyı bosver be dostum baban annen sagsa sana en buyuk sevgılı babandır aılenın yanında ol sevgılı olur erkeklere guvenme erkekler cınsellıge calısır ben soyutladım herseyden yasıyan öluden farkım yok kımsemde kalmadı bu hayattan kadehlerden baska hayat nerden nereye getıyor ınsanı sukret bosver olur ılerde benım olduda noldu aılemı vefat ettı kız tekmeyı bastı arkdaslarım degıstıler bana karsı dusenın dostu olmazmısya o dogru bak cok dogru lanet edıyorum bu kahrolası hayata sıtemım en ıcten ve en derınden keske dıyorum benımde sonum boyle olmasaydı ama malesef yuvarlak dunyada tekım bak bana pes etmedım mazımde yasıyorum belkı ama yasıyorum unutma ASLA PES ETME SEVGILI GELIR ELBET ONEMLI OLAN DOGRU OLANI BULMAK hayat cok garıp oyunlar oynuyor sen belkı skıldın ben bunları anlatırken ama benım hayat hıkayem bu bıkma savas sevgılın olcak ıyı bırırseysen bu hayatta korkma ıyılıkler senı bulcak karsınada senın gıbı ıyı bırısı emın ol cıkcak hayat sızlere guzel bıze gulmedı ama ıyıysen sen eger dogru durust bırırysen umarım sana guler dostum umarım guler mutlu olursun dedi ıyı aksamlar dua etcem sana :)
44 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atabilirmisn özelden?
- +1 yıl
@Esmerkiz__
Bana ınsgram dan yaz muhammett. polat46 - +1 yıl
@Esmerkiz__
+1 yılçevre de etkiliyor insanı..arkadaşların sevgilileriyle gününü gün ederken ,sen kendi kendini sorgularsın..bir bakıma duygu açlığı çekiyorsun..seni sevecek biri çıksa tipin bile olmasa onunla çıkacakmışsın gibi bir havan var..kendini sevmeye devam et..seni gerçekten sevecek biri çıkarsa da bırakma..sevginin karşılıklı olduğunu da unutma..
31 Yorumla
Soran+1 yıloff aynen ya herkesin sevgilisiyle konuşmalarını okuyorum yaptıklrını yapacaklarını ben kendimi kötü hissediyorum ya :(
Burada "gizli" olduğun gibi, gerçek hayatında da gizli kalmayı tercih edersen, sevgilim yok diye yakınamazsın.. Kendini göstermen yetecektir diye düşünüyorum..
14 Yorumla
Soran+1 yıloff bana çok itici geliyor ya öyle tip kızlar :D içimde yaşarım yine de dışarı vuramam sevgili istiyorum diye aşırı itici ıyyy yoklukta gibi ne o öyle
Soran+1 yılkendini göstermelisin derken neyi demek istedin o zaman ?
- +1 yıl
Biraz ironi var , tabi .. Esasında, mevcut olan çevreni genişletmelisin, daha fazla insan içine çıkmalısın, başlangıçta, birileriyle sadece arkadaş olmalısın, onlarla dertleşmek, yardımlaşmak, paylaşmak senin de ilgi alanında olmalı, galiba, kısaca, daha sosyal ve aktif olmalısın demek istemiştim...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Olayın hangi aşamada tıkandığını biliyor musun?
-konuştuğun kişiler sohbetini mi beğenmiyor?
-görüşünce tipten ötürü mü reddediyorlar?
-olumsuz bir özelliğin var da onu öğrenince mi iş yatıyor?
-hep karşına cinsellik isteyenler çıkıyor da sen reddedince mi bitiyor?23 Yorumla
Soran+1 yılilk önce konuşupta muhabbetimi beğenmeyen kimse olmadı inş olmazda :D ya tip aşamasında mı kalıyor bilmiyorum gelmiyorlar. yani gelenler var ama onlarda çok kötü ya :D bazen konuştuklarımdan ben sıkılıyorum genelde hep bırakan red eden ben oluyorum. red etmeyeceğim birisini istiyorum. olumsuz bir özelliğim yok gibi bilmiyorum :D
- +1 yıl
Bak güzel adımlar yazmışsın benim mesela hep karşıma cinsellik isteyenler ya da direkt evlilik isteyenler çıkıyordu ben ikisini de istemediğim için bitiyordu. Ben bitiriyordum yani. Sonra cinsellik ben de istedim yaşadım ama bu sefer de sorumsuz bencil yalancı ve sadece cinsellik odaklı oldukları için bitirdim. Sorun olgun seven aile kuracak erkek yok.
Bende hep bunu dedim ve 2 ay once bunu demeyi biraktim cidden aklimdan tamamen cikardim sonra 2 ay galiba 3 hafta falab oldu ve sevgilimle tanistim yani tam vazgecmisken tanistim bence vazgec hayatin degissin
24 Yorumla
Soran+1 yılvazgeçemiyorum :D eğer her gün sevgilisiyle yaptıklarını anlatan arkadaş gurubunuz varsa imkansız
Soran+1 yılbak bende bir ara bitirdim gelen yine olmadı :D neyse azmedeceğim atacağım bu duyguyu :D
ya şöyle söyliyeyim sana sevgili istiyosun iyi güzel hoş öncelikle bir anda olucak bişey değil o etrafına bak sevgili dediğin illa tanımadığın insandanmı oluyor belki arkadaşların arasında o insan belki en yakınında belki senin farkedemediğin bir noktada seni izliyor gözlerini aç ve etrafına olumsuz bakma pozitif bak ;) emin ol o insanı elbet yakalıyacaksın :)
00 Yorumla
+1 yılbende artık istiyorum 24 yaşıma geldim sana deger vermek seni sevmek senle yürümek seni dinlemek paylaşmak zaman ğeçirmek istiyorum..benle arkadaş olursanız sizi mutlu etmek isterim...
00 Yorumla
+1 yıluçur beni aşkııııııım diye çıkıp gelmesini mi bekliyorsun :)) olmuyorki öyle şeyler gerçekten öyle hissetsen bile olmuyor . hep derim iç enerjini yoğunlaştıracağın bir meşgale seç uygun olsun..
04 Yorumla
Soran+1 yılaahahaha ilk cümlene güldüm :D
iç enerjimi yoğunlaştıracak şeyler bile sıkıyor bir zamanla artık- +1 yıl
hep demem iç enerjini yoğunlaştıracağın noktayı ben bilirim diye :D
Soran+1 yıl:FD
- +1 yıl
hadi ama uçuran çiller :D:D:D:D:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana buradan istek gönderirdim... ama inanmazsın veya güvenmezsin diye vazgeçtim...sen bir işık yak...ben ışığa geleyim...lütfen istemiyorsan hayır de...ters ters cevaplar verme
114 Yorumla
Soran+1 yılsiz yokluğun dibine vurmuşsunuz :D buradan ışık yakmak ne ya ahaha :D
Cevap sahibi+1 yıldeğil mi haklısın valla ...sana bile talip oldum...artık kendimi öldürmem lazım...bu utançla yaşayamam
Soran+1 yıloff dalga geçme be :D
Cevap sahibi+1 yılsen de geçme...
- +1 yıl
yazık lan kabul et şu gizliyi acıdım
Cevap sahibi+1 yılooo gaylar da geldi...toplanın millet
Cevap sahibi+1 yılya kusura bakma çok çok özür dilerim yazını tam okumadan cevp verdim
- +1 yıl
Iki gizli buldunuz birbirinizi bence birakmayin hadi goclarim göreyim sizi :D
Cevap sahibi+1 yılgerçekten özür dilerm..afedersin
Soran+1 yıldalga geçmiyorum ki cidden yokluktasın sen onu söyledim sadece :D
Cevap sahibi+1 yılözrüm soruyu sorana değil yenibirnick arkadaşa...
Cevap sahibi+1 yıllan lı konuşma basar geçerim yürüyüp geçmem (Vakko)
Cevap sahibi+1 yılsoruyu oran sen de kusura bakma Vakko ya olan cevaba
Sevgiye ac kalmis, her an birinize asik olabilir beyler siz oyalanin buralarda. Hadi bays :D
06 Yorumla
Soran+1 yılha ha ha. cidden gülmekten yarıldım ya söylesene bu espri zekanı nerenden aldın
- +1 yıl
Soru detayinda kendini acindirmissin, uzulme ikonu falan yapmissin, eh birazcik da milleti inandirmissin ama sen bir abazasin. :) İcin gidiyor dimi gunun yirmi dort saati sevgilisiyle mesajlasan kizlari gorunce. Sen de onlar gibi sevilmek, onlar gibi ilgi gormek istiyorsun. :D Ama kismet bu isler ya napacaksin iste, belki kaderinde evde kalmak vardir, ya da gorucu usulu..
#moralinibozdum
Soran+1 yılsenin kafanın içinde ne kadar ? :D ahahahaha ya cidden.beyin gelişimin tamamlanamamış. ben zaten söyledim ki sevgilisi olan kızlar yaşadıklarını anlatırken bende istiyorum diye. neyin kafasındasın ? :D senin gibi bir erkeğin olduğu dünyada bırak evde kalmayı tek odada bile kalır dışarı çıkmam.
Soran+1 yılvar* olacak kadar yerine.
- +1 yıl
Sende bu surat "yokken" zaten odada kalirsin :D:D başka nerde kalacak tuvaletemi :D :D (tamam köü şaka vurmayin tamam )
- +1 yıl
Birincisi ben senin diger kizlara verdigin cevaplari okumadim, sevgilisi olan kizlarin yasadiklarini anlattigi zaman "ben de istiyorum" dedigini gormedim, biyle bir sey soru detayinda da yok.:)
İkincisi (hadi sana biraz moral olsun) normalden birkac kalem ustun kizlarin sevgilisi olmayabilir, cikma teklifleri de almasi pek gorulmez. Sebebi erkeklerin "bu kiz bize bakmaz" sendromudur.
Ucuncusu nesi varmis benim gibi bir erkegin, canim sikildi millete salca oluyorum. Yazdiklarim ciddi degil.
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılÖzelden yaz bir konuşalım , belki de birbirimizin kısmeti oluruz :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. hiçmi olmadı eğer hiç olmadıysa gerçekten üzücü kendimden biliyorum benimde hiç olmadı :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç olmadı :( üzücü bir durum ya insan bir saatten sonra kendi kendisini beğenmeme başlıyor of ya benden çirkinlerin bile sevgilisi var çirkinliği de geçtim benden salakların bile muhabbet edilmeyecek insanların bile on numara sevgilisi var :((((((((((((((
+1 yılNeden olmadığını hiç sorguladın mı eksik olan şey ne sana göre?
05 Yorumla
Soran+1 yılbence tipimi beğenmiyorlar :D çünkü kişilik olarak iyi olduğumu düşünüyorum ama tipimi de beğenenlerde varda benim istediğim kişiler değil of bende bilmiyorum neyimi beğenmiyorlar :D
- +1 yıl
Ortalama bir güzelliğin varsa olması gerekir. Ancak somurtkanmısın soğuk ya da itici bir tarafınmı var? İlfisiz başın önde gezen birinisin? Belkide sosyal değilsin iletişim kurma sorunun vardır
Soran+1 yılof açık konuşmak gerekirse tatlı bir kızım ya :D ama biraz hazır cevabım sanırım yani konuşmaya çekiniyor olabilirler ama çevremde de bu kadar salak insan yok. bu arada sosyalim ya konuşkanımdır. soğuk derken de dışarıdan herkes soğuk görünür kü 32 diş gülerek millete bakamam ki , itici tarafı mı bilmiyorum ya
- +1 yıl
Anlattığına göre her erkeğin peşinden koşacağı kızsın bir eksiklik var mutlaka. Ama en güzrli arkadaş ortamı ordan bulunur bir şeyler :)
Soran+1 yılişte o eksiklik ne bilmiyorum
+1 yılsenin durumundayım bazen bende daralıyorum beni kıskanan biri olsa, önemseyen biri olsa diyorum istersen tanışalım :( offfff
00 Yorumla
+1 yılçabalarsan olur :P, çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :)
02 Yorumla
Soran+1 yıloff kim geliyorda kime şans verelim :D
- +1 yıl
dans kursuna gidebilirsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili yerine içini dökecek bir arkadaş bulabilirsin mesela :/ Bu devirde güvenilebilecek insan azda :/
15 Yorumla
Soran+1 yılişteee içimi dökecek biriisi de yok ki :(
Cevap sahibi+1 yılBana anlatabilirsin dicem ama ne kadar doğru olur bilmiyorum :/
Soran+1 yılya işte hep buradan denk geliyor ben real de istiyorum :(( zaten buradan nereye kadar ki bir süre sonra insanı sıkar
Cevap sahibi+1 yılYani işin o boyutuda var fakat ben şöyle demek istedim içindekileri dökünce rahatlarsın diye :/
Soran+1 yılanladım :)
+1 yılBen seni severim de ocakta yemeğim var kusura bakma :'((
cayırt10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde yok can evimden vurdun bu soruyla :) gel beraber mutlu olalım :) ciddiyim :)
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. gerçekten seni sevebilcek ve seni önemsiyicek birisini bulman zor bence zamana bırak elbet böyle birisi karşına çıkar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde takılıyorsun karşına çıkayım da aşk yaşayalım seninle bende çünkü aynı durumdayım
135 Yorumla
Soran+1 yılçok kötü bir durum ya :( etrafta insan gibi birisi de yok
Cevap sahibi+1 yıltamam işte ben varım diyorum ya insan gibi değilim direk insanım :)
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılama internetten aşklara ben inanmam ondan sen takıldığın yeri söyle ve kendini tarif et ben seni bulurum ve gerçek aşk o zaman başlar :))
Soran+1 yılinternette ki aşklar çok salakça zaten ya samimi olmuyor zaten :D ayrıca aynı şehirde olma ihtimalimiz çok düşük. aynı şehirde olsak bile görüşmem ya o kadar malca konuştuktan sonra yüzüm olmaz :D merak ettim hangi şehirdesin
Cevap sahibi+1 yılbenim 3 şehirde de evim var şuan sen söyle kesin birine denk düşürürüz :) yok malca konuşma mı bu bende aradığım aşkı bulamadım ve çok bunaldım artık yalnızlıktan bir sevgilim olsa sabah onun mesajıyla veya sesiyle uyanıp gece onunla uyusam herşeyimi paylaşsam artık ciddi ciddi düşünüyorum
Soran+1 yılabi senin yaşın kaç ? :D 3 ev filan ?
Cevap sahibi+1 yıl23 yaşındayım 3 ev dediysek okuyorum öğrenci olduğum şehir ayrı yaşadığım ayrı , memleketim ayrı her şehirde 1 ev :))
Soran+1 yıltamaam hangi şehirler onları söyle meraktan çatlıyacağım:D
Cevap sahibi+1 yılistanbul sakarya karabük hiçbiri tutmadı mı? :))
Soran+1 yılhayır :D
Cevap sahibi+1 yılahhh tüm hayallerim yıkıldı :( senin şehrin hangisi yaşın kaçtı hem meraktan bende çatlayacağım çevre iller de mi değil
Soran+1 yılbursa :D 19
Cevap sahibi+1 yılbursalıları da çok severim ya tüh tanışmasak mı seninle :))
Soran+1 yılhayır tanışmayalım ya saçmalama :D çok itici bir durum buradan tanışmak vs ıy :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman sen orda yalnız ben burada yalnız ... yalnızlık ömür boyu :(
Soran+1 yılof kafa bulma benle ya :D 23 yaşına gelmiş burlardan sevgili olmayı umuyorsan vay senin haline
Cevap sahibi+1 yılyaa bursalı inadını kır işte bir tanışalım hoşlantı olmazsa uzaklaşırız birbirimizden
Soran+1 yılhayır bee ıyyy tanımadan soğudum yapmayın böyle açlıklar lütfen.
Cevap sahibi+1 yılbenim buradan bişey umduğum yok belki de gerçekte biraz utangacım tamam ama çevremde var çok şükür ağır konuşmuşsun :(
Cevap sahibi+1 yılTamam ben senden daha fazla soğudum zaten sevgili istiyorum diye haykıran bir kızdan ne beklenebilir ki boş bulundum.
Soran+1 yıloff sanaldaki her şeyi niye dkkate alıyorsun ya :D ama sende30 luk amcalar gibi davranıyorsun
Cevap sahibi+1 yılhaha bana söyleyene bak 19 yaşında evde kalmış teyzeler gibi konuşan kim acaba
Soran+1 yılevde kaldım zaten :D
Cevap sahibi+1 yıldemek ki güzel kız değilsin kimse yaklaşmamış ondan :)) hehe
Soran+1 yılaynen :D güzelim demedim ki zaten :)
Cevap sahibi+1 yılherşey güzellik değil zaten insana sevdiği güzel gelir :))
Leyla ile mecnun efsanesinde bile asıl leyla çok çirkinmiş biliyor musun.
mecnuna sorarlar herşey bu çirkin leyla yüzünde mi diye. mecnun un cevabı : sen hiç onu benim gözümden gördün mü ?
Soran+1 yılbiliyorum o hikayeyi :D zaten bende kimseyi tipine göre değerlendirmiyorum ama hem tipsiz hemde muhabbeti kötü olanlar da çekilmiyor ya :D
Cevap sahibi+1 yılbende pek tipli sayılmam aslında kendime hiç bakmıyorum :)
Soran+1 yıliyi bundan sonra bakarsın :D
Cevap sahibi+1 yılokuyor musun sen? çok geç oldu ya saat yarın dersim geç saatte diye takılıyorum ama yoruldum :)
kullanıcı adın ne senin :) sonra görüşmek için
Soran+1 yılokuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılözeline alsan da ordan konuşsak sadece arkadaş olarak tabi :)
Soran+1 yılnasıl alabilirim özelime ? gizlisin :D
Cevap sahibi+1 yılaçayımda al o zaman :)
+1 yılaşk kelebeğinin ne zaman kalbine konucağı bir meçhul aşk bir meçhul...
10 YorumlaArkadaşlar bende aynıyım delircem eğer ilişki düşünen kızlar varsa bana instadan yazabilir yalnızlık kötü bir şey kim ne derse desin
00 Yorumla
+1 yılbende senin gibi düşünüyorum benim gibi düşünen varsa yazarsa memnun olurum ( instagram = yunus01deniz )
00 YorumlaBenimde sevdiğim biri var ama oda benle olmaz
00 Yorumlasenin evlenme vaktin gelmiş bacım
12 Yorumla
Soran+1 yılyok ya yokluktayım bacım :D
+1 yılAh tam şuanki ruh halim
10 Yorumla
+1 yılSanal istersen olur...
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya çok malca :D hem ben sıkılırım öyle
- +1 yıl
Ben teklif ettim,sana kalmis,denemek denememekten iyidir...
Soran+1 yılamca yaşın kaç ya git işine gücüne :D valla görücu usulü bul bari sen :D
batan Güneşin elbet bir sabahı vardır...
12 Yorumla
Soran+1 yılkaç senedir doğamadı bu güneş... off ya teselli cümleleri hiç olmuyor :D yani yemiyor bünyem
- +1 yıl
bir hadis var tam olarak hatırlayamıyorum.hatırladığım kadar anlatacagım.
Günes doğarken allahtan izin istedi yarabbi nereye gideceğim oda devam etti... o o gunden beri doğup batıyor ne zaman allah battığın yerden doğ dediği zaman KIYAMET Kopacaktır. işte seninde güneşinin doğmasını bekle ;)
allah sabredenlerle beraberdir. ;)
+1 yılŞu kıza erkek bulun ağaca çıkmadan :)
016 Yorumla
Soran+1 yılof ya dalga geçmeseeenee :D
- +1 yıl
daha yaşın kaç senin
Soran+1 yıl19
- +1 yıl
daha 19 erken yanlış kararlar verme kritik yaş
Soran+1 yılneresi erken allasen ya :D 30 unda bulup 40 da mı evleneyim :D sevgili olduğun kişiyle hemen evlenmezsin ki 6 sene ilişki sürse 1 sene nişanlılık vs 26-27 yaşını bulur şimdi olsa bile :D
- +1 yıl
bu hesaplarla olmuyor şekerim :) olsaydı bu kadar milletbu soruları açmazdı sen nerelisinbakim
Soran+1 yılbursa
- +1 yıl
Bursa da iyi yerdir neresinden kız orhangazi yıldırım nülüfer karacabey
Soran+1 yılahmet yesevi
- +1 yıl
Caminin yanımı :) daha okulun yok mu ders yok sanırım aklına koca mı geliyor :)
Soran+1 yılhiç böyle düşünmemiştim ya için fesat :D ayrıca derslerim iyi ki zaten hep ders ders ders olduğundan bunaldım artık.
- +1 yıl
bana fesat diyene bak erkek diye ağaca çıkacak :)) çalış derslerine muacir misinsen bursayı severim gemliğe çok geldim
Soran+1 yılerkek diye ağaca çıkmak ne ya :D ayrıca erkek değil sevgili istihyoooorum o da kötü bir şey değil dimi :D
- +1 yıl
kızım akıllanmazsın sen :) sen sevgili bul 1 ay sonra beni sevmiyi diye soru açarsın:)
Soran+1 yılahahahah açarım :D beklerim kendimden :D
- +1 yıl
bak burada gezegenin abazalarını topladın helal olsun ben gidiyorum by by sana iyi eş aramalar şekerim :)
ne var bunda bu kadar kafaya takacak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltek derdin bu olsun mk :)))
01 Yorumla
Soran+1 yıloff ne kadar acı bir şey bilemezsin ya :(
+1 yılHala yoksa konuşabiliriz 😆😆
00 Yorumlaergen sorunları yıne galıba
10 Yorumla
+1 yılniyet edip diyete gireceksin o zaman :)
016 Yorumla
Soran+1 yılşişman değilim ki
- +1 yıl
sebat edip yemek yemen lazim o zaman :) sismanla olmaz böle
Soran+1 yılzayıfta değilim ki :D normal kilom :D
- +1 yıl
makyaj yapsan köprüyü gecene kadar
Soran+1 yılmakyaj sevmiyorum ya :D ağırlıkmış gibi geliyor ben rahat olmalıyım
- +1 yıl
burnunu kirdirsan , kasi kaldirttim silikon taktirsan?
Soran+1 yılahaahhh ya sen niye benim tipime odakladın ki kendini :D tipimi düzeltmem ya beni böyle beğenecek i böyle kabullenecek birisini istiyorum :D
- +1 yıl
nerde begenilmek istiyorsun peki? üniversitede, sokakda ks de? netden sevgili olmaz dikkatli ol organ mafyasi var ksde :)
Soran+1 yılsokakta beğeniyorlar çünkü çok keko var: :D ben üniversitede beğenilsem iyidir ya:D
- +1 yıl
bence yarin seksy giyin en ön siraya otur , bizim sinifdaki kizlar öyle koca buldu...veya mühendislik bölümüne yazil orada kisi basina 125 gr kiz düsüyor garanti bulursun :)
Soran+1 yılbeni seksi bulduğu için seven birisini değil sevdiği için seksi bulan birisin istiyoooooooooooorum
- +1 yıl
önemli olan dis güzellik, maneviyat olmasada olur kalkip zikire mi gideceksiniz sanki
Soran+1 yılabi neyin kafasındasın ya :D bir git işine sevgiden anladıgın tek şey zikir mixşslşlsşgl
- +1 yıl
materyalist bakiyorum ben aska , vahsi bir kaplan gibi olacaksin malin iyisini götüreceksin bu dünyada :)
Soran+1 yılpeki götürdüğün yere gelecek mi götürmek istediğim mal ? :)
- +1 yıl
vahsi bir jaguar olursan ince dantel corap veya deri tayt giyersen gelir, mal sonucda..hatda belki sirinleri bile görebilirsin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılSahiplenmeyi biliyosan pazartesi gel basla :)
221 Yorumla
Soran+1 yılbenden sana tavsiye saç stilini kesinlikle değiştir :D
Cevap sahibi+1 yılNadil yaptiriyim foto degistiricem bak simdi kisayken nasil ?
Soran+1 yılbiraz öncekinden daha iyi ama hala kötü :D
Cevap sahibi+1 yılSimdi ?
Soran+1 yılkötüüüüüüüüüüüü
Cevap sahibi+1 yılNasil kestireyim peki ?
Soran+1 yılkesitrme uzat
Cevap sahibi+1 yılİlk fotodaki uzunluk nasil ?
Soran+1 yıldaha uzat sonra önünü kaldır ya köpek yavrusu gibi geziniyorsunuz ortalıklarda yakışmıyor. 15-16 olsa yaşınız tamam da olmuyor o yüzde gitmemiş
Cevap sahibi+1 yılYakisikli degilim yani :)
Soran+1 yılbi gariplik var ya sakal bırak biraz kas yap giyinişini düzelt :D eksiklerin çok birde yüz hatların erkeksi değil o yüzden de olabilir
Cevap sahibi+1 yılVayyy beeee neler neler :)) kas var zaten 3 senedir body yapiyorum boyumda 182 .
Soran+1 yılhmm iyi o zaman devam et kardeşim ne diyeyim :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha saolasin . Pazartesi baslayabilirsin :)
Soran+1 yılpki
Cevap sahibi+1 yılGormem lazim :)
Soran+1 yılben seni beğenmediim neyimi görceksin ya beğenmesem de umrumda olur mu şfsşflşl
Cevap sahibi+1 yılHmmm peki :)
Cevap sahibi+1 yılAma sen baskasina yorum yapmadan once fotonu koy oyle yap bence ;)
Soran+1 yılsonrada gizliliğimi kaldırayım dimi sişfsifşfsişf of bir git işine ya
Cevap sahibi+1 yılEkle beni ozaman desifre olmazsin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruyu cevaplamasam ben yazdım dicem.
03 Yorumla
Soran+1 yıl:D bence biz bir toplanıp sohbet açalım ya yalnızlar olarak çok kötü bir durum. içim içim sıkılıyor :( nasıl geçer ya bu :(
Cevap sahibi+1 yılİçin için yandı içim döndürüyor başımı sen söylediğinde
Soran+1 yıl:((( :'(
+1 yılSevgillim yok delirecem💫
00 Yorumla
+1 yılSenin sevgilin olmaz canım
00 Yorumlacok tatlisin ya :)
03 Yorumla
Soran+1 yıleyv :d
Soran+1 yılgülmedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın kaç :D
017 Yorumla
Soran+1 yıl19
Cevap sahibi+1 yılcok ilginç :D
Soran+1 yılneden :D
Cevap sahibi+1 yılkız istedikten sonra kel kör elbet birini bulur hiç yoksa :D
Soran+1 yılkel kör geliyor ya :D onları kısmetten saymadım :P ben benim beğendğimi brisini istiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl bişeysin bak simdi merak ettim :D
Soran+1 yılnormal bir türk kızı :D ne çok güzel ne çirkin ortalarda
Cevap sahibi+1 yılgörme sansım var mıpeki :D
Soran+1 yılsenin tipini görmeme bağlı sdsşsşdgdkg
Cevap sahibi+1 yılo zaman hangi şehirdesin diye soruyum :D
Soran+1 yılbursa diyorum :df.D
Cevap sahibi+1 yıldiyomusun bursadamısın :D
Soran+1 yılhayır :D demiyorum :D bursada mısın :D
Cevap sahibi+1 yılcoğu zaman evet bursadayım :D
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılkomikmi :D
Soran+1 yılcevap atılcak bir şey yoktu ki :D iyilik yaramıyor , lafın asılı kalmasın diye güldüm , komik olmadığını bende biliyorum
👏👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşeyin hayırlısı
11 Yorumla
Soran+1 yılişte artık gelsin o hayır :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok deveee bu neee
00 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi