Aslında söylemek isteyip de söyleyemediklerini yazıyor olabilirmi acaba. Biz erkekler de kadınlar kadar karmaşık bir yapıya sahibiz yaş geliştiği yer eğitimi vs herşey etki meselesi. Ayrıca düzenli alkol kullanması sıkıntılı bir durum
Ya içince bana güzel şeyler söylüyor sevdiğini evleneceğini ama dediğin gibi mutlaka haftada üç kere falan içiyor rakıyı çok seviyor. Hayali sevdiği kadınla rakı içmekmiş düşün.
Hayaller değişebilir benim hayalimdeki jadın da öyle biri olmalı ki bir gece yarısı uyanıp şükür namazı kılmama sebep olsun. Çok şükür ki var öyle biri büyük sorunlar olsada ben sabır ile beklemekteyim
Peki sen nasil tepkiler veriyorsun , cunku evlenmeyi bu kadar dusunuyorsa bir adim atmaliydi ne bileyim ailesiyle tanistin mi ya da o sizinkilerle tanışmak istedi mi? Sanki o istiyor gibi ama senin tepkinden emin degil gibi. Sen sakaya vurmussun ya evet kesin evlen benle diye
Annesi biliyor telefonla konuştuk üç ablası var üçüylede tanıştım evlerine gittim. Sevdiği saydığı kuzen abileri var onlarla tanıştım. Ama benimkilerle henüz tanışmadı utangaç fazlaca. Babası bilmiyor henüz evlendirmeye hazır babası hep. Ama şu an işi yok tam işi olmadan da babam vermez onu bekliyor gibiyiz
Bazi kisitlamalar getirmelisin, seviyorsa buna uyacaktir. Sonucta onun sagligini dusunerek bunu istiyorsun. Haftada 1 kere icerse benim icin sorun olmaz mesela bazi donemler hadi 2 olsun. Benim sevgilimde cok icerdi onceden bizim baya uzun iliski. Şu an haftada 1 veya 2 icer. Guzel guzel konusarak hallettik biz. Hic bunu icmiceksin ayrilirim soyle boyle demedim. kendine zarar vermeni istemiyorum hayatimiz boyle guzel giderken saglik problemimiz olmasin vs vs diye konustum hep. her aksam deli divane icerdi bazen gunduzden baslardi Şu an oyle degil
Kardeşim kafa güzel ne dediğini bilmiyor ki bak ona bir oyun yap kafası ayrıldıktan sonra bana küfür ettin kaba konuştun ittin vurdun bana de o hatırlamaz sen ısrar et bunları yaptın de bak. Bakalım ne cevap verecek seni bu şekilde kabul edemem de normalken de sinirlenip sana zarar verirse sal gitsin
En İyi Cevaplar