Bir insani ne kadar cok severseniz o kadar cok mu sinirlenirsiniz?

gel vatandaş gel Socrates platonu ve ibin sinayı ve ibn haldunu kıskandracak felsefe burada
ne alaka birsi piru pak bir duygu
diğeri kendine hakim olamayanların gerekçesi
Çok seven değil eight çok sinirlenir xd gece gece modumdayim gene damnnnn
Ablamizin adini bilen var mi kalbimi skip atan bir varlığa benziyorda bulmam lazim adini
evet maalesef ki!
İnsanlara çabuk değer giydiren biriyim.
Ve değer verdim mi çok seviyorum ister istemez kıskanıyorum ve asabileşebiliyorum.
Sevgiyle alakası yok, karşıdakine ne kadar güvenmiyorsanız, o kadar sinirlenirsiniz
Cevap
20Cevap
Sinirlenilecek birşey yaptıysa sinirlenilmeli evet ama ota bo*ka sinirlenen biriyse maldır ya da takıntılı
psikolojik bir sorun aslında ama sevgiyle dogru orantılı seni en cok deger verdıgın uzer veya sinir eder
yani oyledir sanirim ama ben herseyden cabuk vazgecen birisiyim😛😜
Doğal olarak kızar çünkü yürekten seven insan kıskanır bazı durumlarda kıskandığı içinde kızar
Evet ben eskiden öyle 1 hata yapmıştım. Oncin Artık kimseyi çok sevmeyi bıraktım
Ama Eger doğru kişiyi seversen sinirlenmezsin inan bana. Ama hangi insan doğru insan bunu insan bilemediği için kimseyi sevmezsen 1 şey de kaybetmezsin. Bence.
Katılmıyorum, agresif biri canını istediği gibi sıkar.
Evet ya sanırım ben de o var sahiplenme acayip var ve kaybetme korkusu sanırım sinire yol açıyor
bence hayır değil sinir anti sosyal bir duygu iken sevmek tam tersi sosyal bir duygudur
Evet sevmediğin insana sinirlenmezsin ama sinirin dozu olmalı
Sinirlenir evet
Öyle mi🙊
insan sevdiğine sinirlenir
ve onu kaybeder :D
İnsan bazen kesinlikle öyle oluyor
hayır buna katılmıyorum
o kasaplarla alakalı bir söz
kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş
Görseldekine katılıyorum
Yok ya ben sevdiğime sinirlenemem
Evet