YANYANAYKEN HERŞEY GÜZEL AMA ARAYA MESAFELER GİRİNCE...NEDEN BÖYLE OLUYOR?

Erkek arkadaşımla faceden tanıştık çok uzun zaman önce. Uzun süre hiç yüz yüze görüşemedik. Tabi arada baya bir mesefa olunca çok zorlandık ama ben razıydım gerçi hiç yanımda olamaması baya moralimi bozuyorduysa da idare ediyorduk. Sonra baktım bana ilgisiz davranmaya başladı hep geç cevaplar veriyordu , kısa mesajlar ok , tamam gibi. Beni sevdiğini biliyordum ya da öyle olduğunu düşünüyordum buna rağmen hem uzaklık hem ilgisizliği artık dayanamadım ayrıldık. Biz ayrıldıktan sonra anca yanıma geldi biz görüştük ilk defa canlı halini gördüm. Tabi görüşünce barışır gibi olduk ama geri dönmesiyle ilgisizliği başladı. Telefon numarasını sildim herşeyini artık hayatımdan tamamen çıkardım ya da öyle olduğunu sandım. 3 ay falan hiç haberim olmadı sonra mesaj attı her ne kadar barışmak gibi bir niyetim yoktuysa da beni ikna etti değişeceğine bu sefer eskisi gibi olmayacağına. ikna etti diyorum ama aslında ikna olmadım daha çok ona inanmak istedim dediği gibi olsun istedim ama buna pek inancım yoktu. Yanına gittim 2 günümü beraber geçirdik her şey o kadar güzeldi ki. Beni sevdiğini o kadar hissedebiliyordum ki , yanında gayet mutluydum. Ama ben geri döndüm ve yine uzaktayız birbirimizden. ve yine çok uzun zaman sonra cevaplar geliyo böyle bişeyler eksik gibi. yanyanayken o kadar iyiyken uzaktayken böyle olması çok sinir bozucu. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Onu seviyorum onun da beni sevdiğine inanıyorum ama böyle ilgisiz ve alakasız olmasına katlanamıyorum. Ne ondan vazgeçebiliyorum ne de böyle devam edebiliyorum.
YANYANAYKEN HERŞEY GÜZEL AMA ARAYA MESAFELER GİRİNCE...NEDEN BÖYLE OLUYOR?