Erkekler ilişkide ne istiyor?

ben ortalama güzel denebilecek zayıf uzun boylu bir kadınım. şu an 23 yaşındayım üniversite okuyorum hayatımda sadece 2 kişi oldu ve ikiside uzun süreli idi. aslında merak ettiğim şey en son ki ilişkimde yaklaşık 1 senesinde bana birşeyleri öğretmekle geçiren adamın (gerek cinsel yaşam gerek olgunluk) her anlamda beni cidden kurnaz yapan gözümü açan hayata bakış açımı değiştiren bu adamla güzel bir birlikteliğimiz vardı. 2. senenin sonunda rayda sanıyordum ben ilişkimizi. ama öyle değilmiş işin aslı. sizce bir insan tamamen hayallerindeki kadına ulaştıktan sonra onu O raddeye getirdikten sonra neden farklı tadlar arar?
Güncellemeler
+1 yıl
sonuç olarak da :)
3 senenin sonunda birinden hoşlandığını bana itiraf etti engel olmaya çalışmış olamamış bende saygı duydum ve ayrıldım ancak arada görüşmek istediğini söylüyor. karşıma çıktı bir ka kez o kiz la da şu an flortlesme asamasinda.
Güncellemeler
+1 yıl
gerek cinsel anlamda gerek görsel, sosyal anlamda statü ye ulaşmış bir ilişkiden bahsediyorum burda açıkçası namus bekçiliği değil soruma cevap arıyorum :)
Erkekler ilişkide ne istiyor?
Cevapla