Son zamanlarda KS’de dikkatimi çeken bir şeyler var. Bazı kızlar erkeklere kendini saf gösterip onlarla eğlenme peşindeler. Erkeklerde bu oyunun içine dahil olup onların oyuncağı haline geliyorlar. Hem cinslerimin içine düştükleri bu duruma üzüldüğüm için onları biraz aydınlatmak istiyorum.
Soru başlığındaki iteme sahip kız özellikleri:
Kız: “Erkek arqadaşm gece kalkan bir şeyler olduğunu söylydr acaba ne kalkıyr? Sekkiz: “Yeni açılacak havayolundaki uçakları kastediyordur tabiki, bu kadar cahil olma.”
Kız: “Svglm ilk buluşmada bacaqlarımı oqşadı acaba amacı ne?” Sekkiz: “Sevgilin bacaklarını okşayarak senin kaslarını inceliyor, ileride futbolcu olup olmama ihtimalini değerlendiriyor.”
Kız: “Erkek arkadaşm sürkli benim çok sksi olduğumu söylüyor, sizce niyeti ne? Sekkiz: “Niyeti çoktan bozmuş o, sen İE kullanıyorsun sanırım, geç düşüyor bayağı?”
Kız: “ Svglm beni sürekli eve cağryor, gitmeli miyim, nden çağırıyor acabaa? Sekkiz: “Tabi ki git, büyük ihtimal kimseye göstermediği bir pul koleksiyonu vardır, onu görüp gelirsin.”
Bu ve bunun gibi saçmalıklara ciddiyetle yaklaşan hem cinslerimi kınıyor, onlara içine düştükleri oyunda başarılar diliyorum...
Kendini saf gibi gösterip her şeyin farkında olan kız itemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
İşin komik yani o söylediğin hemcinslerin başka sorularda bu soruları eleştirip eleştirdiğü sorularda fink atmaları ve soruyu popüler yapmaları millet kendiyle çelişiyo kendi kendilerini rezil ediyolar şahsen üzülmüyorum 😃
Erkekler eğleniyorsa gülerim ama erkeklerle eğleniliyorsa gülmem. Sence erkeklerin çoğu bu tip kızlarla eğlendikleri için mi bu başlık altına yazmıyorlar? ;)