Kızlarla pek arkadaş olan biri değilim gerçekte. Şimdiye kadar internetten 4-5 kızla konuşmuşumdur, tanışmışımdır. 1 kişiyle sadece buluştum. Hepsiyle çok iyi anlaşıyorduk. Bana olan güvenleri sonsuzdu, çok seviyorlardı vs. ama iyi biri olmam, efendi olmam vs. aramızdaki ilişkinin arkadaştan öteye gidemiyecek olması anlamına geliyor gibiydi. Şöyle bir algı oluştu kafamda. Kızlar efendi, iyi bir erkekle bir evlilik kurmak istemezler. Biraz maço olsun, esmer olsun, erkeksi dursun, biraz sinirli olsun, karışsın etsin, yeri geldiğinde mutsuz etsin, ağlatsın. Şu dizilerdeki gibi bir aşk istiyorlar heralde? Efendi erkekler pasif, sıkıcı tipler gibi görüyorlar heralde? Onlarla birlikte olunca kendilerini ezik hissedecekler? Sizler neler düşünüyorsunuz?
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama senim sevgilinin olmamasının tek sebebi senin yaş aralığındaki ergen kızların abisi yaşındaki adamlara ilgisi.. siz o yüzden kaybediyosunuz çocuksu geliyosunuz biz sizin yaşlarınızdayken 30 35 yaşındaki erkeklerden korkardık şimdi nesilde nasıl cesaret var anlamış değilim şimdi bahaneleri de hazır yok işte ben olgun düşünüyorum çoluk çocukla uğraşamam vs vs yalanlarına tüküreyim sırf fiziksel açıdan daha erkeksi geldiği için sonra işte ortalık böyle sübyancı adam kaynıyo
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen dediğin gibi ablacım. 21 yaşındayım ve artık kızlara karşı soğumuş gibiyim. Hiç uğraşmak istemiyorum. Şu an bir kız benden hoşlanıyor galiba ama hiç ama hiç umurumda değil. Tuhaf tuhaf düşüncelere sahipler. Öyle olgun, aklı başında, ağır başlı insanlar kalmadı. Herkes apayrı kafalar yaşıyor. :D Heralde yanlış bir zamanda doğmuşum.
Efendi erkeğin elini öperiz neden sevmeyelim? Ama sessiz sakin oturup, sümük akıtmayı efendi erkeklikle karıştırmayalım. Egosuz geliyor efendiyim diyor mesela, aynı şey değiller.
Efendi olmak sessizlik değildir. Efendi olmak, iletişimde kendini ve yerini bilmektir. Bunu seveni ve değer vereni biz de severiz.
Efendi erkeğe saygımız sonsuzdur, elini öperiz ama yine de benim evleneceğim kişi biraz p*ç olsun ya diyen kişi sayısı da çok bence :D Onun yaptığı p*çlikler mutlu ediyor kızı.
hacı kadınların ne dediğine bakma ne yaptığına bak. eminim burada cevap yazan kadınlar efendi erkek severiz vs gibi şeyler yazarlar. ama gerçek hayatta kaale bile almazlar, p*çlerin peşinden koşarken ağlarlarken efendi erkeğe günaydın bile demezler. belli bir süre devam eder, 30'larına yaklaştıklarında kendilerini efendi bir erkeğe yamamaya çalışırlar. çok gördüm bu durumu. dikkatli olmak lazım.
30'larından sonra kedi gibi oluyorlar ama yamanmak için :D :D Ama işte uyanık olup, kullanıp kullanıp atmalı iştehakeden öyle tipleri :D :D Arkalarından da '' Tarkan- Kedi Gibi '' şarkısı armağan edilmeli :D :D
evlenme fikri akıllarının bir köşesinde yer edene kadar sevmezler sıkıcı bulurlar evlenme zamanı geldiğinde Uysal parmaklarında oynatabilecek leri az çok da parası mevkisi olan deyim yerindeyse sağmakık inek niyetine efendi erkek ararlar😀 kızlar gerçekten çok kötüsünüz
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Valla, ben de diyodum bu erkekler ne p*ç böyle. Kızlar daha betermiş. :D
erkekler hayatın erken safhasında cazip buldukları, yaklaşmak ve dokunmak istedikleri karşı cins tarafından kabul görmenin şeklinin, romantik, sadık ve uzun süreli bir ilişki biçimi olduğunu düşünüyorlar-sanıyorlar. artık erken dönemde anne baba ilişkisinden mi, masallardan tvden, etraftan falan mı böyle görüyor, hayatının hangi döneminde manticalık sektörüne girdiyse ilk karşısına çıkan kız da bunu bekliyor oluyor. oysa erkeklerin çok önemli bir kısmı aslında çok eşli olmayı olabilmeyi istiyor. yani zamanla, ardışık veya eş zamanlı olarak, birden fazla kadınla birlikte olmanın mümkün olduğunun farkına varanlardan bir kısmı, buna enerjisi, vakti, hayatında bu kadar entropiyi kaldıracak ruh hali, yeterli sosyal becerisi ve biraz maddi imkanı ve asgari fiziksel yeterliliği çekiciliği varsa, buna cesaret ediyor. başarmayı deniyor. bir kısmı ise koşulları sağlamadığı veya bu manitacılık aleminin olası sosyal utançlarını, başarısızlık ve red mahcubiyetini, adının kötüye çıkmasını istemediği veya basitçe tercih etmediği için bunu yapmıyor. ama her erkeğin içinde bir çok eşlilik, etrafına bakınma, fırsatları değerlendirme iç güdüsü var. piçlik, tanım olarak bu ise her erkek öyle zaten. bunu realize eden, edemeyen ve çok az da olsa etmeyen var. etmek isteyen de dengi-dengine veya talihine göre illaki amacına ulaşıyor.
saçma, benim görüştüğüm biri vardı çok efendi düzgün bir insandı hiç kötü davranmazdı sonra bir gün şey dedi ben seni aslında sevmemişim yanlış anlamışım dedi ve bunu söyleyebilmek için tam 1 gün bekledi bana hiçbir şey yazamadı en yakın arkadaşına ulaştım sordum neden cevap vermiyor diye meğer 1 gün boyu doğayı nasıl üzerim diye düşünmüş. Ama senin bahsettiğin şu maço falan erkekler böyle şeyleri düşünmez karşıdaki insanı kırkmaktan korkmaz bence biz kadınlar olarak yok şöyle olsun yok böyle olsun derdinde değiliz kısaca efendi olsun yeter gibisinden düşünür çoğumuz umarım yardımcı olabilmişimdir
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben seni sevmemişim mi dedi? :D Afedersin de o çocuk hangi kafayı yaşıyormuş? Düşünsene markete gidiyorsun, bir şeyler alıyorsun, kasaya gidiyorsun, kasiyere diyorsun ki. Ya aslında ben hiçbir şey almak istemiyordum, niye geldim ben markete bilmiyorum. Bunları bırakayım mı, siz yerlerine koyarsınız? diyip çıkmak arasında hiçbir fark yok. :D
Yine yalancı ve iki yüzlü kızlar yorumlarını bırakmış dostum; sakın buradaki yorumları dikkate alma. İşine, hayatına, kendini geliştirmene, sosyal olmaya bak. Yoksa kızların çoğu elinde peçete gibi kullanır, canı sıkılınca da “kardeş gibi görüyorum, çok efendi birisin ama seni dost olarak görüyorum “ der kenara geçiverir. Harcanan zamanından, boşa geçen zaman ve umutlarından bahsetmiyorum bile; %100 denendi ve onaylandı. Umarım zamanı gelince seveceğin bir insan bulursun dostum, ama o zamana kadar duygusal kararlar almamanı tavsiye ederim; kadınların çoğu duygusal manipülasyon ustasıdır çünkü.
İyi Akşamlar
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğin gibi, kadınlar ne istediğini bilmeyen varlıklardır. :D
Sevmiyorlar kardeşim ne yazık ki... Neden böyle oluyor bende anlamıyorum.
5
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yanlarında güvende hissedemiyeceklerini düşünüyorlar. Dosttan öteye gidilemez yani bu ilişki, ne kadar iyi olsak da, ne kadar yakışıklı olsak da. Biraz p*ç olmak şart diye düşünüyorlar bence. :D
Utangaç ve çekingen oldukları için genellikle ilk açılmazlar. Açılsalar bile süklüm püklüm duruyorlar kızın karşısında. Kendinize sorun kız olsam kendimle çıkar miyim diye ve o şekilde olun.
Kardeşim ben bu durumu sana özetlim. Olgunlaşmış insanlar efendi, kendini bilen, kendisini tartan erkeklerden etkilenir. Ama 19-24 yaş arasında ki bayanlar daha çok beraber vakit gecirip, çılgınlıklar yapıp, karşısından sürekli ilgi bekleyen kişiler. Oturaklı insan tipleri bunları yapamaz o yüzden tercih edilmezsin. Ama 24 yasından sonra kapış kapış gidersin😂 sen cizgini bozma bence. Şimdiki kızlar gelip geçici 24 den sonrakiler senin hayalin olurlar
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kızlar şu an p*ç ararken, 3-5 sene sonra efendi isteyeceklerse hiç olmasın daha iyi. :D Evlenmiyorum ben, bu iş burada bitmiştir. :D
ulan surda cevap yazan kizlar hepsine tek kelimelik cevap veririm ama sosyal ortam musait degil boyle seylere. sinir katsayimi firlatiyolar benim. aynen dedigin gibi dostum. saydigin butun karakterleri harmanlayip ustlerine bir duzgun adam kilifi gecirip servis edicen bak muhabbeti gor o zaman... 😠
Şöyle bir şey var. Kızlar ne istediğini bilmiyor diye. Bunu bir kaç kızdan duydum. Biz ne istediğimizi bilmeyen varlıklarız. İşte p*ç olsun ama aldatmasın bana akrabalarıma efendi olsun, başka konularda p*ç olsun. Ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence?
bunu sana soyleyen kızlara kesınlıkle katılmıyorum bu kızlar ya yaş olarak daha olgunlaşmamış ya da hayatın ne demek oldugunu bılmıyor. bence bir erkek beyfendi olmalı işinde gücünde olmalı tek bır kadına olacak aşkı
bilemiyorum benım ahlaki değerlerime oldukça ters adam dedıgın bana göre sadece bana ve aılelerime karsı değil tüm insanlara karşı saygılı merhametli vicdanlı olmalı. yoksa napayım bana iyi olmuş akrabalarıma iyi olmuş herşeyi sahte gelirr
ne alaka yaa. asıl efendi erkek sevilir. efendiden kastımız zeki kaişilikli kibar merhametli saf olmayan kendini kullandırmayan suistimal edildiğinde tavrını koyan kısaca kendini bilen kendisine ve karşısındakine saygılı erkek neden swvilmesin?
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
25-30 yaş arası olan kişiler daha çok bu görüşte heralde.
Aranızdaki ilişkinin arkadaşlıktan öteye gidemeyeceğinin sinyallerini farkında olmadan ya da olarak veren taraf sen olduğun için arkadaşlıktan öteye gidemiyorsunuzdur. Zira anlattığın tarzda biri ile geçmişte arkadaştım ve hiçte öyle sorduğun gibi düşüncelerim yoktu.
Benden hoşlanan bir çok insan oldu. Lisede, üniversitede, çalıştığım yerde vs. ama ben hiç hoş bulamadım karşımdakileri. İnternetten, hatta bu siteden 3-4 sene önce tanıştığım bir kız vardı. Onunla geçen aylarda buluşmuştuk. Her şey güzeldi, arkadaştık tabii ama çok iyi anlaşıyorduk. Hani çok iyi anlaşıyoruz, bu çok zor bir şey, hele ki benim için çok zor bir şey, bende de bir hoşlantı başladı haliyle :D az çok belli ettim vs. O da belli olmaz bu dünyanın hali, sen yedekte kal dercesine dacrandı. Bi' gün bi' çocukla sevgili oldu, o gün bana mesaj attı, sana bir haberim var vs. diye, biz çıkmaya başladık falan. Ben şaşırdım tabii ki. Hani kızla arkadaştık, dostum diyordu kız bana ama insan dostuna sevdiği çocuktan, sevgili olmak istediği çocuktan 1 gram bile bahsetmez mi :D
Bencillik var yani burada. O çocukla olmasaydı, benimle olacaktı. İyi ki de olmamış :D Onun bir arkadaşı bana mesaj attı, kız sevgilisinden ayrılmış. (İş atıyorlar yine :D ) Çocuk p*çmiş işte, ciddi düşünmüyormuş vs. ayrılmışlar. O çocuktan Allah bin kere razı olsun. :D Beni yedeğe koyan, bana umut veren bu p*ç kızı benden uzak tuttuğu için. :D
dogru diyonuzda bende soruyu soranla ayni durumdayim hatta daha beter internette tanistigim kiz bile yok sadece okulda dert anlatmaya geliyolar bu yazdiginla bir bana biraz koydu onun icin eksiliycektim simdi vazgectim neyse ben bir sigara daha yakayim
Efendisini buldum! ama biraz da p*çliği de olsaydı keşke ya 10 numara olurdu... Neyse ben yine beyaz atlı prensimi beklemeye devam edeyim. Galiba esmer, kara kaş, kara gözlü olması gerekiyordu hem? O kişiyi bulursam tabii niye sevmiyeyim. Efendi erkekler sevilmez mi yiaa, tabii biraz p*çliği olsun. (:
Vaat vermez Yalan atmaz Peşinden koşturmaz Acımasız değillerdir... Liste uzayabilir.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her şey ortada olunca, bir etkileşme, reaksiyon gösteremiyorlar işte. Nötr düşünüyorlar. Biraz karşısındakini anlama süreci olsun istiyorlar. Biraz zorluklar çeksin, zamanla aralarındaki samimiyet kurulsun, birbirlerini anlasınlar vs. istiyorlar.
Demek ki o kızlar sana layık değil eğlence peşindeler ve evlilik istemiyorlar demek ki yoksa evlenmek isteyen kadın efendi ve onu aldatmayacak erkek ister.
Sahiplenen daha erkeksi erkekler hosumuza gider ama bunun efendilikle alakası yok. Sen biraz daha çocuksu tiplere denk gelmissin
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediğin gibi olabilir. Olgun biri olduğum halde bu tipteki kızlar yaşlara takılıyor. Ben 20 isem en az 26-27 yaşındaki bir çocukla sevgili olurum, ben olgun biriyim, olgun biriyle birlikte olmak isterim diye düşünüyorlar. :D
Malesef kızlara olgun erkekler o yaşlarda daha cazip/çekici geliyor... benim oğlumu da beğenmediler yaşı 19 ama kızın kafa dank etti gibi, kız salaklık etti😎 bir kaç yıl daha olgun bir yüz ve düşünceye sahip olduğunda kızlar seni daha çok beğenir biraz çocuksu yüzün var, oğlum da öyle. Tabi fotodaki sensen ordan. yola cikarak yorumladim.😇 sen yakışıklı bir çocuksun eminim bir o kadar da zekisindir, sorun bakmasını bilmeyende👍
Fotoğraftaki ben değilim ama evet yakışıklı, akıllı, olgun bir insanımdır. Her zaman iyi bir insan olmak için çabalarım. (: Dediğiniz gibi manavda meyve/sebze seçmesini bilmeyen tipler gibi, bu kişiler de evleneceği kişiyi seçemiyor. Nerede çürük, çarık var onu alıyor. :D
şeytan bile demiş Allah'ım madem kadını yarayacaktn bana ne gerek vardı boş ver kadınları ciddiye alma ne istediklerini kendileri bile bilmiyorlar ve hiçbir kadını da hayatının merkezine almiycaksn
Yani saçma, işte kara kaş, kara göz olacak, maço olacak vs. diyenler var :D İyi olmalı, sadık olmalı diyen az. Diyen de millet yargılamasın diye söylüyordur.
En İyi Cevaplar