Damat kaynanasına aşık olabilir mi?

18 yaşındayım annem 40 yaşında sevgilimde 18 yaşında. Canım sıkkın buraya anlatip dökmek istedim. Lütfen trol deyipte kalbimi kırmayın anlatmaya başlıyorum.
Sevgilimde 4 aydır beraberiz geçmişini az çok biliyorum. Çok ilişkisi olmuş 48 yaşında sevgilisi olmuş falan. Ama ben çok saf gözüyle bakıyorum. Bana bir zararı olmaz diye. Bana ciddi düşündüğünü soyledi annenle tanışayım beni bilsin falan. Annemle tanıştirdım cafede birşeyler ictik. Sonra benden numarasını aldı annemin. Arada anneme yazıyordu anne nabiyosun gibi şeyler. Son zamanlarda çok saçmalamaya başladı. Anneme küçük hanım demeler. Ben size farkli bakıyorum falan demiş. Annemde konuşmaları gösterip sordu. Bende yanlış anlamısıktır dedim. Konu orda kapandı ama bugün kavga ettik ayrilim dedi. Kabul ettim sonra birden konu anneme geldi. Annenin gözlerinden anlamiyomusun çok mutsuz falan dedi. Bende babamı kaybettik böyle olması normal. Ama kendisini çok salmış vs dedi. Ayrıldık ya annene arada yazarim ama sadece ismiylemi hitap etsem dedi. Bende aranızda 22 yaş var teyze falan demen daha uygun dedim. Annen yaşlı değildi 48 yaşında sevgilim oldu benim dedi. Bende annem sevgilin değil olamazda dedm. Neden ki hem kadın ruhundan anlarım hemde yakisikliyim dedi. Bende yazma sinirliyim kalbini kırarım dedim. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Damat kaynanasına aşık olabilir mi?