Bazı erkekler neden ilgiyi sevmez ?

Sevgilim olacak kişi onunla çok ilgilenince hoşlanmıyo ilgiyi fazla sevmiyo bende tabi yanlış düşünüyorum. mesajlaşmayı falan kısaca telefonla uğraşmayı pek sevmediğimi söylüyoda uzakta birde mesela arıyorum sürekli de olmasa bir bahane bulup kapatıyordu tek bahanesi müsait değilim . şu yeryüzünde benim canımı tek sıkan kişi o . onun dışında etrafımdaki insanlar hiç sanımı sıkmaz. aslında çok seviyorum onu ben çok sabrım var ama keşke benim gösterdiğim ilgiyi oda bana gösterse 4 sene oldu .. ben 4 senede çok iyi tanıdım onu onun değişken bir karakteri var asla değiş de diyemem ben bu hali ile sevdim ki zaten değişmez biliyorum. o kaba biri bense onun ve arkadaşlarımın deyimi ile İstanbul hanım efendisiyim. yan yanayken inanılmaz anlaşıyoruz hani çokkk mutluyuz gerçekten ama uzaklaşınca nedense bir şeyle roluyo bazen ona neden böyle olur bir erkek anlam veremiyorum soramıyorumda ona..bazen onunla ilgilendiğim için çok mmutlu bazense sıkıldığını düşünüyorum 24 yaşında o ne zamana kadar sürer bu ? kıymetimi kaybedince mi anlar ?
Bazı erkekler neden ilgiyi sevmez ?