Benimle öpüştükten sonra bana aşık olur mu?

Yeni okulumda 1 aydır samimi olduğum bir arkadaşım var. Ondan çok hoşlanıyorum ama o beni arkadaş olarak gördüğünü söylemişti daha önce. Çok flörtleştik çok güldük cilveleştik. Okulda beni hiç yalnız bırakmıyor. Ama tabi ona olan hislerimi anlıyordu. Sadece sözlü olarak söylememiştim çünkü kendimi baskılıyordum. Muhabbet ederken kendini baskılama dedi aklına geleni yap dedi. Ben de emin misin dedim defalarca sordum sonuçlarına katlanıyor musun dedim ısrarla evet dedi. Ben de kütüphaneye götürdüm açıkladım ben senden çok hoşlanıyorum dedim. Ama kendimi asıl baskıladığım şey bu değil dedim. Konuşurken birden yanağından öptüm. Gülümsedi biraz sustuk ikimiz de. Hoşuna gitti mi? dedim. “Yani bir kız tarafından öpülmek hoşuma gider tabi.” dedi. Kafanı çevirmeseydin yanağından öpmeyecektim yanlışlıkla yanağından öptüm dedim. Aslında neyi amaçladığımı sordu. “Küçük bir şey?” dedim. Kontrol etti kimse olmayınca döndü birden öptü dudağımdan. Sonra çıkarken koluma dokundu elini belime sardı “Bundan sonra kendini baskılamana gerek kalmadı” dedi gülümsedi. Sonra belime dokununca ben öpmek istedim burada değil, henüz olmaz dedi. Devamı gelecek demek istedi. Ve çapkın biri değil sadece 1 kere sevgilisi olmuş. Ve çok duygusal karakterli birisi. Belki ilk öptüğü kız benimdir bilmiyorum. Aramızda böyle bir şey olduktan sonra bana aşık olur mu? İlişkimiz başlar mı?
Seni aklından çıkaramaz, aşık olur!
Senden soğumuştur, aşık olmaz!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Benimle öpüştükten sonra bana aşık olur mu?