Bir erkeğe direk olarak söylediğinizde o anlık onu kabullenir ve karşı taraf bunun memnuniyeti ile başka bir ilişkiye başlaya bilir işte o zaman sorunlar başlar. Eğer bir erkekten ayrılmak isterseniz onu önce kendinizden soğutun bunu onun istemediği şeyleri yaparak ya da aranıza mesafe koyarak yapabilirsiniz. Bu sizin onu ne kadar tanıdığınızla alakalı tabii ki, her zaman bu taktik işlemeye bilir. Ama en mantıklısı budur arada mesafe olması sonra zamanla ilişki soğur ve en sonunda küller kalır. Dikkat edin eğer birbirinizi gerçekten sevdiyseniz ve birbirinize çok uyumluysanız önceliğiniz birbirinize karşı yıkıcı değil yapıcı olmaktır yoksa nasıl mutlu olunacak ki?
İncitmeden ayrılmak diye birşey yok. Tam bir fiyasko zaten.
Madem incitecektin niye ümit verdin. Madem ayrılacaktın niye seviyorum dedin Ben zaten sevmiyordum dersen de ayıp ettin
Oyuncak mı arkadaşım insan karşındaki duyguları var. Bırak incinmeyi en başta kendinden nefret eder sana değer verdi diye. Sonra senden nefret edet ümit verdin diye.
Önce sessizliği koruyup sonrasında uygun bir dille artık devam etmek istemediğini, devam edilirse iki taraf içinde mutluluk getirmeyeceğini söylemek en makbulü bence
Şu an aklıma pek bir şey gelmiyor ama eğer karşı taraf gerçek anlamda seviyorsa ne yaparsan yap çok üzülecektir. En az üzüleceği şekilde ayrılmak gerekir.
En İyi Cevaplar