Kocam beni tehdit ediyor, ne yapmalıyım?

Kocam bir kırtasiye işletiyordu ama son günlerde biraz daha garipti eve silah getirip götürüyordu bir kasası var dosya koyuyordu mermi silah para... Bir de anlamadığım attığım her adımdan haberi var? Şehirdışında oluyor mesela annemlere gidiyorum evden çıkar çıkmaz arıyor annenlere mi gidiyorsun hayatım diye. İki dakika dışarı çıkıyorum neden dışarıdasın hayatım ne lazım diyor, sen nereden biliyorsun diyorum ses yok. Kocam çok sakin biriydi ama geçen gün duşa girerken kasa tam kapanmamıştı ben de açtım aptal gibi baktım dosyalarda bir sürü adam vardı yok öyle yok böyle, bir de bir kimlik vardı Yüzbaşı bilmem ne diye ama resimde kocam var. Tam bakarken geldi gördü iki dakika mutfağa geçsene dedi o melek gibi adam öfkeden deliye döndü silah çekti kafama dayadı bana bak aptal kadın bir daha şakın o kasayı açma yanından bile geçme dedi ben ne yapıyorsun ben senin karınım deyince silshonı beline koydu öptü psikopat psikopt gülümsedi tamam mı karıcım dedi çekti gitti. Sonra dedi ki şaka oyuncakları onlar kırtasiyede satıyorum ki gerçekten satıyor, ne işler karıştırıyor, boşamalı mıyım!
Kocam beni tehdit ediyor, ne yapmalıyım?