Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Benim anladığım , sen peşin peşin , kimse bana karışmasın, bir şey demesin.. ben kendimce her şeyi yaparım 'a getirmişsin lafı.
Tabi bu tarz şeyler , yani gelin /kaynana ilişkileri öyle planlamayla olmaz.
Yaşanılır ve görülür.
Sevgi , saygı ve hoşgörü.. mühim olan bu.03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben her şeyi yaparım ama bana yeterki kötü davranmasın karşımdaki insan dedim ne var bunda her insan böyle değil mi
- +1 yıl
Ya tabi ki öyle ama bu muhabbetler için daha erken diye düşünüyorum. Evlilik aşamasına geldiğinize , zaten aileleriniz tanışacaktır , bir süre nişanlı kalırsınız belki. Gelim gidim olacaktır.
Birbirinizi daha iyi tanırsınız (aileler baabında diyorum)
Huylarınızı, sevdiklerinizi sevmediklerinizi ölçer , biçer tartarsınız. Öyle adım atarsınız.
Peşinen konuşmayın böyle şeyleri demek istiyorum.
Soran+1 yılO tutturdu gereksiz dediğin demeye
En İyi Cevaplar
siz evlensenizde bir sürü sorun çıkar zıt karakterlersiniz başını yakma
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben haklı değil miyim
Seninle şimdiden böyle konuşan birini ilerde düşünemiyorum. Bu durumu ciddi bir şekilde yüz yüze konuş. Alışıp ilerde daha çok sorun çıkaracaktır. Mecbur değilsin kimse için alttan alıp düşünmeye. Ve dediklerin gayet normal şeyler.
029 Yorumla
Soran+1 yılEvet gayet normal ama gerek yok bunları demene demeyi tutturdu. Ailesini savunmaya geçti hemen orda ama geçmedim diyor yalan
- +1 yıl
Sevdiğin konuşmalarından belli. Ama gerçekten şimdi böyle konuşan insan ilerde neler yapar. Kendini düşün. Sevmek yetmiyor. Anneye düşkün gibi biraz ve canın istemezse annesinin işini de yapmayabilirsin çok istiyorsa hizmetçi tutsun kimse kızını bunun için yetiştirmiyor. Saygı görürsen saygılı olur tabiki yardım edersin. Sana kalan bir şey. Şimdiden seni yokluyor. İlla olsun seviyorum ben diyorsan asla kendinden ödün verme. Bugün alttan aldıkların yarın birikir sana dert olur.
Soran+1 yılEvet yokladı beni şimdiden, bana kötü davranılan yerde yapmam tabiki dedim gerçekçi konuştum ben ama suçlu ben oldum. Konuşmuyoruz şu an biz düşün büyüdü bir dediğim şey. Ve suçlu ben oldum
Soran+1 yılRuh hastasısın dedi bana bir de benim kafamdaki düşünce değişmiyormuş ailesini savunmaya kalktı savunmadım diye tutturuyor gereksiz konuştun ne gerek vardı deyip durdu
Soran+1 yılÜste çıktı beni suçlu yaptı uzatan ben oldun
Soran+1 yılOldum
Soran+1 yılBana verdiği tepki sinirimi çok bozdu
Soran+1 yılBenim ailem doğru konuş
Soran+1 yılbir de konuşmuyoruz ortanca ablasına gitti bu rahatsız etmeyim diye yazmadı da
Soran+1 yılHep böyle işte. Üstüme geliyor lafları diyor neyse diyor ben konuşunca da açıklama yapmak için uzatıyor oluyorum
Soran+1 yılKendisi benle konuşmuyo ablasına gitti ya sürekli eline telefonu alamaz ablalarıda çok kıymetli onun
Soran+1 yılÇekilmiyor işte. Sevmesem bırakacam cidden ya bıktım artık her şey düzelsin diye uğraşıyorum daha üç gün düzelttik arayı bana yaptığına bak ailesi için döver de beni bu
Soran+1 yılBen sahipsizim sanki ailem ezdirecek beni
Soran+1 yılÇok mutsuzum gerçekten çok üzgünüm
- +1 yıl
Tahmin edebiliyorum. Ama yapma bunu kendine sevdiğin biri de olsa kimse seni üzemez. Olmazsa olmaz ya bunu dediğin için mi olmayacakmış olmasın. İnsanlar mutlu oldukları ilişkiyi evlilikle taçlandırır. Seni üzen biri var karşında. İyi düşün lütfen. Kendinden ödün verme. Bir olur iki olur seni cepte görür.
Soran+1 yılCepte görüyor bence bu belli
Soran+1 yılHep ben alıyorum alttan bana kimse öyle adap dersi veremez buna çok sinirlendim ben
Soran+1 yılBeni de 18lik cahil sandı galiba 😂😂 ezdircem kendimi sanki ailesine ama beni bence kendisi ezdirir korumaz
Dereyi görmeden paçayı paçayı sıvamak gıbı bırsey olmus iki taraf ıcınde gereksız bır muhabbet arkadsın da sıkılmış tamm dedik ce sen uzatmışsın gerek yok mus yanı
09 Yorumla
Soran+1 yılİlk öyle beni azarlamayacaktı doğru konuş diye
Soran+1 yılNerde damarına basmışım ki ben varsayım olarak örnek verdim kötü davranılan yerde neden kalıp yardım edeyim ki
Soran+1 yılİyi de onun ailesi yapar demedim ben sen de anlamadın galiba
Soran+1 yılYapar bence niye yapmasınlar ki herkes beni sevmek zorunda mı ona da dedim
Soran+1 yılKim kötü davranacak sana ona göre konuş ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılBence birbirinizi tam tanıyamamışsınız ondan kaynaklı olabilir. İlişkinizi biraz daha ilerletip sonra bu konuları açın bence daha cok tanıyın birbirinizi
021 Yorumla
Soran+1 yılBir senedir sevgiliyiz. Tanımadığı beni kesin tersledi kötü mana da demedim
- +1 yıl
O zaman tanimamak degilde hani ailesiyle senin iyi anlasmani istiyordur bunu soylemen bile onu korkutmus olabilir erkekler arada kalmayi sevmez bu tavri korkudan olabilir sendende vazgecemez nasilsa ve ailesindende
Soran+1 yılAilem öyle biri değil de diyebilirdi doğru konuş benim ailem o demek yerine
- +1 yıl
Tabiki yani uslubu cok yanlis o yuzden tavrinizi koyun sonucta kotu bise dememissiniz simdiden sınırınızı çizin ezdirmeyin
Soran+1 yılBen de tartıştım ondan sonra da uzatan suçlu ben oldum
- +1 yıl
Bence hafiften soguk davran iltifat etme ciddi konus kirildigini belli et
Soran+1 yılKonuşmuyoruz şu an zaten ablasında kalacak bana yazmıyor bile rahatsız olur ablalarıyla ilgilenemez
- +1 yıl
Istersen sende ustune gitme simarmasin sende kendi islerinle ilgilen mesgul ol aklins duser onun bukez o sana yonelir merak etme
Soran+1 yılZaten yazmadım daha ne üstüne düşecem
- +1 yıl
aynen de bence bu konuyu kapatin bir daha acmayin sanki surekli mesgulmus gibi davranin o arada kafasi baska yone. Gitsin noluyo niye mesgul diye sonra kacan kovalanmis oluyo ve Kiymetinizi anliyo
Soran+1 yılEvdeyim sürekli işim var diyeceğim o zaman hep
- +1 yıl
Yok evde degil mesela disarida olsun yoksa aklina suphe dusmez ev isi der ama disarida acaba napti nereye gitti acaba baska yere mi gitti ne isi var gibi dusunur zaten biz insanlar kafamizin kurcalanmasini severiz bu yonden onu dusundurebilirsin.. Mesela arkadaslarimla bulusmayi dusunuyorum bugun diyebilirsin ya da alisverise gidicem diyebilirsin
- +1 yıl
Ben bu yontemi kullandigim icin size tavsiye ettim mesela aramizda gerginlik var diyelim ben boyle yapinca ustume dusuyo aksama kadar kafasinda bu oluyo ve o gerginligi unutturmus oluyosun o senin ustune dusunce hem onun gozunde daha kiymetli oluyosun hemde ustune dustugu icin sende yumusuyosun
Soran+1 yılBen dün alışverişe gittim orda bile aradım mesaj attım yine yaranamadım
- +1 yıl
Iste aramicaksin ortadan kaybolucaksin sonra alisveristeydim kusura bakma duymamisim ya da musait degildim diceksin o vakte kadar kafasi senle mesgul olur bu kiz nerde napiyo diye
Soran+1 yılKavga eder sonrada
- +1 yıl
O zaman enazinda arayip soyleme mesajla de ki alisverise gidicem ya da arkadasimla bulusucam o zaman bile etkili olur
Soran+1 yılŞimdi yazdı bana merve diye
- +1 yıl
Dediklerimi unutma ufak ufak uygularsan sonuc alirsin insallah.. Hakkinda hayirlisi olsun canim insallah guzel bir geleceginiz olur iyi aksamlar :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim sana cidden 😘😘 zannetmiyorum sonu ayrılık bunun ama bakalım hayırlısı
- +1 yıl
Rica ederim😘😘
+1 yılBu adamdan bir cacık olmaz. Henüz çocuk.5 yıl tanı bu çocugu 5 yilda ancak büyür.
114 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirimi bozdu daha neler neler. Olumsuz düşünmeye çalışıyormuşum iyide olayı örneklendirdim ailesine bir şey dedim gibi öyle demesine anlamadım kendimi kötü hisssettim dolu açıklama yaptım uzatıyorsun ailemi savunmadım gereksiz konuştun dedi
- +1 yıl
Bu cocuk annesi o kizı bırak dese iki dakikada seni bırakır.:) demedi deme. Uzaklas ufak ufak
- +1 yıl
Bir de kimseye yaranmaya kalkma.. kopruyu gecersin ama pisman olur babanin evine geri dönemezsin kuzum.
Soran+1 yılAilesine laf etmeden haddimi bildirmeye çalıştı kıvırdı. İlerde kimbilir ne yapar. İşte ben de bunu anladım savunmadım diyor yalana bak
Soran+1 yılHaklısın evet ama yine de yaranmadım
- +1 yıl
Oyunla yaranmaya calismakla bir iliski yurümez. asla taviz verme. birak daha yasin kac sallaaa. ask mask deyip de oyle ciddiyetten uzaklasma. iliski hele ki evlilik niyeti varsa ciddi bir seydir ve ciddiyetsizlik ask mesk cilve fingirdeme insanin gozlerini kör eder.
Soran+1 yılBenimle evleneceksin sonuçta aileme dedin dedi bir de sanki sövdüm annesine babasına ben de daha sonra kimse sütten çıkmış ak kaşık değil ki sevmeyedebilir beni dedim sevmek zorunda değiller yapadabilirler dedim yapabilirler ona bir şey demedim dedi ama ilk cümlesi bence onun tepkisiydi
- +1 yıl
Bu adamı kesinlikle bırakmalısın.
Soran+1 yılSevmesem çoktan bırakmıştım
- +1 yıl
Sevgi yalan. yasin kucuk o yuzden dediklerimi anlamayacaksin. annen bile nasihat etse dinlemezsin. taa ki basina bir olay gelene kadar.
- +1 yıl
Disardan bir gözün dediklerine ihtiyacimiz var, işi uzunca bir süre ciddiye bindirme. ailenle tanistirma onu. söz nişan yapmayin. yoksa geri dönmeye cesaretin olmaz.
Soran+1 yıl24 yaşındayım yaşımın neresi küçük ki benim yaşımdakiler evleniyor evlendiğim kişi bu olsun isterdim ama bu şimdiden böyle yapıyorsa ailesi için beni döverde
- +1 yıl
Bana mesaj at ben sana bir kaç tecrubemi aktarmak istiyorum
Soran+1 yılAttım sana
+1 yılBence bu salakla ciddi dusunme omrunu kemirir kusura bakmada
03 Yorumla
Soran+1 yılBir yılda kemirdi zatennn. Ailemi savunmadım ben diyor bir de. Ailesine kötü bir şey dedim sanki ben düzgün konuşacakmışım
- +1 yıl
Gercekten kotu hic bir sey dememissin bende kotu konusuyorum ama gercekler. gerek yok boylelerine daha iyisni bulursun
Soran+1 yılDaha iyilerini bulacağım kesin bunu mu çekecem
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz aşk muhabbeti işte bildiğimiz klasic ergen usulü #vesselâm
02 YorumlaAyyynen katılırim.
Cevap sahibi+1 yıl@Gülaydınlar aynen öyle
+1 yılNe kadar itici bir adam aoq
21 Yorumla
Soran+1 yılSevmesem bırakacam cidden
Valla anlaşamıyorsunuz bence 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamıyoruz evet terslerse anlaşamam sonuçta kötü bir şey demedim
Soran+1 yılAnlaşamıyoruz sürekli ne desen ters anlıyor
Soran+1 yılÖyle olabilir ama sonuçta ben bir şey demedim kötü
+1 yılÜşendim güzel bir şey ama ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNesi güzel düşüncesine baksana
+1 yıladam iyi dayanmış sabrına hayran kaldım.
01 Yorumla
Soran+1 yılNesine iyi davranmış be
Şu aşk kelimesinin iticiliği 😝😝
11 Yorumla
Soran+1 yılKız sen de ha ben ne dert yanıyom sen ne diyosun o aşk kelimesini de o bulaştırdı bana
+1 yılkafası güzel bence :D
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsaydı
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lastik gibi uzatmışsin okurken baygınlık geçirdim.
00 YorumlaSaçma bir konuşma olmuş
03 Yorumla
Soran+1 yılCanım benim dediğimde bir şey yok sordu ypaar mısın diye ben de yaparım ama biri benimle zıtlaşırsa yapmam içimden gelmez dedim sonra zıtlaşma yı sordu ben de kötü davranılırsa dedim konuşma bu sonrası da gördüğn gibi ailesine savunmaya girdi ben kötü bir şey demiş miyim düzgün konuş ne sanki beni azarlar gibi benim sinir başıma çıktı sonra sen ruh hastasısın dedi ailemi savunmadım ben dedi yalana bak
- +1 yıl
Normal şeyler demişsin ancak o kestirip atmaya çalıştıkça sen uzatmışsın o konuyu kapamak istemiş sen kapamamışsın o yüzden atarlanmış ruh hastası gibi bir hitap kullanması çok yanlış bence bu adamla yürümez.. hem tahminimce 17 18 yaşlarındasınız ergensiniz inan şimdiden bu konuları konuşmaya gerek yok böyle şeyler sorarsa kısa net cevaplar vermen yeterli
Soran+1 yılNe 17 18 i 24 yaşındayız biz. Evlenmeye düşünüyoruz bir de düşün. Gelipte aniden öyle tepki vermesi çok sinirimi oynattı benim
+1 yılbenim her dediğimi yapacaksın diyor.
014 Yorumla
Soran+1 yılAilemle doğru konuş saçma geldi ben şahsi ailesine demedim
- +1 yıl
yeşiller senin mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
ağırlığını koydun ben buyum diyorsun.. sorun yok sonradan öğrenceğine şimdi öğrensin.
Soran+1 yılYani kötü bir şey de demedim
- +1 yıl
hayır kesinlikle... her erkeğin kızın evlenmeden önce konuşulması gereken konuları konuştun kaç ay oldu?
Soran+1 yılBir senedir sevgiliyiz
- +1 yıl
evleneceksen 2 yıldan fazla olmasın
Soran+1 yılBunu başta böyleyse sonra ne olur
- +1 yıl
Kimi erkek askerden sonra değişebiliyor.
Soran+1 yılO askerden geldi bir sene oluyor
- +1 yıl
sadece sen değil Ailelerde uyuşmalı
Soran+1 yılben bununla uyuşmuyorum baksana
- +1 yıl
böyle konuşmalarını yüz yüze konuş internetten değil.
30 saniyemi geri ver
22 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayız ikimizde
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi dayanmış sana
Aşk neya öyle hitap olur02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMu?
Soran+1 yılKendisi öyle diyor bana da bulaştı
+1 yılergen muhabbetler
01 Yorumla
Soran+1 yılSuçlu ben oldum ama ergen mergen
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!